biraz azimle başarırsın o azmi de görüyorum sende iradeli ol başaracaksın :)
Bu soylediklerinden cok etkilendim merak etme vereceksin ve o guzel kiyafetlerin icine gireceksin .canin cok mu tatli istiyor once kendine su soruyu sor bu zamana kadar ne kadar tatli yedim cevabin eminim ki cok olacak simdi 3 4 ay yemesen bi zarar gormezsin yine yiyeceksin ama daha zamani var ha cok mu canin cekti ye ye a aksam yarim saat yuruyorsan 1 saat yuru ..benim normalde bir topicim var ama buraya da bakarim menu paylasimi yapip menune yorum yazarim istersenburaya yediklerimi yazmaktan daha çok içimden geçenleri yazmak istiyorum.
kilolu olmak çok zor. ve eğer daha yaşınız gençse bütün kız arkadaşlarınız sizden daha zayıf daha güzel daha bakımlı ve sizden daha güzel giyiniyorsa hayat sizin için çok zor. herkes size " yüzün çok güzel ama biraz kilo ver" der. evet benim yüzüm çok güzel. ama en kiloluyum. bu yüzden hep küçük görüldüm. kendi gözümde değerim kalmadı. giydiğim hiç bişey yakışmadı bana. ve benim hiç bir zaman sevgilim olmadı. kimseden ilgi görmedim. kendime hiç güvenmedim. hep insanalrın benimle dalga geçmesinden korktum. artık kilolu yaşamak istemiyorum. ben artık zayıf olmak istiyorum. kendime güvenmek istiyorum.güzel kıyafetlerim olsun istiyorum. bakımlı olmak istiyorum. bi ortama girince dikkat çekmek istiyorum. ezilip büzülmek değil.ben artık mutlu olmak istiyorum. zor bir dönemden geçiyorum. irademe hakim olmaya çalışıyorum.insanın kendini kontrol etmesi güç birşey. ama insan bunu başarınca gerisi geliyor. ben kendime 3 ay verdim. 6 ekim 2013 günü 52 kilo olcam. spor ve pilates yaptığım için de çok sıkı bir vücudum olcak.tek istediğim şey 3 ayı atlatmak. artık zayıf olmak istiyorum.3 ay sonra yepyeni bir merve olcak. çok değişicem. kendime bu sözü verdim. artık böyle yaşamak istemiyorum. benim içimde bir aslan var biliyorum. ve ben o aslanı kafesinden çıkartmak istiyorum artık.
Bu soylediklerinden cok etkilendim merak etme vereceksin ve o guzel kiyafetlerin icine gireceksin .canin cok mu tatli istiyor once kendine su soruyu sor bu zamana kadar ne kadar tatli yedim cevabin eminim ki cok olacak simdi 3 4 ay yemesen bi zarar gormezsin yine yiyeceksin ama daha zamani var ha cok mu canin cekti ye ye a aksam yarim saat yuruyorsan 1 saat yuru ..benim normalde bir topicim var ama buraya da bakarim menu paylasimi yapip menune yorum yazarim istersen
arada yiyorum ve aynen dediğiniz gibi yapıp yarım saat fazladan yürüyorum :)
sizin topiğnizi takip etmek isterim linkini atabilir misiniz? ve tabiki istediğiniz gibi yorum yazabilirsiniz :)
Telefondan girdigim icin link atamiyorum ama diyet gunlukleri altinda 67 gunde 11.4 kilo verdim topici :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?