ilk değil ama son olsun! :)

üzerine yarım şekerpare yedim
12 gibi nescafe 3 ü 1 arada

SAHUR:
domates,salatai1 parça peynir
patatesli yumurta 2-3 yk.

dün moralim bozuktu sadece 20-25 dakika yürüyüş yaptım

İFTAR:
2 kepçe çorba
2 lokma pide

ara
nescafe(2 adet)
1 şekerpare
bikaç tane tuzlu bisküvi

SAHUR:
1 avuç kiraz
1,5 nektari
2 yk yoğurt

45 dakika yürüyüş
bol su

İftarı teyzemlerde geçirdik tabi misafir olduğumuz için yedirdiler baya :)

1 kepçe çorba
2 3 yk pilav biraz tavuk
1 karnıyarık
1-2 yk yoğurtlu biber kızartması
2 börek
baklava(bikaç dilim)

şu sıralar tatlı özellikle baya yemeye başladım ama pişman değilim. sonuçta kaç saat aç kalıyorum vücut bir şekilde yakıyor ve sonuçta bunlara da vücudumun ihtiyacı var ama 2 gün dikkat edicem pazartesi tartı günüm :) bugün spora zaman kalmadı ama

mrb arkadaslar uzun süredir bende diyetteyim yaklaşık 17 kilo verdim...
fakat bi süredir bazı sebeplerden dolayı diyet yapamadım şimdi tekrar başlıyorum yani benimde ilk değil ama bu kez son olsun istiyorum burası tam benlik...
sizle devam etmek istiyorum...
son 10 kilom kaldı aslında 5 kiloya da razıyım
günlük olarak pek giremesemde fırsat buldukça yazarım oğlumla pek vaktim kalmıyo nete...
tek ihtiyacım olan motivasyon aslında desteklerinizi bekliyorum...
sayfaları bastan okuyamadım belli bi tartı gününüz varmı yada belli başlı kurallarınız kısaca açıklarsanız sevinirim.
herkese iyi geceler...

canım benim sen hiç canını sıkma başlamak bitirmenin yarısıdır inanıyorum ki sende o kızlar gibi cıtır bi hatun olacaksın bende oldum olası hep kilolarımla savaştım ama suan hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum çünkü kilo verdikçe ve insanların olumlu tepkilerini aldıkça cok mutlu oluyorum sakın pes etme seni kıskanıp vazgeçirmeye calışanlar olacaktır sakın onları dinleme sağlığını tehlikeye atmadan iradeli bi şekilde devam et ben fırsat buldukça desteğimi gösteririm sana... ve bu azimle baaracağına inanıyorum hadi bakalım benimde en geç eylül sonuna kadar fazlalıklarımdan kurtulmam lazım bak şimdiden hısrlanmaya başladım

bu arada boy 1.55
kilo 70
hedef 60

Tebrik ederim :) 17 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? ve kaç beden inceldiniz? :)

Tebrik ederim :) 17 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? ve kaç beden inceldiniz? :)

canım ben 1 ocakta basladım diyete ilk 4 ayda 15 kilom gitti son aylarda artık sıkmıyorum kendimi az az veriyorum 67 kiloya düşmüştüm fakat taşınma işi falan derken 1 ayda 3 kilo falan aldım geriye herşeyi yememe rağmen az aldım bence... şimdi 70 kioyla gene basladım diyete ve hedefim 1 eylüle kadar 65 kilo olmak...

46-48 pantolon etek benedimdi şimdi 42 giyiyorum
XXL kazak tişört bluz bedenimdi şimdi L giyiyorum

tebrike derim ve başarınızın devamını dilerim :)

bu hafta kilo veremedim yememe fazla dikkat etmedim ve spor yapmıyorum bikaç gündür. bugün tekrar başlıyorum herşeye :)

İFTAR:
2 hurma
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk bezelye
1,5 dilim ekmek
bikaç çatal salata(yağlı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…