- Konu Sahibi Kumralkiz18
-
Elini tutmak öpmek ???Hayır elini tutmak öpmek falan gibi. Cinsellik dışı.
Neden soru işareti?Elini tutmak öpmek ???
Neden boyle bir baslik?Neden soru işareti?
Sizce neden olabilir ?
33 yasindasiniz, okumus ve kendini gelistirmis bie bayansiniz (kendi beyaniniz) , iliskide kriterleri olan bir bayansiniz ama karsi cinsle ne kadar yakinlasmak gerektigini bize soruyorsunuz.
23 yasinda bir erkegin 33 yasindaki kadinla iliskisini tartmak nerede?
33 yasinda kendini gelistirmis kadinin boyle bir konu acmasindaki gerceklik nerde?
Bende sarilmak hatta dokunmak istiyorum ama cinsellige hayir derken inandiricilik nerede?
Dokunmak istemek-evlenmeden asla demek. Bu ne çelişki?
Pardon kariyer yaptım dedin de mesleğin nedir? Hangi alanda kariyer? Daha kendini ifade edemiyorsun da?
Konuyu okursanız ilk buluşmada diyorum. Abes kaçar öu diyorum. Ama siz anlamak istemiyor olabilir misiniz. Evet evlenmeden sevişmeyi düşünmüyorum. Dokunmak istemek ile cinselliği nasıl aynı kefeye koydunuz onu da anlamadım.
Konuyu okudum, ama siz yorumu okumadiniz bence. Ya da anlamadiniz. Kisaca 33 yasinda artik sinirlarini ve yapacaklarini bilen bir kadin olmaniz gerekmez mi bunu sordum?
Dokunmakla cinsellik ne alaka demissiniz bana, koluna dokunmayi sormadiniz bize bu saatte herhalde?Ben de kariyer yapmış olabilirim ama ilişkiletde zayıfım diyorum. Zaten soruma cevabı ben bulsam neden yazayım foruma gece vakti.
Sizin düşündüğünüz şey değil zaten dokunmak istediğim.Iyi de dokunmak cinselliğin başlangıcıdır.
Neye dokuncaksiniz bu da aklımda soru işaretine neden oldu ?
Yüreğine mi yoksa
Aynı şeyi düşündüğümüze göre tam da dokunmak istediğiniz yer düşündüğümüz yer.Sizin düşündüğünüz şey değil zaten dokunmak istediğim.
Yine de olmaz,evlilik veya vakit geçirme!.neyse bir kere görüşünde ne demek istediğimi anlarsınız,karşınızda 23 yaşında henüz ergenlikden çıkmış toy bir delikanlı var.Ben de evlilik falsn düşünmüyorum. Beraber olduğumuz zamanın tadını. İlla ciddi bir yöne evrilmek zorunda değil. Heyecan duyuyorum ve bu heyecanı cinselşk olmadan yaşamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?