- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
pilates yapıyorum sıkılaşmak için ama sanırım biraz daha verince belli olcak zayıfladığım :)
Leslie sansone 3 mil oneririm.... 48 dk da acayip ter atıyorsun. ..
Iftarda salata ve 1tane kofte bol su
oo siz baya az yiyorsunuz :)
Aynen canim..az yemek bol hareket.. bakalım yarin tartı günüm. . Netice ne oldu???
netice derken? şuan 9 kilo verdim son gaz devam :)
Harika... bakalim benim netice ne olfu yarin tartı gunum....
buraya yediklerimi yazmaktan daha çok içimden geçenleri yazmak istiyorum.
kilolu olmak çok zor. ve eğer daha yaşınız gençse bütün kız arkadaşlarınız sizden daha zayıf daha güzel daha bakımlı ve sizden daha güzel giyiniyorsa hayat sizin için çok zor. herkes size " yüzün çok güzel ama biraz kilo ver" der. evet benim yüzüm çok güzel. ama en kiloluyum. bu yüzden hep küçük görüldüm. kendi gözümde değerim kalmadı. giydiğim hiç bişey yakışmadı bana. ve benim hiç bir zaman sevgilim olmadı. kimseden ilgi görmedim. kendime hiç güvenmedim. hep insanalrın benimle dalga geçmesinden korktum. artık kilolu yaşamak istemiyorum. ben artık zayıf olmak istiyorum. kendime güvenmek istiyorum.güzel kıyafetlerim olsun istiyorum. bakımlı olmak istiyorum. bi ortama girince dikkat çekmek istiyorum. ezilip büzülmek değil.ben artık mutlu olmak istiyorum. zor bir dönemden geçiyorum. irademe hakim olmaya çalışıyorum.insanın kendini kontrol etmesi güç birşey. ama insan bunu başarınca gerisi geliyor. ben kendime 3 ay verdim. 6 ekim 2013 günü 52 kilo olcam. spor ve pilates yaptığım için de çok sıkı bir vücudum olcak.tek istediğim şey 3 ayı atlatmak. artık zayıf olmak istiyorum.3 ay sonra yepyeni bir merve olcak. çok değişicem. kendime bu sözü verdim. artık böyle yaşamak istemiyorum. benim içimde bir aslan var biliyorum. ve ben o aslanı kafesinden çıkartmak istiyorum artık.
canım benim sen hiç canını sıkma başlamak bitirmenin yarısıdır inanıyorum ki sende o kızlar gibi cıtır bi hatun olacaksın bende oldum olası hep kilolarımla savaştım ama suan hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum çünkü kilo verdikçe ve insanların olumlu tepkilerini aldıkça cok mutlu oluyorum sakın pes etme seni kıskanıp vazgeçirmeye calışanlar olacaktır sakın onları dinleme sağlığını tehlikeye atmadan iradeli bi şekilde devam et ben fırsat buldukça desteğimi gösteririm sana... ve bu azimle baaracağına inanıyorum hadi bakalım benimde en geç eylül sonuna kadar fazlalıklarımdan kurtulmam lazım bak şimdiden hısrlanmaya başladım
bu arada boy 1.55
kilo 70
hedef 60
Tebrik ederim :) 17 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? ve kaç beden inceldiniz? :)
canım ben 1 ocakta basladım diyete ilk 4 ayda 15 kilom gitti son aylarda artık sıkmıyorum kendimi az az veriyorum 67 kiloya düşmüştüm fakat taşınma işi falan derken 1 ayda 3 kilo falan aldım geriye herşeyi yememe rağmen az aldım bence... şimdi 70 kioyla gene basladım diyete ve hedefim 1 eylüle kadar 65 kilo olmak...
46-48 pantolon etek benedimdi şimdi 42 giyiyorum
XXL kazak tişört bluz bedenimdi şimdi L giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?