ay benim zaten kocaman göbüşüm kız bebek olunca nasıl taşıyabilirmiyim bilmiyyom artık bakacaz çaresine :)))))
eeeeeeee
yok mu hiç güzel haber yahuuuu
benim yumurtalar büyüyor
bekliyoruz...
ne güzeeeell benimki ertelene ertelene bi hal oldu şubat sonuna kaldı şimdilik.. kimbilir şubat sonunda da ne zamana kalır.. eh artık menapozdan sonra deneriz kısmetse
nie ertelendi ki
hayırdırrrr??????
eeeeeeee
benim yumurtalar büyüyor
bekliyoruz...
eeeeeeee
benim yumurtalar büyüyor
bekliyoruz...
selam canım nasılsın? Herşey yolunda yani çok sevindim. Benimde cuma günü toplanıcak yumurtalar :))
heyecanlı bekleyiş başlıcak :97:
slm kızlar ben sitede yeni sayılırım daha önce bu topiğe msj bırakmıştım sonra burayı bulamadım ama artık nerden bulacağımı öğrendimBende kısa protokolle tedaviye başladım yumurtalar uyarıldıktan sonra 12 tane iyi kalitede yumoş toplandı bunların 11 tanesi döllendi ve hepside şimdi blast aşamasına gidiyor hayırlısıyla perşembe günü transfer işlemim var çok mutluyum Bu arada hamiş kalanları tebrik ediyorum bekleme aşamasındakilerede bol sabır ve pozitif enerji diliyorum... Kişi sevdiğini allaha emanet ederse onu sonkez görmeden ölmezmiş öyleyse embriyolarımı allaha emanet ediyorumm... He bu aradaa inş hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınız innşşşşşşşşş yarabbim
canlar inşş çıktığınız bu yolda
rabbim bebişlerinizle buluşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşş tek gidip çift dönün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
güzel duaların için teşekkür ederim canım benim... Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah:97:
canlar inşş çıktığınız bu yolda
rabbim bebişlerinizle buluşmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşş tek gidip çift dönün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah razı olsun ii dileklerin için aminnnnn
en güzel haber senden gelecek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yaaaaaaa CANIMMMMMMMMMMiyi insan
özel insan
senden de gelecek en hayırlı haber inancım sonsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?