- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Vay be maşallah allah bize de bir tane nasip etsin :)bende yasadigimi eklim. esimle ilk defa bulustugumuzda bizim oralarda takilmistik. misafirimsin ben ödicem demistim. o sasirmis sonradan anlatti ilk defa bi bayan böyle birsey dedi diye. hic üstelemeden tamam demisti. sonra dogum günümde ne istersin diye sormustu. o aksam yanimda olman yeterli demistim. ve bizimki yine sok olmus. o aksam kiz arkadaslarim 10 kisiydik sanirim ve esim konsere gittik. bize caktirmadan hepimizin hesabini ödemisti. ben cok mahcup olmustum + dogum günümden bi ay sonra ( yazik parasini yedim okadar) cok güzel bir saat hediye etmisti. ey gidi günler eyyy. yani kim bilir cocugun aklindan ne gecti belki bu huyundan cok etkilendi ne güzel kiz diyor???
bence çok kaba bir davranış ilk buluşmada böyle yapmaması gerekirdi ama yapmış bundan sonra olacaklara bakacaksınız artık okurken aklıma bir kaç soru geldi,daha önce arkadasliginiz var mıydı veya sizinle konuşmak tanışmak için çok ısrarcı oldu mu?Merhaba eski konularimdan sozlumle ayrildigimi bilen vardir her neyse calistigim avmde biriyle tanistim konusmaya basladik. Is cikisi kahve icmek istedi. 6da ciktik starbucksa gittik kahve ictik o odedi.. 1 saat oturduk sonra avmyi gezelim dedim onuda yaptik be yapalim dedim tatli yiyelim dedi gittik yedik hatta cok para harcamasin diye 1 tabak soyledim ortaya onuda yedik kalkinca nezaketen cuzdanimi cikardim bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.. bilmiyorum bence ilk bulusmada bayan odememeli hesabi.. sizce yaniliyomuyum.. zaten normal ve ciddi bi iliski olsa ben illaki oderim ama flort doneminde garip geldi.. yasiniz buyuk fikir almak istedim..
Vay be maşallah allah bize de bir tane nasip etsin :)
Arkana bakmadan kaç.Merhaba eski konularimdan sozlumle ayrildigimi bilen vardir her neyse calistigim avmde biriyle tanistim konusmaya basladik. Is cikisi kahve icmek istedi. 6da ciktik starbucksa gittik kahve ictik o odedi.. 1 saat oturduk sonra avmyi gezelim dedim onuda yaptik be yapalim dedim tatli yiyelim dedi gittik yedik hatta cok para harcamasin diye 1 tabak soyledim ortaya onuda yedik kalkinca nezaketen cuzdanimi cikardim bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.. bilmiyorum bence ilk bulusmada bayan odememeli hesabi.. sizce yaniliyomuyum.. zaten normal ve ciddi bi iliski olsa ben illaki oderim ama flort doneminde garip geldi.. yasiniz buyuk fikir almak istedim..
Bence kadın ödememeli yani. Evet evlenirsiniz bütçeniz ortak olur ayrı. Ama bu adamları öküz yapan da biziz yani. Bir dahaki buluşmada menüye bile bakmadan yiyeceklerini şöyle ye iç hesap kısmına gelince önden çık ödesin kendi. Erkek dediğin centilmen olmali yedigin iki lokmayı söyleyen ilerde eve getirdiği yumurtayı söyler. Senin paran benim param muhabbeti yapar. Lütfen su genç kizlar saf gibi atlamayın ya hesap ödemeye. Eskiden kiz almak ne kadar zormus ama herkes bir şekilde evliliği sürdürmüş . Şimdi evlenmek kolay oldu boşanmak daha kolay. Tüketmeyelim herşeyi. Erkek dediğin davet ediyorsa hesabı ödeyecek.
Aynen"Bunu sen mi ödicen?" Çok kaba değil mi bu cümle? Size ödetmeye niyeti varsa bile usulen "Lütfen ben öderim" falan der. Siz ısrar edersiniz o da tmm der. Ama o dünden bunun hesabını yapmış çok da istekli yani. Aşikar belli etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?