7,5 hafta olmuş daha sağlıklı beslenmeye adım atmama. şuana kadar 10 kilo verebilmiş olmayı çok isterdim
yarın belli olcak ama muhtemelen 8 kilo civarı olcak.boyum 165 çok belli olmuyo. ölçülerimde biraz incelme var tabi.
her ay düzenli 5 kilo versem ekime kadar 55 olurum(aslında hedefim 6 ekime kadar 52 ama en kötü ihtimalle 55 olmalıyım)
1 ağustosa 19 gün var. ramazanın da etkisiyle min 4 kilo vermeliyim. veririm de kendime güveniyorum. artık kilo verdiğim hissedilsin istiyorum. daha doğrusu direk 50 li kilolarda olayım istiyorum. bi de kocaman bir göbeğim var o gider mi 50 lere geldiğimde bu beni çok düşündürüyor
off kilolu olmak hiç kolay değil. hele o kıyafetler üzerinize yakışmıyor ya.. ama inanıyorum er ya da geç ben 52-55 arasında olcam. ama ben bunu sağlıklı bi şekilde başarmak istiyorum ve çok uzun bi zamana yaymak istemiyorum. genelde sebze türü yiyim ama karnım acıktığında kızartma, hamur işi yediğim de olmalı. sonuçta hiç yemezsem nereye kadar gidecek? önemli olan bence yediğimiz miktar ve arada yemek lazım hergün değil.2- 3 günde bir ideal gibi. allah hepimizin yardımcısı olsun. kolay bir yolda yürümüyoruz. bazen kendimizle savaşıyoruz yeri gelince kaybediyoruz ama ayağımız tek bir taşa takıldı diye vazgeçmemeliyiz. çünkü sonunda biz kazancaz, biz mutlu olcaz.
ben sadece zayıf olmak istemiyorum. çok düzgün vücut hatları istiyorum. yanlarım ve göbeğim hiç olmasın, kalçam hafif dolgun olsun ve bacaklarım çok düzgün olsun istiyorum. sıkı bir vücudum olsun istiyorum yani. bunun için pilates yapıyorum umarım herşey istediğim gibi sonuçlanır. diğer kızlar bu özelliklere sahip. benim ne farkım var bende istiyorum. istiyosam olucaktır.
Allah en büyüktür hiç bi zaman umut kesilmez önce allahıma sonra kendime güvenim sonsuz. başarıcam. hayatımda hiç boyuma göre 65 kilonun altına inemedim. inşallah 50 leri görcem. herşey ama herşey çok güzel olcak :)