Ilk bulusmada hesabi odemek..

Ödemek gibi bir niyetiniz yoksa o cüzdana eliniz gitmemeli gidiyorsa da ödersiniz olur biter.
Sahsen hesabin sürekli karsi tarafin ödemesi zorunlulugu diye bir sey yok bana göre.
Genelde lavabo icin izin isteyip o sirada ödemeyi yapar,ne karsi tarafin kendini kötü hissetmesine ne de o an olusacak bocalamaya izin veririm.
Esitlikse istedigimiz ve savundugumuz;bu isimize geldigi gibi sekillenen bir sey olmamali..

bende yasadigimi eklim. esimle ilk defa bulustugumuzda bizim oralarda takilmistik. misafirimsin ben ödicem demistim. o sasirmis sonradan anlatti ilk defa bi bayan böyle birsey dedi diye. hic üstelemeden tamam demisti. sonra dogum günümde ne istersin diye sormustu. o aksam yanimda olman yeterli demistim. ve bizimki yine sok olmus. o aksam kiz arkadaslarim 10 kisiydik sanirim ve esim konsere gittik. bize caktirmadan hepimizin hesabini ödemisti. ben cok mahcup olmustum + dogum günümden bi ay sonra ( yazik parasini yedim okadar) cok güzel bir saat hediye etmisti. ey gidi günler eyyy. yani kim bilir cocugun aklindan ne gecti belki bu huyundan cok etkilendi ne güzel kiz diyor???

Vay be maşallah allah bize de bir tane nasip etsin :)

bence çok kaba bir davranış ilk buluşmada böyle yapmaması gerekirdi ama yapmış bundan sonra olacaklara bakacaksınız artık okurken aklıma bir kaç soru geldi,daha önce arkadasliginiz var mıydı veya sizinle konuşmak tanışmak için çok ısrarcı oldu mu?

Vay be maşallah allah bize de bir tane nasip etsin :)

eder insallah, sen yeterki icinden geldigi gibi davran. her haraketin altindan böyle seyler arama :). kac aydir esimle baya sarsintili dönem yasiyoruz sinirlerim cok yiprandi, bi kac gün önce yine dogum günümdü. ben bile unutmusum. dogudugum saatde gelip hediyesini verdi. kac ay önce gördügüm cok güzelmis dedigim seyi unutmamis almis. bi an kendi kendime dedim ben bu herifle niye sürekli tartisiyorum ama ikimizde cok cadalozuz

Bence kadın ödememeli yani. Evet evlenirsiniz bütçeniz ortak olur ayrı. Ama bu adamları öküz yapan da biziz yani. Bir dahaki buluşmada menüye bile bakmadan yiyeceklerini şöyle ye iç hesap kısmına gelince önden çık ödesin kendi. Erkek dediğin centilmen olmali yedigin iki lokmayı söyleyen ilerde eve getirdiği yumurtayı söyler. Senin paran benim param muhabbeti yapar. Lütfen su genç kizlar saf gibi atlamayın ya hesap ödemeye. Eskiden kiz almak ne kadar zormus ama herkes bir şekilde evliliği sürdürmüş . Şimdi evlenmek kolay oldu boşanmak daha kolay. Tüketmeyelim herşeyi. Erkek dediğin davet ediyorsa hesabı ödeyecek.

Arkana bakmadan kaç.

Avm de mi çalışıyor?Ay sonu gelmiş zaten starbucks deseniz 30 lira gitmiştir en az.
Bu devirde hicbir şey kolay değil artık.
Ayrıca daha sevgili değilsiniz romantik bi yemeğe filan da çıkarmamış sizi.
Cüzdanı çıkarmanız demek hesabı ödemeye niyetim var demek zaten.
Ha onun ödicen mi demesi fiyasko zaten ama sırf bu yüzden reddetmezdim ben olsam.

Birşey sormak istiyorum yabancı bir erkeğin neden kadını pohpohlaması, kadının yediği içtiği şeyleri ödemesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Menüdeki herşeyi seçip emrivaki ödetmesini önermişsiniz. Neden yani babasının oğlu mu? Elalemin adamının ne haddine her yediği şeyi ödemesi ?

"Bunu sen mi ödicen?" Çok kaba değil mi bu cümle? Size ödetmeye niyeti varsa bile usulen "Lütfen ben öderim" falan der. Siz ısrar edersiniz o da tmm der. Ama o dünden bunun hesabını yapmış çok da istekli yani. Aşikar belli etmiş.

Aynen
Yapılan hareket çok çirkin

Şok oldum resmen yazılanları okuyunca. Şu ana kadar hiçbir erkeğe hesabımı ödetmedim gurur da duyuyorum bununla. Eşitlik dediğin her alanda olur sadece işimize gelince değil. Elin adamı niye benim yediğimi içtiğimi ödüyor ne münasebet. Rica ediyorum kız çocuklarınızı bu kafada yetiştirmeyin yoksa daha çok çekeriz bu ülkedeki eril zihniyetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…