Ilk evliliğinden çocuğu olan bir adamla evli olan var mı

evet ya çok doğru teşekkür ederimmm
o sabır var ya işte gösterebilmek çokk zor

Sabır dedim çünkü sevgi bir yere kadar. İnsan o çocuğu sevebilir,merhamet edebilir,koruyup kollayabilir ancak kendi evladı kadar sevemez. Kendi penceremden bakıyorum yapabilir miyim, sanmam. Asla incitmem ama kendi doğurduğum evlat gibi sevemem, onunda beni anne olarak sevmesi imkansız, ancak bir abla-kardeş diyaloğu kurulabilir. Baba zaten hassastır, en ufak bir problemi bile dile getirirken çok düşünmek lazım, normalde kendi annesi çocuğa bir şey dese babanın gıkı çıkmaz ama sen deyince , benim evladım diye atar ortaya kendini.

Bu şekilde evlenip çok güzel ilişkiler kuran insanlarda var, örnekleri çok umutsuzluğa kapılmanı da istemem. Benim hayatımda da biri var şu an, önceki evliliğinden iki çocuğu var, evlenir miyiz bilemem ama çok dikkatli hareket ediyorum, çocukları ile ilgili kararlara olabildiğince yorum yapmıyorum. Ama yukarıda yazdığım şeyleri kendisine en başta söyledim, buna göre şekillendir bazı şeyleri dedim ama sonunda ne olur bilemiyorum. Bende boşanmış bir çiftin çocuğuyum, boşanmış iki kız kardeşim var, çocukları evimizde büyüdü, ne tür sorunlar olabileceğini yaşayarak, içimizde gördüm. Ve dengenin en önemli ayağı babaları bunu öğrendim. Yani senden çocuğa karşı vicdanlı davranmanı beklerken önce kendisi sana karşı vicdanlı davranabilecek, senin tarafından da olaya bakabilecek.

Ha bir de işin fedakarlık tarafı var; sonuçta o çocuklu bir adam, evlilik olursa, sen hayata ortasından başlamış olacaksın. Başbaşa olmak, birlikte vakit geçirmek, iki kişilik planlar yapmak gibi özgürlükler olmayacak. Yeri gelecek evde bile rahat edemeyeceksin, bunlara sonradan itiraz şansın yok, o yüzden çok iyi düşünmelisin. Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
ben ilk evlilğinden oğlu olan eşim ile evliyim....
aslında bu aşamalarda çocuğun yaşı,cinsiyeti çok önemli,kız çocuğu babayı zor paylaşır sorun çıkarır,ama erkek çocuk daha farklıdır ki benim şansım eşimin oğlunun erkek olması.İlk tanışma önemliydi uzmanla görüşüp bunu da hallettik evlendik,eşimin oğlu bizimle yaşamıyor,tatillerde geliyor yada biz gidiyoruz onun olduğu yere.
Evliliğimin 2.yılındayım ilk tanışmamız,ilk evli olarak geçen ilk yaz (geçen sene) 2.evli olarak geçen 2.yaz (bu sene) herbiri birbirinden farklıydı...birbirimize daha çok alıştık şimdi daha çok seviyoruz birbirimizi. Ben olmadan birşey yapmaz aramızda tuhaf bir ilişki var,bazen eşim sanki annesi sensin bende babası değilim gibi der,kayınvalidem bana sen yokken senin söylediklerine saygı gösteriyor ve ebah ablam öyle istedi öyle olacak dediğini söylüyor....bu yaz onun geldiğinde hamile olduğumu öğrendim korkarak söyledik kardeşin olacak diye çok sevindi benim kardeşim olacak hemde kız diye ortalarda gezindi...bana yiyecekler getirdi bu senin bu kardeşim için diye...onun istediği ismi koyucaz daha da mutlu oldu....
amaaa çocuğun annesi evliliğimin ilk zamanlarını burnumdan getirdi....istikrarım,ne istediğimi bilmem,sabrım ve inadım karşısında kimse duramadı...eşime en son sözüm "ben seni ve çocuğunu kabul ettim eski eşini değil eğer öyleyse buyur siz devam edin ben çekileyim,o kadar geniş mideli biri değilim ben" dedim resti çektim...
kadın gecenin bir vakti arardı çocuğu kullanırdı eşimde korkardı ya göstermezse diye....bir anda herşey değişti....şimdi allah bozmasın ara sıra sıkıntılar olsada mutlu mesut yaşıyoruz....
bu arada eşimin oğlu 10 yaşında ben onu tanıdığımda 7 yaşındaydı....

benim eşimin yok çocuğu ama çocuk sorun olur mu bilmiyorum .çocuğun annesi evlenmiş mi oda önemli .duyguları bitmemişse kadının çocuğu bahane ederek sizi rahatsız etmesi çok normal yani normal derken bunu yapabilir

benim esimin ilk evliliginden bir cocugu var ben ise hic evlenmemis olarak kabul ettim onceleri problem yapiyordum cok pismandim fakat zamanla astim bu dusunceyi ! ilk basta bir pismanlik yasaniyor fakat degisen birsey olamayacagi icin kabullenmekten baska care yok diye dusunuyorum birde bilerek vede isteyerek kabul ediliyo sonucda ! sizin ne gibi problemleriniz var acaba?

işte ben de sevdiğim için eşimi kabul ettim ama sonuçta şu anda bazı şeyler çok rahatsız ediyooo kabullenemiyorum bir sürü şeyi

eşimin çocuğu 10 yaşında velayeti babada ama çocuk babanesinde kalıyor çünkü eşinden ayrılırken çocuğu annesine vermek istememişler ve babanesi ben bakarım diyerek çocuğun sorumluluğunu almış yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve çocuk erkek olmasına rağmen babasına inanılmaz düşkün aslında bu düşkünlük değil kıskançlık gibime geliyor..biz her pazar sabahı erkenden onun telefonlarıyla uyanıyoruz.bir yere giderken yada birşey yapacağımız zaman asla duyurmuyoruz.ben çalışıyorum ve ona bakabilecek durumda değilim zaten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olsam bir tane doğururum.en başında ben eşime bir çocuğa bakamayacağımı bu sorumluluğu şu anda alamayacağımı söyledim o da bunu kabul etti ve benimle evlendi...gayet açıktım yani ve şu andada başta söylediklerimin dışında birşey yapmıyorum ama eşim çocuğunun bizimle yaşamasını istiyor farkındayım..sürekli aramızda böyle bi itiş kakış var çocuk kıskanıyor onun tavırlarından ben rahatsız oluyorum huzurumuz kaçıyor ben kafamda şu meseleyi bir türlü aşamıyorum.kişilik özelliğim bu özgürlüğüme düşkünüm ve en önemlisi aslında bu çocuğun bi annesi var hani annesi olmasa tamam ama annesi dururken bana mı düşer ya bakmak kızlar lütfen yanlış mı düşünüyorum ben yaaaaa

bence de haklısın bakamayacağını başından söylemişsin. bakmak zorunda da hiç değilsin. kimi bayanlar var içinden geliyor bakıyorlar ama herkes yanı olacak diye bir durum yok. çocugun kıskanması normal çocuga diyecek birşey yok.büyüdükçe geçeceğini düşünüyorum bu durumun.

dediniz ya her pazar erkenden arıyor diye geceden ev telefonundan arıyora telefonun fişini çekin yatın kalkınca takarsınız. ya da cep telefonlarınızın sesini kapatın arasada duymazsınız böylece en azından sabahın köründe uyanmamış olursunuz. tabii acil bir durum olursa sorun olabilir.

birde eşinizle yeniden konuşun.sanırım sen böyle böyle istiyorsun de ama ben yapamam falan de...

benim eşimin de var çocuğu ilk eşinden, 1 buçuk yıl önce evlendik ve çocukla görüşmüyorlardı çocuğuda 13 yaşında.
ben evladın o senin çocukla görüşmelisin kız çocugu bu sonucta dedim babası hayattayken babasız büyümesin bence dedim eşim aradı çocuğunu, gitti gördü 1 kez ama kız sürekli annesini savunup sürekli annesinin lafını açtı, eşim artık onu ben tanımıyorum evlendim anneni hiç savunma vs diyince de kız küfretti eşime yani babasına. karına selam söyleeee diye mesajlar atmış, bi baktım terbiyesiz çok yanlış yetiştirilmiş bir çocuk, eşime dedim ki görceksen tüm bunların üstüne git gör ama benim bu terbiyesizliği kabul etmem mümkün değil eşimde bana küfreden çocuğu ben zaten hiç istemiyorum dedi görüşmüyorlar. ama kız aracı sokuyo görüşmek istiyomuş olacak kardeşimi görmek istiyorum demiş duygu sömürüsü yapıyo, bende benim çocuğum onun kardeşi değil dilerse babasıyla görüşsün dedim ama eşim küfürleri hazmedemiyo kesinlikle istemiyo.
çocuklu adamdan uzak durun, gerçekten başedilmesi zor

benım esımın degılde benım ılk esımden cocugum var
sımdıkı esım bekar dı
bızde sorun olmuyor sadece ben acaba bunalırmı cocuk onu bunaltırmı sonucta yenı de evlıyız vs dıye kendımı dusunurken yoruyorum

ben ılk esımle gorusmuyorum cocugumda gorusmuyor 2.5 yasında

ben cocuklu bırı olmama ragmen
kendımle aynı denk bırıyle ılıskı kurmak evlenmek ıstemedım bosandıgım gun bunu soyleıdm annelerıyle gorusmek zorund akalması benı probleme ıterdı huzur bulamazdım

eşimin çocuğu 10 yaşında velayeti babada ama çocuk babanesinde kalıyor çünkü eşinden ayrılırken çocuğu annesine vermek istememişler ve babanesi ben bakarım diyerek çocuğun sorumluluğunu almış yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve çocuk erkek olmasına rağmen babasına inanılmaz düşkün aslında bu düşkünlük değil kıskançlık gibime geliyor..biz her pazar sabahı erkenden onun telefonlarıyla uyanıyoruz.bir yere giderken yada birşey yapacağımız zaman asla duyurmuyoruz.ben çalışıyorum ve ona bakabilecek durumda değilim zaten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olsam bir tane doğururum.en başında ben eşime bir çocuğa bakamayacağımı bu sorumluluğu şu anda alamayacağımı söyledim o da bunu kabul etti ve benimle evlendi...gayet açıktım yani ve şu andada başta söylediklerimin dışında birşey yapmıyorum ama eşim çocuğunun bizimle yaşamasını istiyor farkındayım..sürekli aramızda böyle bi itiş kakış var çocuk kıskanıyor onun tavırlarından ben rahatsız oluyorum huzurumuz kaçıyor ben kafamda şu meseleyi bir türlü aşamıyorum.kişilik özelliğim bu özgürlüğüme düşkünüm ve en önemlisi aslında bu çocuğun bi annesi var hani annesi olmasa tamam ama annesi dururken bana mı düşer ya bakmak kızlar lütfen yanlış mı düşünüyorum ben yaaaaa

bak canım ben yenı evlıyım tum balayımı aglayarak gecırdım oglumla ayrı kaldıgımıcın

oglum bızle yasıcak dıyemem
cocuk benım zaten sokaktamı kalacak onun yerı benım yanım

haftanın 7 gunun 3 gecesı annemde kalmak zorunda kalacak
cunku esım 6 daben 6.30da evden cıkıyorum calısmak zorundayız daha ıyı bı hayat ıcın
bu sabah tamda demın arkadaslara vıcdan azabı cektıgımı oglumu 3 gecede annemde bırakmak ıstemeıgımı oglumu anneme taksıyle bırakacagımı yanı bırakmak ıstedıgımı ama bu durumda esmın tepkısını merak edıyorum
reddecegını sanmıyorum
sadece o cocuklu bırı degıl acaba bunalırmı dıyorum ?
cunku cocuktan bı ayrı hayat benı huzursuz edıyor bu aksam oturup konusucam esımle
hanı ısımız olur yada evde bıseyleryapalım dedıgımızde annemde bırakırım cocugumu

bız bı anlasma yaparak evlenmedık yanı 3 gun sartı yok bu bızım calısma kosullarımızla suanda sekıllenen durum

onceden evlenmeden 3 gun annem bızde kalır sende ısını halledersdın rahatına bakarsın derken bu fıkır benı rahatsız etmıyordu ama bugun bu sabah
evden cıkmadan ben kımım burada ne ısım var oglum nerede ben burada ne yapıyorum dıye dusundum ve morelım bozuldu
yanı o olmadan bende kendımı oraya aıt hıssedımıcem sankı
neyse benım esımle oglum arasında bag cok guzel dun mesela dun ıkısnıde sabah kıtleyıp ıse gelmısım kahvaltı ettırmıs altını almıs ılgılenmıs yatmıslar evı dagıtmıslar vs

Insallah hıc degısmez

senınıcınde dıyecek bısey bulamıyorum ama esını kınıyorum cunku ben bunu bu forumda hep soyledım
eger cocugunu baska bırıne baktırıyorsan ve evlenıyorsan ıste sızdekı durum
cocuk yapmaya hakkı yoktur o ınsanın bence

o babaannede kalan cocugun gunahı ne kı dıyecek cok sey varda aslında duyması gereken sız degılsınız ıste ne dıyım

bir kere eski eşte kıskançlık bitmiyor,hele de ilişkiniz ciddiyse kıskançlık birden tepebiliyor ve uç boyutlara çıkıyor,adam birden kıymetli oluyor. Bunu da direkt yoldan yansıtamıyor, adamın en yumuşak karnı olan çocuğu aracılığıyla yapmaya çalışıyor :47:

aynen sana katılıyorum cnm benim eşiminde ikinci evliligi benimde ama adam kıymete bindi kıskançlıktan kuduruyolar ne yapacaklarını şaşıyolar benim safta kuyularına düşecek ipini koyursam ama ele aldım çocugu kullanıp duygu sömürüsü yapıyolar ve kaynanamgile her gelip gitmeme adımı karıştırıyolar ya kasti yada bilmeyerek bunu daha geçen yaşadım eşim bana eski eşinin ismiyle hitap etti ve çok üzüldüm :((( sevdigine eminim ama anasıggil hep ondan bahsettigi için kafası gitti işte çok zorr allah yardımcımız olsun...

aynen sana katılıyorum cnm benim eşiminde ikinci evliligi benimde ama adam kıymete bindi kıskançlıktan kuduruyolar ne yapacaklarını şaşıyolar benim safta kuyularına düşecek ipini koyursam ama ele aldım çocugu kullanıp duygu sömürüsü yapıyolar ve kaynanamgile her gelip gitmeme adımı karıştırıyolar ya kasti yada bilmeyerek bunu daha geçen yaşadım eşim bana eski eşinin ismiyle hitap etti ve çok üzüldüm :((( sevdigine eminim ama anasıggil hep ondan bahsettigi için kafası gitti işte çok zorr allah yardımcımız olsun...
bana bı anlatsana allah askına
aynı zamanlarda dogmus ogullarımız
nasıl bır vıcdanla oglunu verdın babasına?
eskı konundan bılıyorum
suadna nasıl bır psıkolojıyle cocuk doguruyorsun ya

hep babaları sucluyorum al ıste benım oglumun bıyolojık babası
nasıl gormez allahım aylardır yıllardır cocugun hasretınden nefesınden kokusundan bır haber nasıl yasar ya
dogdugunda ayrıldık bız ben 4 gun oglumdan ayrı kalamadım be
her cocuk gordugumde agladım

yukarıda konu sahıbıne yazdıgım yorum
cocugunu bırakıyorsan almıyorsan
hadı evlendın cocuk yapmaya hakkın yoktur benım ınsanlıgımda annelıgımde
suanda acayıp derecede sınırlendım sıze kusura bakmayın
bana bır anlatın nasıl oluyor bunlar?
annesınız ya...................................

benim eşimin de var çocuğu ilk eşinden, 1 buçuk yıl önce evlendik ve çocukla görüşmüyorlardı çocuğuda 13 yaşında.
ben evladın o senin çocukla görüşmelisin kız çocugu bu sonucta dedim babası hayattayken babasız büyümesin bence dedim eşim aradı çocuğunu, gitti gördü 1 kez ama kız sürekli annesini savunup sürekli annesinin lafını açtı, eşim artık onu ben tanımıyorum evlendim anneni hiç savunma vs diyince de kız küfretti eşime yani babasına. karına selam söyleeee diye mesajlar atmış, bi baktım terbiyesiz çok yanlış yetiştirilmiş bir çocuk, eşime dedim ki görceksen tüm bunların üstüne git gör ama benim bu terbiyesizliği kabul etmem mümkün değil eşimde bana küfreden çocuğu ben zaten hiç istemiyorum dedi görüşmüyorlar. ama kız aracı sokuyo görüşmek istiyomuş olacak kardeşimi görmek istiyorum demiş duygu sömürüsü yapıyo, bende benim çocuğum onun kardeşi değil dilerse babasıyla görüşsün dedim ama eşim küfürleri hazmedemiyo kesinlikle istemiyo.
çocuklu adamdan uzak durun, gerçekten başedilmesi zor

Afedersiz, siz konuşmamakta haklı olabilirsiniz.Ama eşinizin tutumu çok yanlış.Kızı küfür etti diye çocuktan vaz mı geçilir :53: Üstelik kız daha ergenlik döneminde, elbette ki kendisine anlatılanlara inanacak, bazı şeyleri kafasında büyütecek.Ben o yaşlardayken babam hep benim yanımda olmasına rağmenen ufak bir şey için bas bas bağırdığımı hatırlıyorum.İyi ki babam beni sokağa atmamış.Yanlış anlamayın yaptıkları doğrudur demiyorum, nasıl ben hatalıysam o kız da hatalı.Ama bunun için kızını görmemek ne demek.Ne olursa olsun o onun evladı! Sizin yerinizde olsam ergenlik döneminde yaptığı hatalardan dolayı evladını silebilen bir adamdan çocuk yapmak için iki kez düşünürdüm.

Eskı konundan bılıyorum

nasıl gormez allahım aylardır yıllardır cocugun hasretınden nefesınden kokusundan bır haber nasıl yasar ya

Annesınız ya...................................

çocugumdan ayrı kaldımı nerden biliyorsun arkadaşımm çocumu bıraktım die çocuk yapma hakkım yokmu hem kim bıraktı çocugunu haniii benim hayatımı benden başka kimse bilemez ilk zamanlar sıkıntılar çektim eski eşim istedgi gibi kullandı çocugumu niee kendini bıraktım için istemedim bir evliligi yürütmek ne kadar zor bişi anlayamassın çocumada gelince ölürüm gene bırakmam ama hayat şartları onda kalmak zorunda çünkü benden çok kaynanamın hakkı vardı kendimden ödün verdim sen beni anlayamassın benim gözyaşşım halen dinmedi ne için oglum içinn bilip bilmeden yorum yapma burda herşey anlatılmıyor

Eskı konundan bılıyorum

Annesınız ya...................................

canım ben henüz anne değilim ama anne olsam emin ol ki çocuğumu babasına bırakmam..işte bu yüzden diyorum ya o çocuğun bi annesi varken bana mı düşer bakmak diye..ayrıca çocuk yapmak çok komplike bişey benim için..gerçekten inandığım bi insandan çocuk yapmak isterim ben.çünkü sonra olan hep çocuklara oluyor.o dünyaya gelmek istemiyor ki onu sen getiriyosun dünyaya o zaman bunu annesi olarak taşımayı bileceksin.çocuğuna sen bakmazsan kimse bakmazzzz...ben böyle düşünüyorum

Afedersiz, siz konuşmamakta haklı olabilirsiniz.Ama eşinizin tutumu çok yanlış.Kızı küfür etti diye çocuktan vaz mı geçilir :53: Üstelik kız daha ergenlik döneminde, elbette ki kendisine anlatılanlara inanacak, bazı şeyleri kafasında büyütecek.Ben o yaşlardayken babam hep benim yanımda olmasına rağmenen ufak bir şey için bas bas bağırdığımı hatırlıyorum.İyi ki babam beni sokağa atmamış.Yanlış anlamayın yaptıkları doğrudur demiyorum, nasıl ben hatalıysam o kız da hatalı.Ama bunun için kızını görmemek ne demek.Ne olursa olsun o onun evladı! Sizin yerinizde olsam ergenlik döneminde yaptığı hatalardan dolayı evladını silebilen bir adamdan çocuk yapmak için iki kez düşünürdüm.

ben görüşebileceğini her zaman söyledim, destekledim, ben görüşmem ama kızınla kalmak istiyorsan kızını alıp onunla annende kalabilirsin bile dedim. evde ben yalnız kalırım dedim. fakat ilişkileri öyle laçkalaşmış ki artık karışmıyorum. kendi bilecekleri mesele.
kendi hayatım kendi evladım bana yetiyo zaten.
çocuk yapma konusunda hiç tereddüt etmedim, çünkü günün birinde boşansam bile çocugumu babasından kaçırmam
eşimin eski eşi gibi çocukluğunda kaçırıp babaya göstermeyip, adam evlendiği zaman çocukta taaa 13 yaşına geldiği zaman aratmam.
eşim geçmişte çocugunu görebilmek için nezaretlerde yatmak zorunda bile kalmış sırf evladını görmek istediği için kadınla tartışma sonrasında.
yıllar sonrada cocuk arayıp annem artık izin veriyo senle görüşmeme diyip eşimde annen bunca yıl nerdeydi evlenince mi ben piyasaya çıkıyo diyince bide üstüne çocuk küfredince olay boyut değiştiriyo.

canım ben henüz anne değilim ama anne olsam emin ol ki çocuğumu babasına bırakmam..işte bu yüzden diyorum ya o çocuğun bi annesi varken bana mı düşer bakmak diye..ayrıca çocuk yapmak çok komplike bişey benim için..gerçekten inandığım bi insandan çocuk yapmak isterim ben.çünkü sonra olan hep çocuklara oluyor.o dünyaya gelmek istemiyor ki onu sen getiriyosun dünyaya o zaman bunu annesi olarak taşımayı bileceksin.çocuğuna sen bakmazsan kimse bakmazzzz...ben böyle düşünüyorum

emin ol hiç kimsenin garantisi yokkk gerçekten inandıgın insan birgün seni öyle bi hayal kırıklıgına ugratıyoki mıh gibi çakılıp kalıyosun çok örnek var emin ol ben çocugumu dünyaya getirdigime hiç pişman deilim çok şükür aç deil açıkta deil ama sadece ailesi olmayacak ayrı ana babanın evladı olacak onun için çok dua ediyorum evladıma analık eline asla bırakmam kaynaanamda kalacak haftalıkta görüyorum çocugumu eger böle bi sorun olsa herkesi karışıma alır yine bırakmam çocugumu

Genelde benimle aynı fikirdesiniz hanımlar
demek ki ben de anormallik yokmuş..
Biraz da olsa rahatladım
ben hayatım boyunca hep çok ince düşünen kimseye rahatsızlık vermemeye çalışan bir insan oldum
düşüncelerim belki sert gelecek size ama o zaman bana da kimse vermesin
hani insanların başına herşey gelebilir ama çözümler herkesi mutlu eden çözümler olmalı..
çocuklar annede kalmalı..
Babalar kendilerine yeni hayatları daha kolay kuruyorrrrr
sonra da geri dönüşü olmayan şeyler yaşayabiliyor
ben kendi adıma
eşim diretse oğlum bizle kalacak diye
sırf diretiyo diye,bana zorla bişey yaptırmaya çalışıyo diye boşanırım..
çünkü onun çocuğunu ben düşünmek zorunda değilim bu haksızlıkkkk
eğer düşünüyosan çocuğunu bu kadar boşanmayacaksın
yok boşanıyosan zaten en büyük kötülüğü sen yapıyosun çocuğunaaa...
Bilmiyorum yaaaaa
eşimi seviyorum ama kendime de haksızlık etmek istemiyorum
napacamı hiç bilmiyorum

Bir de şunu gördüm ben
sen ne kadar iyi niyetli olursan ol karşındakinin tavırları hani o hissettiğin şeyler var ya onlar da çok etkiliyor seni
ben oğlan bizdeyken onunla oyun oynamaya çalışırken o hep babasıyla vakit geçirmek istedi ben onunla konuşmaya çalışırken o hep babasının peşinde koştu
ben de bi süre sonra amaaaan dedim ve ilgilenmemeye başladım
her yaptığımızın üstünde gözü oldu
yanyana oturuyoruz diye suratını düşürdü....
Bunun gibi şeyler işte beni çok soğuttu
ben bi çocuk doğursam neler olur acaba
çocuk doğurmaktan bile soğuttu beni yaaaaa

bak canım ben yenı evlıyım tum balayımı aglayarak gecırdım oglumla ayrı kaldıgımıcın

oglum bızle yasıcak dıyemem
cocuk benım zaten sokaktamı kalacak onun yerı benım yanım

haftanın 7 gunun 3 gecesı annemde kalmak zorunda kalacak
cunku esım 6 daben 6.30da evden cıkıyorum calısmak zorundayız daha ıyı bı hayat ıcın
bu sabah tamda demın arkadaslara vıcdan azabı cektıgımı oglumu 3 gecede annemde bırakmak ıstemeıgımı oglumu anneme taksıyle bırakacagımı yanı bırakmak ıstedıgımı ama bu durumda esmın tepkısını merak edıyorum
reddecegını sanmıyorum
sadece o cocuklu bırı degıl acaba bunalırmı dıyorum ?
Cunku cocuktan bı ayrı hayat benı huzursuz edıyor bu aksam oturup konusucam esımle
hanı ısımız olur yada evde bıseyleryapalım dedıgımızde annemde bırakırım cocugumu

bız bı anlasma yaparak evlenmedık yanı 3 gun sartı yok bu bızım calısma kosullarımızla suanda sekıllenen durum

onceden evlenmeden 3 gun annem bızde kalır sende ısını halledersdın rahatına bakarsın derken bu fıkır benı rahatsız etmıyordu ama bugun bu sabah
evden cıkmadan ben kımım burada ne ısım var oglum nerede ben burada ne yapıyorum dıye dusundum ve morelım bozuldu
yanı o olmadan bende kendımı oraya aıt hıssedımıcem sankı
neyse benım esımle oglum arasında bag cok guzel dun mesela dun ıkısnıde sabah kıtleyıp ıse gelmısım kahvaltı ettırmıs altını almıs ılgılenmıs yatmıslar evı dagıtmıslar vs

ınsallah hıc degısmez

senınıcınde dıyecek bısey bulamıyorum ama esını kınıyorum cunku ben bunu bu forumda hep soyledım
eger cocugunu baska bırıne baktırıyorsan ve evlenıyorsan ıste sızdekı durum
cocuk yapmaya hakkı yoktur o ınsanın bence

o babaannede kalan cocugun gunahı ne kı dıyecek cok sey varda aslında duyması gereken sız degılsınız ıste ne dıyım

ya haklısınız ama siz çalıştığınız için babasıyla da evli olsanız o çocuğa yine ananesi bakmayacak mıydı ve çocuğun rahatını bozmamak için hadi kalsın burda demicek miydiniz..durum farklı olduğu için mi rahatsız edici oluyo acaba kişilerde

emin ol hiç kimsenin garantisi yokkk gerçekten inandıgın insan birgün seni öyle bi hayal kırıklıgına ugratıyoki mıh gibi çakılıp kalıyosun çok örnek var emin ol ben çocugumu dünyaya getirdigime hiç pişman deilim çok şükür aç deil açıkta deil ama sadece ailesi olmayacak ayrı ana babanın evladı olacak onun için çok dua ediyorum evladıma analık eline asla bırakmam kaynaanamda kalacak haftalıkta görüyorum çocugumu eger böle bi sorun olsa herkesi karışıma alır yine bırakmam çocugumu

HAKLISIN kımsenın garantısı yok bılıyorum ozel mesajına gerek yokmus burazada yazmıssın cevap vermıcem hamıle oldugun ıcın

eskı kocandan memnun degıldın ayrıldın cocugunuda orada bıraktın kaynanamın hakkı derken bu nasıl yahu ne munasebet derım ben yanı neyse senın hayatın ama ınan bana bu senın secımın...

sana yazacaklarım bu kadar konu sahıbıne ıse bastan cocugu kabul etmemıssın

ınsallah sonradan bu tarz sorunlar yasanmaz dıretmez dıyede dıyemıyorum cocuk annede kalmalı fıkrı bana uzak bak ben cocugumu bırakamam o derece sayfalarca yazdım ben burada

erkek olsamda bırakamam kı

sadece erkeklerın bırakmasına daha alıskınım bende kadınım anneyım guzelkızmsden 1 yas kucuk cocugum suanda ben sadece anlayamam gerçekten tekrarlıyım olduda bır gun eskı esım ccougun velayetını aldı
her turlu seyı denerım
sonuna kadar dırenırım
alamıyormuyum en son mu
onuda kendımıde oglumuda öldürürüm

bu benım olayım benımkı senınkınden fakrlı konu sahıbı

anne zaten annede kalmıyormus ne dıyeyım ne bılım ben bırakamam onu bılıyorum

egerkı benım degılde sımdıkı esımın cocugu olsa kabul edermıydım evet
aynen onun gıbı ılgılenırdım baglanırdım ama cocuk annesını goruyormu ? kocam esıyle gorusutyormu bunlar benım ıcın cok muhım olurdu..

benım esım :nazar: oglumuza cok baglı
detaya gırıp yazmak ıstemıyorum hos olmaz dıye ama sız anlayın ınsallah hıc bozulmaz

Back
X