belki seni ölçmüşdür hemen yargılamaMerhaba eski konularimdan sozlumle ayrildigimi bilen vardir her neyse calistigim avmde biriyle tanistim konusmaya basladik. Is cikisi kahve icmek istedi. 6da ciktik starbucksa gittik kahve ictik o odedi.. 1 saat oturduk sonra avmyi gezelim dedim onuda yaptik be yapalim dedim tatli yiyelim dedi gittik yedik hatta cok para harcamasin diye 1 tabak soyledim ortaya onuda yedik kalkinca nezaketen cuzdanimi cikardim bunu senmi vericen deyip geriye cekildi.. bilmiyorum bence ilk bulusmada bayan odememeli hesabi.. sizce yaniliyomuyum.. zaten normal ve ciddi bi iliski olsa ben illaki oderim ama flort doneminde garip geldi.. yasiniz buyuk fikir almak istedim..
Aynen
Yapılan hareket çok çirkin
Önceden hesaplari erkek ödedigi icin mi evlilikler uzun sürüyordu acaba?Bence kadın ödememeli yani. Evet evlenirsiniz bütçeniz ortak olur ayrı. Ama bu adamları öküz yapan da biziz yani. Bir dahaki buluşmada menüye bile bakmadan yiyeceklerini şöyle ye iç hesap kısmına gelince önden çık ödesin kendi. Erkek dediğin centilmen olmali yedigin iki lokmayı söyleyen ilerde eve getirdiği yumurtayı söyler. Senin paran benim param muhabbeti yapar. Lütfen su genç kizlar saf gibi atlamayın ya hesap ödemeye. Eskiden kiz almak ne kadar zormus ama herkes bir şekilde evliliği sürdürmüş . Şimdi evlenmek kolay oldu boşanmak daha kolay. Tüketmeyelim herşeyi. Erkek dediğin davet ediyorsa hesabı ödeyecek.
Tam aksine, ne biçim kadınlar var. Ya hiç mi onurunuz yok? O kahveyi ödemiş sende tatlıyı ee, ne var bunda? Bir de "Yemeği erkek ödemeli, tatlıyı veya kahveyi kadın" diyorsunuz da yemek ne kadar tutuyor, kahve ne kadar. Bu tıpkı şey gibi, kınayı evde yapıp düğün yeri seçerken en lüks yerleri seçmek gibi. Adamlara cimri diyorsunuz ama dönüp hiç kendinize bakmıyorsunuz, insan önce kendini sonra karşısındakini eleştirmeli. Bence asıl cimri sizlersinizNe biçim adamlar var
Iyi de ne cikisiyorsun millete? Fikir sormussun, ona normal geldiğini soylemis..Siz oyle yaparsiniz hanfendi ilk bulusmada.
Aynen öyle ya, ilk buluşmada AVM gezmek ne demek?Hem "sizce yanılıyor muyum? fikir almak istedim" diye konu açıyorsunuz, hem işinize gelmeyen cevaplara atarlanmışsınız. Bir de ahkam kesiyorsunuz "kadınlığınızın değerini bilin" vs diye. Amacınız adamın dedikodusunu yapmak mıydı?
Elin adamı tüm gün yediğinizi içtiğini ödemek zorunda değil. Derdiniz adamın üslubu olsa ya da tatlı yemeyi kendisi teklif ettiği halde ödemenizi kabul etmesi olsa, "bu adam biraz kaba mı acaba" deseniz anlarım da "bu adam cimri mi" demeniz sizin cimriliğinizi gösteriyor.
Karşımdaki insanın bana verdiği değeri bana sunduğu maddiyatla ölçmedim hiçbir zaman. Bunu ölçmenin bin çeşit yolu var. İlk kez buluştuğunuz birini tanımaya çalışmak yerine avm gezerseniz, ödetemediklerinizin böyle dert olması çok normal.
İkisi de AVM de çalışıyor.Aynen öyle ya, ilk buluşmada AVM gezmek ne demek?
Yaşamayı bilmiyor bu insanlar...
Ne yapıyorsunuz? Mağaza mi geziyorsunuz, kabinlerde kıyafet falan mı deniyorsunuz çift aktivitesi olarak?
Oysa ne güzel aşkın ilk evreleri, güzel zamanlar. Şöyle çıkıp şehri boydan boya yuruseniz konuşa konuşa, kayalıklara oturup manzaraya bakıp sussaniz, lunaparka falan gitseniz...
AVM ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?