- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Erkegin eksigini belirtmek için niye kullanayim ki, kadinsilasmak kadinsilasmaktir hal tavir vs, fakat kadinsilasmak sizin için kötü bir manaysa bilemem.Erkeklerden sanki düşmanınız gibi bahsetmenizi geçtim sanki bütün erkekler tek bir bilinci paylaşıyor gibi konuşmuşsunuz. Biz eşimle flört aşaması, nişanlılık dahil hesabı sırayla ödettirdim hatta nişanlılığın çoğusunda işsizdi ve bir dönem hesabı sırf ben ödedim. Ne rahata alıştı ne kadınsılaştı. Ev işlerini ortak yaparız, oğlumuza benden fazla bakar ilgilenir. Benim iki takım maaş alır ama ondan çok ben harcarım. Cinsiyeti de hala erkek yani sizin kastettiğiniz şey buysa... Gayette alfa bir karakteri var. Hesabı ödemekle kadınsılaşmayı nasıl bağladınız? Hayatınıza girmeyen erkekler üzerinden genelleme yapmanız komik olmuş kusura bakmayın.
Ayrıca bir kadın olarak, kadın kelimesini erkeğin eksikliğini belirtmek amacıyla kullandığınız için teessüf ederim.
Eşim alfa erkek. Hesabı ben zorla nadiren öderdim. Evlendikten sonra faturaydi, tamirdi birşey yapılacaksa 10 kere söylemem gerekiyordu. ( pes ettim söylemeyi bıraktım 1 yılda) demem o ki teoriniz benim eşim için doğru değil.Bunun gelenekçilikle modernlikle alakası yok,bekaret takıntısı olmaması erkeğin özgüvenini gösterir, bekarete takıntılı erkekler, kıyas yapar bu şimdi diye içten içe korkaktir, özgüvenli erkek alfadir bunu çoğu yorumda yazıyorum, siz buna istediginiz kadar türk toplumu kafasi deyin(ortadogululuktan zerre hazzetmem) bunun toplumla değil içgüdüyle alakasi vardır. 6 aydır yurtdisinda yasiyorum,burada erkekler hiç de bize anlatildigi gibi değil gayet de hesap ödüyorlar çünkü bu onları korup kollayan değil centilmen yapiyor yoksa onlar da biliyor bizim paramiz var,ilk buluşmada kadının yedigi içtiği ne ki zaten atiyorum 30 tl ile kimse batmaz zengin de olmaz. Bu üstünlük değil kibar erkek davranisidir bi erkegin garsonla muhatap olmasi ya da önden kasaya gitmesi onun alfa davranisidir. 30 yaşıma kadar yalnız yaşayıp çalıştım erkek yok hayatimda diye ölmedim, ama içtiğim kahvenin 10 tl parasi gözüne batan adamla bir ömür gecirmeye kalksam ölebilirim. He adam bir iki hesap ödedi kendinizi içten içe huzursuz yiyici gibi mi hissediyorsunuz küçük bir hediye alın birdahaki bulusmanizda, hem adamlari böyle yapa yapa kadınsılaştirdiniz. Erkekler rahata cok çabuk alışır bunu unutmayin bu tip erkeklerle evlendiginizde faturayi niye yatirmadin, çocuğu okuldan niye almadin diye kavga cikartan bi rahatliga sürüklüyorsunuz.
Vermis oldugunuz orneklerin konusuyla alakasini göremedim:) Bu sorumsuz bir erkek özellikleridir..Bunun gelenekçilikle modernlikle alakası yok,bekaret takıntısı olmaması erkeğin özgüvenini gösterir, bekarete takıntılı erkekler, kıyas yapar bu şimdi diye içten içe korkaktir, özgüvenli erkek alfadir bunu çoğu yorumda yazıyorum, siz buna istediginiz kadar türk toplumu kafasi deyin(ortadogululuktan zerre hazzetmem) bunun toplumla değil içgüdüyle alakasi vardır. 6 aydır yurtdisinda yasiyorum,burada erkekler hiç de bize anlatildigi gibi değil gayet de hesap ödüyorlar çünkü bu onları korup kollayan değil centilmen yapiyor yoksa onlar da biliyor bizim paramiz var,ilk buluşmada kadının yedigi içtiği ne ki zaten atiyorum 30 tl ile kimse batmaz zengin de olmaz. Bu üstünlük değil kibar erkek davranisidir bi erkegin garsonla muhatap olmasi ya da önden kasaya gitmesi onun alfa davranisidir. 30 yaşıma kadar yalnız yaşayıp çalıştım erkek yok hayatimda diye ölmedim, ama içtiğim kahvenin 10 tl parasi gözüne batan adamla bir ömür gecirmeye kalksam ölebilirim. He adam bir iki hesap ödedi kendinizi içten içe huzursuz yiyici gibi mi hissediyorsunuz küçük bir hediye alın birdahaki bulusmanizda, hem adamlari böyle yapa yapa kadınsılaştirdiniz. Erkekler rahata cok çabuk alışır bunu unutmayin bu tip erkeklerle evlendiginizde faturayi niye yatirmadin, çocuğu okuldan niye almadin diye kavga cikartan bi rahatliga sürüklüyorsunuz.
Bekaret takıntısı olan adam niye ozguvensiz olsun. Bunu nereden cikardiniz.Bunun gelenekçilikle modernlikle alakası yok,bekaret takıntısı olmaması erkeğin özgüvenini gösterir, bekarete takıntılı erkekler, kıyas yapar bu şimdi diye içten içe korkaktir, özgüvenli erkek alfadir bunu çoğu yorumda yazıyorum, siz buna istediginiz kadar türk toplumu kafasi deyin(ortadogululuktan zerre hazzetmem) bunun toplumla değil içgüdüyle alakasi vardır. 6 aydır yurtdisinda yasiyorum,burada erkekler hiç de bize anlatildigi gibi değil gayet de hesap ödüyorlar çünkü bu onları korup kollayan değil centilmen yapiyor yoksa onlar da biliyor bizim paramiz var,ilk buluşmada kadının yedigi içtiği ne ki zaten atiyorum 30 tl ile kimse batmaz zengin de olmaz. Bu üstünlük değil kibar erkek davranisidir bi erkegin garsonla muhatap olmasi ya da önden kasaya gitmesi onun alfa davranisidir. 30 yaşıma kadar yalnız yaşayıp çalıştım erkek yok hayatimda diye ölmedim, ama içtiğim kahvenin 10 tl parasi gözüne batan adamla bir ömür gecirmeye kalksam ölebilirim. He adam bir iki hesap ödedi kendinizi içten içe huzursuz yiyici gibi mi hissediyorsunuz küçük bir hediye alın birdahaki bulusmanizda, hem adamlari böyle yapa yapa kadınsılaştirdiniz. Erkekler rahata cok çabuk alışır bunu unutmayin bu tip erkeklerle evlendiginizde faturayi niye yatirmadin, çocuğu okuldan niye almadin diye kavga cikartan bi rahatliga sürüklüyorsunuz.
Bunun gelenekçilikle modernlikle alakası yok,bekaret takıntısı olmaması erkeğin özgüvenini gösterir, bekarete takıntılı erkekler, kıyas yapar bu şimdi diye içten içe korkaktir, özgüvenli erkek alfadir bunu çoğu yorumda yazıyorum, siz buna istediginiz kadar türk toplumu kafasi deyin(ortadogululuktan zerre hazzetmem) bunun toplumla değil içgüdüyle alakasi vardır. 6 aydır yurtdisinda yasiyorum,burada erkekler hiç de bize anlatildigi gibi değil gayet de hesap ödüyorlar çünkü bu onları korup kollayan değil centilmen yapiyor yoksa onlar da biliyor bizim paramiz var,ilk buluşmada kadının yedigi içtiği ne ki zaten atiyorum 30 tl ile kimse batmaz zengin de olmaz. Bu üstünlük değil kibar erkek davranisidir bi erkegin garsonla muhatap olmasi ya da önden kasaya gitmesi onun alfa davranisidir. 30 yaşıma kadar yalnız yaşayıp çalıştım erkek yok hayatimda diye ölmedim, ama içtiğim kahvenin 10 tl parasi gözüne batan adamla bir ömür gecirmeye kalksam ölebilirim. He adam bir iki hesap ödedi kendinizi içten içe huzursuz yiyici gibi mi hissediyorsunuz küçük bir hediye alın birdahaki bulusmanizda, hem adamlari böyle yapa yapa kadınsılaştirdiniz. Erkekler rahata cok çabuk alışır bunu unutmayin bu tip erkeklerle evlendiginizde faturayi niye yatirmadin, çocuğu okuldan niye almadin diye kavga cikartan bi rahatliga sürüklüyorsunuz.
bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.
Yok ama bence kadinliginizin degerini bilin erkekler boyle boyle pohpohlanip uste cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?