İlk buluşmada ne kadar ileri gidilmeli

Konu sahibi içinizde kalmasın buraya da izin almaya gelmissiniz gidin evine kalın bi gece hepimiz dertten kurtulalım. Sonra yine konu açarsınız beni başından savdı çok üzgünum diye...

Siz önceki konunuzda benden beklentisi olursa avucunu yalar dememişmiydiniz ben mi yanlışım?Bu durumda işler değişti mi siz de bir şeyler mi yaşamak istiyorsunuz?Ne kadar ileri gideceğiniz size kalmış.Hayat sizin.İster sadece sohbet edersiniz,ister elini tuarsınız,ister daha ilerisi.Buna siz karar vereceksiniz diye düşünmekteyim:)

ilk buluşmada bunu dert etmek çok saçma ve gereksiz.

ne kadar ileri gitmeliyim nedir yahu, herkesin sınırı kendinedir. bizim şu kadar ileri git dememiz ne ifade edecek ki? nasıl rahat edeceksen o şekilde yaşa.

Sizden 10yas kucuk birinin sizden beklentisi sadece cinsellik olur evlilik felan olmaz hayat senin

Onu yakkndan tankmaya calis elini tutma vesayri onlar oluruna birak ama biraz agir ol

Niye yaşa bu kadar çok takıldınız ki hanımlar ?
Kadın ''evlenmeyi düşünüyorum'' falan filan demiyor,ciddi bir durum yok ki ''ay o yaştakiyle işin ne'' diye başlıyorsunuz yorumlara.
23 de küçük bir yaş değil ayrıca,öyle yazıyorsunuz ki sanırsınız 15.

Ayrıca konu çok anlamsız,kimisi ilk günden birlikte olur kimisi aylarca elini tutmaz,sizin sınırlarınızı biz nereden bilelim ki,yazdıklarınızda da çelişki var.

Benim abiminde lisede kendinden 10 yaş büyük öğretmeni ile ilişkisi vardı ay bitti gitti de kurtulduk bir sonraki başlığı görür gibiyim KÜÇÜK SEVGİLİM BENİ TERK ETTİ. Al hevesini bari belki uzun sürmez.

Yemek,kahve.. Alkol ancak yemeğin yanında 1-2 kadehten öteye gidemez benim için. İlk buluştuğum adama elimide tutturmam,azıcık çabalasın işi ne.

Hayır elini tutmak öpmek falan gibi. Cinsellik dışı.
Elini tutmak öpmek öyle önceden planlanan bir şey değil ki içinizden gelirse birden kendiliğinden olu verir. Ama daha ilk görüşmede kimsenin içinden geleceğini sanmıyorum oturup sohbet edin tanıyın birbirinizi.

Daha ilk günden bir dur. Bende hiç ıyı bir izlenim bırakmazdı öpme kısmı. Sohbet et ve don evıne bırak zaman geçsin bi adını koyun falan ne meraklısın hemen demesın

Allah aşkına daha başbaşa görüşmediğiniz adamla öpücük emojili yazışmalar, canım cicimler nedir yaa?

Bir de yaş 33 yani. 12-13 falan olsa neyse

5 aydir yazisiliyormus.
Havadan sudan bahsedilmiyordur heralde
Öpūcukler kalpler havada ucustuguna gore ilk bulusmada yan yana gelince neler olabilecegi de konusulmustur.
Karsi taraf coktan beklentiye girmistir zaten cunku samimiyet olusmus.

5 ay da az zaman degil o kalplerin ciceklerin hakkini vermek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…