ilk defa ka yanda biriyle kmaya baladnz?

19 yaşıma kadar hiç çıkma teklifi almadım nedense:1ninca:
sonra bir çıktım (hala çıkıyorum-tatlicadiarzu-) şu an nişanlıyız
hoşlandıklarım oldu tabi lise yıllarımda ama onlar benden hoşlanmadılar sanırım:tomato:
aşkımı beklemişim demekki:asigim:

14 yaşında erkek arkadaşım olmaya başladı ama o zaman çoçukmuşum 18 yaşında başlayan aşkla yolculuğum hala devam ediyor darısı herkesin başına

ilk çıktığımda çok ufaktım. ama çıkma denemezdi yanyana bile gelemezdik okulda. 14-15 falandım sanırım.
ilk aşık olduğum geçen senedir. 21 yaşındaydım.

ilk çıktığımda 16 yaşındaydım.ve ilk kez aşık oldum..1,5 yıl sonra bitti.hala aşığım.

13 yaşlarında orta sonda oldu ilk çıktığımm:):)ve lise sona kadar hiç peşimi bırakmadı ve beni sevmeyide ama ben bıraktımm:):)

ilk defa 6 yaşımda sınıf arkadaşıma aşık oldum...İlkokulu bitirinceye dek devam etti ona gizli aşkım..Ama onun hiç haberi olmadı bu aşkımdan..Bir kaç hafta önce karşılaştık..Ayyy dedim ben buna mı aşık olmuştum..Çocukluk işte....kaydirigubbakcemile3

17 yaşında hayatımın aşkıylan tanıştım şu an 20 yaşındayım halen devam ediyoo :delphin:
Bizimkisi yıldırım aşkı wallakaydirigubbakcemile3
Anlatsam roman olur:asigim:

ilk çıktığım ve ilk aşkımla 17 yaşımda tanıştım hala beraberim çünki evlendik:utangac::asigim:
4.5 yıl flört ettik 9 yıllıkta evliyiz:nazar::nazar::nazar:
2 tanede aşk meyvemiz var:utangac:
darısı herkezin başınaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile2

ılk bırının cıkma teklıfıne 23 yasında evet dedım ..ılkokuldan berı asık olmuslugum olmustur..ama kımseye evet dıyemedım...
hep evlencegım ınsanla cıkıcam ılk demıstım ole bı ıstegım vardı..ole oldugunu hıssedıp evet dedım...
ıkı sene surdu ve bıttı..artık herhalde kımseye bıdaha evt dıyemem...

ılk 24 yaşında çıktım ama benimkisi yalnızlıktan oldu biraz :(
Yani çok yalnız kötü bir dönemde olduğum için onu kabul ettim. Yoksa kimsenin teklifini kabul edemiyordum.(ılla evleneceğim kişi ilk olsun dediğim için)

İlk 19 yaşımdaydım çıkma teklifi aldığımda kabul ettim ve hala devam ediyor:nazar:....
Dileğim ömür boyu devam etmesi:asigim:....

12 yaşında aşık olmustum plotonık gıbı senağlama
15 ti sanırım lise1 de ilk defa birinle çıkmıştımkaydirigubbakcemile2

ilk kez 19 yaşında birine aşık oldum daha doğrusu o beni kendine aşık etti ilkti ve son oldu şimdi evliyiz onu hala seviyorumm

benım ılk askım dayımdı.cocukluk askı ıste 4-5 yaslarda genelde olur ya zaten o yaslarda kendınden buyuk bırıne hayranlık ılgı benımkıde oyleydı.ılk orta okuldaydım sanırsam cıkmaya baslamam...

Back
X