okadar içtensinizki hepiniz tanımasamda hepinizi çok seviyorum.dualarım hep sizinle.hangi aşamadasın şu anda
canım evet benimki uzun protokoldu, doktorum yumurta toplamanın pazartesiveya salı günü olabileceğini söyledi..Bakalım zaman ne gösterecek..sen ne yaptın?
meraba eduvuca
ben de 3.5 yıllık evliyim.ben de senin gibi prof diye bi doktora takılıp kaldım.aynı aemeye onun da ağzından cımbızla alıyodun lafı.soru soruyodun cevaplamıyodu.ilgi alaka zaten dizboyu....bende 2 aşılama 1 tüp bebek denemesini istemeye istemeye ona yaptırdım.tabi olmadı.rahim filmi,küçük bi operasyon daha yaptı.bu acılar bi tarafa keşke tutsaydı.
şimdiki merkezimden memnunum allaha şükür.herşeyde çok iyiler.
kaçgün kaldı test gününe.hayırlı haberlerini alırız inşallah.
dün test günümdü yaptırdım 60 çıktı.biraz düşük ama inşallah katlanır.
bende 7 gündür kullanıyorum gonal f'i..300 doz başladık,inşallah sonumuz hayırlı olur...
bende 275 doz başladım. inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız dolsun :97:
sende herhangi bir yan etki yaptımı? bende şişkinlik var baya
canım bende hiç şişkinlik yok, belki bundan sonra olur..Ama birazda dikkat ediyorum, tuzlu şeyler yemiyorum.meyve, sebze ağırlıklı besleniyorum..senin kaç gün oldu başlayalı?
tatlım bugün 3. iğnemi vurucam ben daha yeni başladım yani. bende dikkat ediorum tuzlu yemiyorum, ekmek pilav makarna gibi şeyler de yemiyorum senin dediğin gibi ama karnım şişti
ilk kontrolün ne zaman? doktorun yumurtalar ile ilgili seni bilgilendirir..
ilk kontrol ctesi. bakalım nasıl gelişicek olaylar :18: senin nasıl gidiyor?
kızlarrr
geldim yetiştim sizeee:)
aldım ilk dozumu
300
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
kızlarrr
geldim yetiştim sizeee:)
aldım ilk dozumu
300
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
canım bak dozlarımız bilem aynı:) sonumuzda aynı olcak sen hamile ben hamile:)))))))))))
canım bak dozlarımız bilem aynı:) sonumuzda aynı olcak sen hamile ben hamile:)))))))))))
evetttttt
yazarken aklımdaydın
doz bile aynı die :)
kızlar ben 150 dozla başladım akşam ikinci vurundum bugün raporum çıkıyor ilaçların ücretleri çıkacak :)))) yarında kontrol var. Hayırlsıı neyse o olsun. Bu arada decapeptye devam ediyorum sizlerde varmı böyle bişey. Karnım kaşınıyor bide hatır hatır vallahi.
rabbim emeklerinizi karşılığını versin inşşşşş
koca göbüşleriniz olsun inşşşşşşşşşş
canımmmmm
çok saol
Allahım en hayırlısından 2 tane nasip etsin sana en kısa zamandaaaaaaaaaaa
rabbim emeklerinizi karşılığını versin inşşşşş
koca göbüşleriniz olsun inşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?