ilk değil ama son olsun! :)

ara öğün olarak 1 türk kahvesi içtim(2 şekerli)

Sahur menüm:
1 nektari
1 haşlanmış yumurta
küçük bir dilim beyaz pernir
1 domates

henüz 1-1,5 ltre su içtim biraz daha içmeye çalışcam ve 45 dakika yürüyüş yaptım :)

ne diyosun merve ne 100 günü o kadar bekleyemem ben
benim 1 ay içinde 5 kilo vermem lazım
10 gündür diyetteyim 68 den 65 e düştüm 1 ay içinde 60 a düşmem lazım
spor olarak sadece 3 kez mezdeke oynadım

ne diyosun merve ne 100 günü o kadar bekleyemem ben
benim 1 ay içinde 5 kilo vermem lazım
10 gündür diyetteyim 68 den 65 e düştüm 1 ay içinde 60 a düşmem lazım
spor olarak sadece 3 kez mezdeke oynadım

tabi 1 ayda 5 kilo verirsiniz çok rahat :)
ama hani dedim 15 kilo falan vermeniz gerekirse o süreç gerekiyor. bi an aklım kendi vermem gereken kiloya gitti de :)

evet kızlar 68,1 çıktım. başlangıç kilomu (min) 76,1 alıyorum (tok tartılıyodum o zaman 1 gösteriyordu). 55 gün olmuş toplam. ama inanın bu 55 günde çok bıraktığım zamanlar oldu. ama hiç tamamen pes etmedim. ilk defa bu kadar kilo verdim ve ilk defa 20 günü aştım :)
55 günde 8 kilo vermiş oluyorum yani :)

hedefim 6 Ekime 52 kilo olarak girebilmek. toplam 83 günüm var. 83 günde 16 kilo vermeliyim. Yani her 10 günde 2 kilo vermeliyim. İnşallah olur :)

hep sabır diyorum, ama sabretmek kolay değil ki. keşke bian önce zayıflayabilsek. bi mucize olsa. ama sonradan da kilo almasak. hatta herşeyi sınırsızca yiyebilsek.. kendimi kurban psikolojisine sokmayacağım. neden başkaları öylede ben böyleyim diye. böyleyim işte napayım. kimseyi suçlayamam. hep yedim. sinirlendim yedim. ağladım yedim.mutluydum yedim. mutsuzdum yedim. keşke yemeseydim tabi. yıllarımı hep mutsuz geçirdim. daha çok gencim ben. ömrümün baharındayım.en son ne zaman sokakta hiç utanmadan, biyerlerimi düzeltme çabası olmadan, mutlu ve özgüvenli bi şekilde yürüdüm, inanın hatırlamıyorum bile. hep dışarı çıkmadan önce aynadan kendimi kontrol ediyorum. ay göbeğim, ay yanlarım.. fiziksel görüntü bu kadar önemli olmamalıydı. kilolarım beni bu kadar kötü hissettirmemeliydi. benliğimden bu kadar nefret etmemeliydim. ben buyum. kiloluyum. ama kendimi reddediyorum. istemiyorum. işte bu yüzden mutsuzum. ne zamanki kendimi kabul edbileceğim bir görüntüm olcak, o zaman mutlu olcam.

İFTAR MENÜM:

4 5 yk yoğurt
7 8 yk krnıyarık
1 lokma kavun

üzerine bir nescafe içtim 3 ü 1 arada

3 saat sonra 2 şekerli türk kahvesi

ve 50 dakika yürüyüş yaptım.
şuan su içiyorum bol bol sahura kadar.

biri bana nasıl fotograf atıcağımı öğretse fotograf atıcam :)

KIZLA PEMBE TŞÖRTLÜLER 68. Bİ TANESİNE 77 YAZMIŞIM.
fark var mı bilmiyorum inşallah vardır boyum 165 pek belli olmuyor gibi

buarada kusura bakmayın yüzümü karaladım

KIZLA PEMBE TŞÖRTLÜLER 68. Bİ TANESİNE 77 YAZMIŞIM.
fark var mı bilmiyorum inşallah vardır boyum 165 pek belli olmuyor gibi

buarada kusura bakmayın yüzümü karaladım
Canim kollarin incelmis ama cok fark yok gibi tabi bu fotografin acisinada bagli olabilir istersen yaninda yuruyus disinda da spor yap ki sıkılas

merhaba canım.
Konuna şans eseri denk geldim ve yazdıkların beni çok etkiledi.
Söylediklerin hissettiklerin benimkilerle çok benzer.
Ben orta 2 de bir ırsı olarak babamda olan ve bende de çıkan hastalık yüzünden ilaç kullanmaya başladım.
Ergenlik döneminde o ilaca başlamak hep zayıf olan beni birden şişko biri haline getirdi. Çevremdekiler üstelik boşboğazlılık yapıp bir çok şey söylediler şaşırma ifadeleri olarak. Bunlar beni çok yıpratıyordu.

Lise dönemlerimde de giderek ilaç kullandığım için kilo almaya devam ettim.
İştahım yoktu bnm hiç ekmek yemezdim birden ilaçla birlikte tam tersi oldu. Yeme konusunda da değişim olunca alıncak 2-3 kilo 4-5 olmaya başladı. Derken üni. gitmeden önceki o yaz en sonki kontrolumde 70 çıkmıştım. Doktara artık kullanmıcam ilacı sürekli kilo alıyorum dediğimde bana çok kızdı. İlerle böbrek hastası olup diyalize bağlanmak mı kilolu olmak mı dedi.? Yemeği azalt spora başla ilaçla mücadeleye geç dedi. Ama kafaya koymuştum üni. gittiğimde bıraktım ilacı. Diğer türlü annem izin vermio zorla içiriyordu ama üni. evden uzaktaydım anneme içtim dedim içmedim. Ve evarkadaşımla birlikte 68 kiloyla diyete başladık ve akşam yemeği sonrası 7km koşup geri geldik toplamda 7 km git gel 14 km yürüyüp arada da koşuyordum. Eve dönerken öyle terlemiş oluyordumki altıma çiş yaptığımı sanmaları çok normaldı.

benim yağlarda göbek bölgesinde simit bölgesinde birazda basenlerde o ara bölg. bırıkıyor yani.

Derken 2 ayda ben 58 kiloya indim. Koşarken ayağımı incilttiğim ve kışın soğukta terli terli üşüttüğm bronşit olduğum için koşu vs. bıraktık. Ramazan bayramında eve geldim herkes diyo naptın nasıl kilo verdin. Bunu duymak dünyalara bedel

ama rahatszlanıp ilacı içmeye başladım ve ayrıca okul bitti kpss denedim vs. olmadı iş bulamadım diye stresten yemeye verdim kndime bakmayı bıraktım ve bir ara teyzeme gittim oda yaptı güzel şeyler bende yedim durdum ve sonunda tartıda 82 görünce dedim kızım buna bir dur de.

bnde 18 mayısta başladım diyete 81 kilo ile.
boyum 160. çok çok fazlam var.
Hayatımın aşkıyla tanıştım sözlendik nisanda o askere gitti.
Artık kendime özgüvenim gelmesi için hemde eşim olacak insana güzel görünmek isteğiyle birde görümcelerimin kilolarımla ilgli arkamdan konuşmalarını öğrenmem üzerine harekete geçtim

sağlıklı kilo verme diye bir başlık altındaki arkadaşlarla önerilen liste1 i 25 uyguladım tam 5 kilo verdim. 76 oldum.
Sonra o arada ramazana kadar o listeye dvm ettim 1 kilo daha verdim 75i görmüşken misafirliğe gittim mecburi orada tekrar 77 oldum. Derken kndime öfkem arttı. Ve ramazanın 4. günü 75i gördüm tekrardan.

Hareketsiz olmuyormuş bunu gördüm.
Ramazanı fırsata çevirmek istiyorum ve ramazan bayramına çifte bayram yaşamak istiyorm. Bayram sabahı 70 i görmek istiyorum.

Teravihe gidiyorm iftardan sonra hareket oluyor benim için. Hep namazlaarını kılan biriyim ama şimdi bir sebebim daha var.
Sahurdan öncede evde kndim belirlediğim 10-15 hareketi yapıyorum terliyorum iyi oluyor kaslarım acıo açılıo çalışıo.

Benimde hedefim eylül 28 nişanım var. Nişan alışverişine kadar 23üne kadar yani 65i görmek
inşAllah mümkün olur. Bu evlilik benim için dönüm noktası olsun istiyorum bu bahaneyle sağlıklı yaşamak kilo vermek düğünüme kadar 58-55 arasına inmek istiyorum. Ve artık hep sağlıklı ve doğru beslenmk istiyorum.

ben minyon tipliyim o yüzden çok zayıf olunca çocuk gibi oluyorsun dedikleri için 58 kiloya inmek hedefindeyim ama 58 olurda hala memnun olmzsam ozmn devam eder biraz daha veririm kilo. Ama ilk hedef 23 eylüle kadar 65 olmak.

Sonrada şubat 2014e kadar 58-55 olmak.

Ramazandan sonra bnde spor salonuna yazılıp 1 ay 11 eylüle kadar spora gidicem Allahın izniyle.

Sayfanı arada ziyarete gelirim.
RAbbim her yaptğın harekette yağları götürsün inşAllah
Azmine hayran kaldım. Emeklerini boşa çıkarmasın.

görüşmek üzere.

bak miden küçülmeye başlamış mide kısmın önceden göbeğinleyken şimdi küçülmüş kollardan fark etmiş birazda.

Senin boyun benden 5 cm uzun kilon daha düşük Yaşında benden 1-2 yaş küçük olabilir.
inan ki benden daha erken başarırsın.
Spor çok etkili muhakkak ki bunu öğrendim sporsuz olmuyor.
Spor yaparsan vücüdündaki yağ oranı azalır kas oranı artar ve beden olarakta incelmeler gözle görülür hal alır.
Biz kilolular yağları eritip kasları arttırmak için bol bol spor yapmalıyız.

güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. inşallah sizinde dilekleriniz kabul olur ve istediğiniz kiloya düşersiniz.
aslında biraz midemde fark var ama daha çok fazla değil biraz daha kilo vermem lazım. her 5 6 kiloda resimlerimi koyucam. inşallah bi dahaki resimleri ramazan bitiminde atarım. arada sayfamı zyaret ederseniz de çok sevinirim. bu arada yaşım 19 :) evet spor çok önemli hem yürüyüş yapıyorum hem pilates baya yararı oluyor :)

wuu senden 3 yaş büyüğüm
hatta eylülde 23 oluyorum ben .

Amin inşAllah canım.

şimdilik müsade iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…