İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Konuyu okursanız ilk buluşmada diyorum. Abes kaçar öu diyorum. Ama siz anlamak istemiyor olabilir misiniz. Evet evlenmeden sevişmeyi düşünmüyorum. Dokunmak istemek ile cinselliği nasıl aynı kefeye koydunuz onu da anlamadım.

Konuyu okudum, ama siz yorumu okumadiniz bence. Ya da anlamadiniz. Kisaca 33 yasinda artik sinirlarini ve yapacaklarini bilen bir kadin olmaniz gerekmez mi bunu sordum?

Konuyu okudum, ama siz yorumu okumadiniz bence. Ya da anlamadiniz. Kisaca 33 yasinda artik sinirlarini ve yapacaklarini bilen bir kadin olmaniz gerekmez mi bunu sordum?

Ben de kariyer yapmış olabilirim ama ilişkiletde zayıfım diyorum. Zaten soruma cevabı ben bulsam neden yazayım foruma gece vakti.

Ben de evlilik falsn düşünmüyorum. Beraber olduğumuz zamanın tadını. İlla ciddi bir yöne evrilmek zorunda değil. Heyecan duyuyorum ve bu heyecanı cinselşk olmadan yaşamak.
Yine de olmaz,evlilik veya vakit geçirme!.neyse bir kere görüşünde ne demek istediğimi anlarsınız,karşınızda 23 yaşında henüz ergenlikden çıkmış toy bir delikanlı var.

Daha ilk yalniz kalacaginiz bulusmada dusundugunuz şey el tutmak, öpmek mi? Tabi ki kisilere kalmis birsey ama burada sormuşsunuz bende fikrimi söyleyeyim. Ilk buluşmada böyle hareketler bana çok itici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…