ilk değil ama son olsun! :)

inşallah, 5 kilo rahatca verirsiniz. benimde ilk hedefim 68 den 60 a düşmek :)

inanki ilk 15 kiloyu o kadar kolay verdimki kendiliğinden gitti resmen ama son kilolar cok zorladı beni açım resmen ama genede gr gr gidiyo ve en küçük bi abartma yapsam hemen artı kilo cıkıyo bazen sıkılıyorum pes ediyorum ama ertesi gün toparlıyorum kendimi...
çevremdekiler yeter artık deselerde ben 65 kilo hatta 60 a kadar devam edeceğim
suan eylülde izne gideceğimiz için 65 diyorum ama daha sonbra 60 kadar devam edeceğim.
sende verirsin canım yeterki pes etme sonuçlarını düşün

peki 15 kiloyu nasıl verdiniz?

kızlar ben geldim selam iyi geceler.

Bizim mavişte gelmiş hoşgelmiş :)

Ben dün regl oldum. TArtıya çıkmaya korkuyorum regl önce 2 gün tatlı krizim başlamıştı tatlı yedim 1-2 tane.
Şişkinlik hissediyorum.

Her şeye rağmen meraktan demin tartıya çıktım +1 gösterdi sizce regl dolayımı böyle oluyor ?

genelde regl döneminde tartı fazla gösterir diye biliyorum bende ama emin değilim

genelde regl döneminde tartı fazla gösterir diye biliyorum bende ama emin değilim

inşAllah ondandır canım.

Bol bol su içiyorum inşAllah ödem fln varsa atarım bitince şöyle 73ü görürüm 2 kilo birden gider.
Regl önce ne çok sevindim 74 gördüm 75den düştüm diye. regl oldum geri 75 gösteri tartı.

Ben ayağımı burktum yürürken geçenlerde sokakta o günden beri evde yaptığım egzersizleri de bıraktım korkuyorum vermem yavaşlayacak diye. Haftada bir tartı gününden diğerine 1 kilo veriyorum. Ayda 4 kilo oluyor hassas tartım yok gr gr bilmiyorum ama.
Bende birden çok vermek istiyorum ama sonra diyorum öyle verip geri almak değil inzar sağlıkla yavaş ver az ver daimi gitsinler geri gelmesinler diye kndimi rahatlatıyorum. Ramazandan sonra inş spora başlamayı düşünüyorum.

eylülde 65i görmem lazım daha 10 kilo var hedefe
ve 2 ayım var inş vermiş olurum 2 ayda :18::18:

2 ayda 10 kilo hem sağlıklı hemde kolay verirlir, inşallah başarırsınız :)

inşAllah canım başarırım.

Herkesi kndi yakınlarım dahil herkesi şaşırtmak istiyorum.

peki 15 kiloyu nasıl verdiniz?
yapmadığım sey kalmadı ama en önemli seyler: boğazı tutmak 3 beyazdan uzak olmak 6dan sonra meyve de dahil bişi yememek bol su içmek en az 2 fincan bitki çayı içmek erken kalkmak canım

hoşbulduk canım sende hoşgeldin... benimde aynı durum oldu 1 hatta 2 kilo bile fazla cıkabilir sorun etme onu adet bitince düzelecektir bol su iç mutlaka ödem yapmasın vücudun

son zamanlarda nedense kendimi tutamıyorum sabah tartıldım 69,3 çıktım kilo aldım yani. sporda yapamıyorum. ramazan girince işin içine dengeler biraz değişti ama toparlıycam. sonuçta o kadar uğraştım verdim şimdi geri alamam. eskisi gibi herşeyden yicem ama azar azar. dikkat ede ede yicem. onun dışında hergün yarım saat yürüyüşe devam. ah bi de pilatese başlayabilsem süper olur. :)

İFTAR

2 hurma
patatesli karnıyarık
1 parça pide
bikaç çatal salata

ARA
1 ısırık mısır haşlaması
2 top dondurma

yarım saat yürüyüş

ramazan bayram tatil derken devam edemedim. Sabah 69,7 çıktım. son gaz devam ediyorum :)

hedefim 7 haftada ( bayrama kadar) 10 kilo vermek hatta 11 12 olsa mükemmel olur ama zorlanırım :)

BUGÜN

Kahvaltı: (12:00)
2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
domates
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

Ara: (14:15)
2 porsiyon karpuz

Ara: (17:00)
kuru kayısı+şeftali+erik ( toplam 2 3 porsiyon)

Akşam (18:00)
1,5 kepçe çorba
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara: (21:30)
1 bardak şekersiz süt

yarım saat yürüyüş yaptım

DÜN:

Sabah: 2 dilim ekmek
domates, salata
5 adet zeytin
2 dilim peynir

ARA:
karpuz

ÖĞLEN:
2 dilim ekmek
yoğurt
2 kepçe çorba
5-6 yk yeşil fasulye

ARA:
şekerli türk kahvesi

ARA:
karpuz+ 2 kuru kayısı

gece azcık patatesli yumurta yedim :)
yarım saat yürüyüş yaptım ve 2 litre su :)

Sabah:
2 dilim ekmek
domates, salata
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara:
2 şeftali

Öğle:
2 dilim ekmek
2 kepçe çorba
5-6 yk yeşil fasulye
3-4 yk yoğurt

Ara:
karpuz+2 kayısı

yarım saat tempolu yürüyüş
bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…