ilk değil ama son olsun! :)

2 3 saat sonra 2 3 kepçe çorba,1 kase yoğur, biraz turşu yedim.
az önce de 3 hurma 2 adet kiraz 3 adet üzüm yedim bugünlük bu kadar belki akşam süt içerim.
pilatesimi yaptım birazdan 45 dakikalık yürüyüşümü yapıcam :)

sahur menümü paylaşmak istiyorum :)

1 hurma
yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kepçe mercimek çorbası
1 yumurta
küçük bir dilim beyaz peynir
1 lokma şeftali
yarım çay bardağı süt

kızlar okuyan biri varsa söyleyebilir mi sizce nasıl?

ara öğün olarak muhallebi yedim kendim yapmıştım. orta boy. aslında içimden hiç yemek gelmedi ama çok az yiyorum ramazan bitince kilo alırım diye korkuyorum arada yemem lazım. 2 gündür oruçluyum birden kilo vermem hızlandı :)

şimdilik 1 litre su tükettim inşallah sahura kadar 1,5 lt daha tüketicem

sahur menüm:
2 haşlanmış yumurta(tok tutuyo diye)
1 kase naneli yoğurt (küçük kase)
2 3 yk menemen
1 dilim beyaz ekmek
1 zeytin 1 dilim domates

7,5 hafta olmuş daha sağlıklı beslenmeye adım atmama. şuana kadar 10 kilo verebilmiş olmayı çok isterdim
yarın belli olcak ama muhtemelen 8 kilo civarı olcak.boyum 165 çok belli olmuyo. ölçülerimde biraz incelme var tabi.
her ay düzenli 5 kilo versem ekime kadar 55 olurum(aslında hedefim 6 ekime kadar 52 ama en kötü ihtimalle 55 olmalıyım)
1 ağustosa 19 gün var. ramazanın da etkisiyle min 4 kilo vermeliyim. veririm de kendime güveniyorum. artık kilo verdiğim hissedilsin istiyorum. daha doğrusu direk 50 li kilolarda olayım istiyorum. bi de kocaman bir göbeğim var o gider mi 50 lere geldiğimde bu beni çok düşündürüyor

off kilolu olmak hiç kolay değil. hele o kıyafetler üzerinize yakışmıyor ya.. ama inanıyorum er ya da geç ben 52-55 arasında olcam. ama ben bunu sağlıklı bi şekilde başarmak istiyorum ve çok uzun bi zamana yaymak istemiyorum. genelde sebze türü yiyim ama karnım acıktığında kızartma, hamur işi yediğim de olmalı. sonuçta hiç yemezsem nereye kadar gidecek? önemli olan bence yediğimiz miktar ve arada yemek lazım hergün değil.2- 3 günde bir ideal gibi. allah hepimizin yardımcısı olsun. kolay bir yolda yürümüyoruz. bazen kendimizle savaşıyoruz yeri gelince kaybediyoruz ama ayağımız tek bir taşa takıldı diye vazgeçmemeliyiz. çünkü sonunda biz kazancaz, biz mutlu olcaz.

ben sadece zayıf olmak istemiyorum. çok düzgün vücut hatları istiyorum. yanlarım ve göbeğim hiç olmasın, kalçam hafif dolgun olsun ve bacaklarım çok düzgün olsun istiyorum. sıkı bir vücudum olsun istiyorum yani. bunun için pilates yapıyorum umarım herşey istediğim gibi sonuçlanır. diğer kızlar bu özelliklere sahip. benim ne farkım var bende istiyorum. istiyosam olucaktır.

Allah en büyüktür hiç bi zaman umut kesilmez önce allahıma sonra kendime güvenim sonsuz. başarıcam. hayatımda hiç boyuma göre 65 kilonun altına inemedim. inşallah 50 leri görcem. herşey ama herşey çok güzel olcak :)

Guzel gidiyoraun canim Allah emeklerini bosa cikarmasin. 2.5 ayda 8 kilo gayeeeet iyi hic ama hic kendini az diye uzme soyle dusun eger diyet yapmamis olsaydin bu 8 kilo bile gitmeyecekti

Son düzenleme:
Guzel gidiyoraun canim Allah emeklerini bosa cikarmasin. 2.5 ayda 8 kilo gayeeeet iyi hic ama hic kendini az diye uzme soyle dusun eger diyet yapmamis olsaydin bu 8 kilo bile gitmeyecekti

tabi haklısın Allah şükür en azından 8 kilom gitti ve devam ediyorum tam terside olabilirdi :) ama 2,5 ayda değil zaten. 2,5 ay 10 hafta yapıyor benim 7,5- 8 haftam oldu. 2 ay diyebiliriz düz hesap :)

bu hafta doktoruma gidicem kaç kilo evrdim acaba ama artık her pazartesi kendim çıkıcam tartıya aç karna yoksa doktorda 1 kilo falan oynuyor. yani yarın başlıyorum kilo bildirimi yapmaya :)

buarada dün iftardan sonra çok yedim, yediklerimi yazmaya bile utanıyorum ama suçluluk hissetmiyorum düşe kalka halledicem :)

merve kaç kilosun?
baya az yiyosun maşallah tatlım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Teşekkür ederim :)
ben 20 mayısda 77,6 idim ama tok karnıma ve üzerimde ki kıyafetlerle tartıda +1 çıkmışımdır.
yani o zamana 76-77 arası diyebiliriz bu aralar 68-69 arasıyım. yarın aç karnına tartılcam inşallah 68 i geçmez :)

evet az yiyorum 20 mayısdan beri dikkat ediyorum az verince sinirlendim günlük açtığımdan beri baya dikkat ediyorum :) yoksa ilk 5 6 kiloyu verirken (5-6 haftada verdim) yeri geldi dondurma yedim yeri geldi hamur işi yedim. ama birden spora başlayınca akşamları yemeği kesince ve fazlasını yememeye başlayınca verdim yinede. ama vücut alıştı o yüzden azalttım ve oruçluyken zaten akşama kadar yemiyorum bi şekilde yememeye alıştım 4 günde. o yüzden fazla yemek istemiyorum canım da bişey yemek istemiyor :) inşallah ramazandan sonra 77 kiloluk halimi ve son halimi atıcam :)

bende 10 gündür diyet yapıyorum bende az yiyorum ama bu defa kolumu kaldıracak halim olmuyo ve spor yapamıyorum sen spor yapıyo musun?

Canim yazdiklarin beni cok etkiledi ins hepimiz hedefimize ulasiriz ama seni cok azimli gordum biliyorum basaracaksin :)

Son düzenleme:
bende 10 gündür diyet yapıyorum bende az yiyorum ama bu defa kolumu kaldıracak halim olmuyo ve spor yapamıyorum sen spor yapıyo musun?

evet yarım saatle başladım tabi sonra arttırmam gerekti 5 6 gündür 45 dakika yürüyorum. spor şart ama bence ilk başlarda spor yapmayın çünkü vücut az yiyecek alınca yavaştan kilo vermeye başlıyor sonradan spora başlayın böylece kilo vermeniz hemen durmaz devam ettirirsiniz kilo vermeyi. ilk zamanlar zor oluyor ama inanın 20 güne alışcaksınız az yemeye :)

yeri gelcek kilo veremeyeceksiniz, yeri gelcek açlıktan kriz geçirceksiniz, yeri gelcek pes ediceksiniz ama inanın sabredince oluyor. 10 gün çok erken bi 100 gün olsun o zaman herşeye alışcaksınız hemde kilo vermiş olcaksınız hatta bu işin eri bile olcaksınız :)

Canim yazdiklarin beni cok etkiledi ins hepimiz hedefimize ulasiriz ama seni cok azimli gordum biliyorum basaracaksin :)

Teşekkür ederimm :)
hepimiz zor bir yolda yürüyoruz. ben bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bazen olmıycak diyorum pes ediyorum ama sonra diyorum ki "böyle nereye kadar merve? hep yedin hep kilo aldın. biraz dayan spor yap az ye bakalım nolcak?" gerçekten çok sabır lazım. ramazan olduğu için biraz daha nefsimi terbiye ediyorum. gündüzleri öyle kokular geliyor ki camdan inanın oruçlu olmasam mutfağa gidip yapıp yicem yani :) ama allahtan oruçluyum. ama zaten iftarda da sahurda da hiç bişey aramıyorum çünkü biliyorum KİLO VERMEM GEREK. çünkü artık mutsuz olduğumu çok hissediyorum ve o kadar inanıyorum ki 36 bedene inince çoook mutlu olcam :) sizde inanın hep beraber başarıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…