ilk defa ka yanda biriyle kmaya baladnz?

Bende ilk 12 yasimda asik olmustum. Orta 1 e giderken.
Bidaha asik olmadim zaten.
Sevdigimizi soylemistik o zamanlar.
Tam sevgililik deyildi.
Cocuktuk sonucta ne anliycaz sevgililikten.:kahve:.
Ortaokuldan sonra gorusemedik.
Simdi 20 yasimdayim.
Ve yillar sonra yeniden ayni kisiyle beraberim:asigim:

diğer kızlara göre benim biraz geç olmuş sevgilim hihoyyyt . 21 yaşında ilk defa sevgilim oldu,
şu andaki sevgilim ikinci oluyor 23 yaşında çıktım Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de 18 yaşında üniv. birinci sınıftaydım ilk kez birisi ile çıktım ve 5 yıl sevgiliydik ve beş yıldan sonra 1 yıl nişanlı kaldık ve 3 yıldır evliyiz :nazar:

bu kadar tesadüf olur 18 yaşında ve 5 yıl çıktık annem izin vermediği için ayrıldık
asker yolunu onda bekledim

ben daha hiç aşık olmadım dolayısıylede hiç kimseyle çıkmadım 19 yaşındayım delikafadulden

16 yaşında o da çıkmak denirse...
ilk ciddi beraberliğimde 19 yaşındaydım... hatta öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadındın diye bir şarkı vardı...anısı vardır bende...
ne kadar küçük müşüm bakıyorumda.. bence çok erkenmiş...o zaman ooo diyordum geç bile kaldım... tuhaf...

bende 14 yasinda türkiyede tatildeyken birinden hoslandim (karsilikliydi)
mektupla cikma teklifi etti :asigim: sonra 4 sene sürdü.. yani iliski denirse tabii.. cocukluktu ama ben cok seviyodum.. sonra beni aldattigini duydum :oklava:
ve ayrildik... :icecream:
iyiki ayrilmisim diyorum.. ayrildigimda 18 yasindaydim.. ve aradan 5 6 ay gectikten sonra simdiki askimla tanistim.. ve 4.5 senedir birlikteyiz.. aileler biliyor.. insallah seneyede evleniriz... :Saruboceq::Saruboceq:

ilk kez biriyle 18 yaşındaykene çıkmıştım, 3 sene sürdü olaylı bi şekilde bitti
2007 de biriyle tanıştım 1 sene sürdü, yalan dolan ve kötü davranışlarından dolayı bitti,

şimdi 24 yaşındayım nişanlıyım veee aşkımııı çookkk seviyorummmmm:asigim::nazar:

14 yaşımdaydım orta sona gidiyodum...cıkma sayılmazdı sadece okulda konuşurduk o kadar...1-2 ay sürdü...sonra benden ayrıldı ilk aşkım...günlerce doğru düzgün yemek yemedim çok koymuştu ay ne salakmışım ya...sonra 16 yaşımda lisede bi sevgilim oldu onada pek aşık değildim işte ben onu terkettim...sonrada 17 yaşımda eşimle başladık 7 senedir beraberiz...arada eften püften hoşlandıklarımı saymıyorum.. ben cok ayran gonulluydum ....

ıLk okuL birdeydim ikizLerdi kaydirigubbakcemile3 ayy bak hatırLadım ikiside maviş mavişti.. Daha okumayı yeni dökmüşüm yarım dökük seni begeniyorum yazmıştım o bana yazdı diye digeride bana yazdı diye kavga etmişlerdi.. Anneme şikayet edilmiştim kaydirigubbakcemile3

19 yaşıma kadar kimseyle çıkmadım görüşmedim
tabi beğendiğim biri oldu
ama nedense ben çıkmayı gereksiz görüyodum :)))
olucaksa 1 kere ve ciddi olmalıydı benim için
erken yaşatada evlilik düşünmediğim için uzun vadeli flörtlerdende hoşlanmadığım için çıkmadım kimseyle
ama kader kısmet 19 yaşımda eşimle tanıştım ve 9 ay sonra evlendik
:))

15 yaşındayım 12 yaşında başLadım :p asLında 1. sınıfta hoŞlantılarm da oLmuştu yani kaydirigubbakcemile3

ŞUAN 21 YAŞINDAYIM İKİ YILDAN FAZLA OLDU İLK ÇIKMAYA BAŞLADIĞIM KİŞİYLE ATTIĞIMIZ O İLK ADIM İKİ HAFTA ÖNCE TAMAMEN CİDDİYETE DÖKÜLDÜ SÖZLENDİK AİLELERİMİZİNDE İZNİYLEkaydirigubbakcemile4:lepi::nazar:

18 yaşında bir yaz aşkıyla aşk hayatına atıldım ve 10 gün sürmüştükaydirigubbakcemile3ne günlerdi bee Yalova'da rüya gibi geçen bir 10 gün yaşamıştım.Adı Barış'tı,Ankara'da yaşıyordu ama zibidinin tekiydi,işte ilk aşk ya zibidi mibidi dinlemiyo gönül o zamanlar:dilcikar:çokta masum bir aşkla çarpıyordu kalbimmm,gündüz havuzda akşam yemekte gece de disco da eğlenirdik hatta o zamanlar cher'in "dove la more"şarkısı da bizim şarkımızdı,tatil dönüşü bu şarkıyı ne zaman dinlesem ağlardım,şimdi de kahkahalarla gülüyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X