eşimin çocuğu 10 yaşında velayeti babada ama çocuk babanesinde kalıyor çünkü eşinden ayrılırken çocuğu annesine vermek istememişler ve babanesi ben bakarım diyerek çocuğun sorumluluğunu almış yaklaşık 1,5 yıldır evliyiz ve çocuk erkek olmasına rağmen babasına inanılmaz düşkün aslında bu düşkünlük değil kıskançlık gibime geliyor..biz her pazar sabahı erkenden onun telefonlarıyla uyanıyoruz.bir yere giderken yada birşey yapacağımız zaman asla duyurmuyoruz.ben çalışıyorum ve ona bakabilecek durumda değilim zaten bir çocuğun sorumluluğunu alabilecek olsam bir tane doğururum.en başında ben eşime bir çocuğa bakamayacağımı bu sorumluluğu şu anda alamayacağımı söyledim o da bunu kabul etti ve benimle evlendi...gayet açıktım yani ve şu andada başta söylediklerimin dışında birşey yapmıyorum ama eşim çocuğunun bizimle yaşamasını istiyor farkındayım..sürekli aramızda böyle bi itiş kakış var çocuk kıskanıyor onun tavırlarından ben rahatsız oluyorum huzurumuz kaçıyor ben kafamda şu meseleyi bir türlü aşamıyorum.kişilik özelliğim bu özgürlüğüme düşkünüm ve en önemlisi aslında bu çocuğun bi annesi var hani annesi olmasa tamam ama annesi dururken bana mı düşer ya bakmak kızlar lütfen yanlış mı düşünüyorum ben yaaaaa
çocuk sahibi olanların konuya bakışı çok farklı...
Bunu daha öncede söylemiştim
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama vicdansızlık bende değil o çocuğu babasına bırakan annesindedir..
Öncelikle kendinizle çelişmeyi kesin...
Bir mesajda annesine vermemişler diyorsunuz, bir mesajınızda vicdansızlık bende değil çocuğu babasına bırakan annesindedir diyorsunuz...
Anneye çamur atmaktanda geri kalmamışsınız... tebrik ederim...
Vicdansızlığın kitabını yazarsınız siz bu kötü düşüncelerle...
Boşanırken çocuğu anneye vermek istemeyen "baba" kılıklı kocanız, neden yanına alıp bakmıyor acaba çocuğuna...
Neden? çünkü kadını kırmak, yıkmak, üzmekti istediği... yaptı er"kek" liğini...
Bu saatten sonra, yok annesi bakmak istememiş falan yazıpta iyice yalancı konumuna düşmeyin...
Burda ben en çok anne ve evladının ayrılışına üzüldüm...
Sizin kıskançlık yapmaya zerre hakkınız yok, o daha bir çocuk...
Ocağı sönmüş bir ailenin evladı...anne ayrı baba ayrı, bir tarafı hep üzgün...
Kaldıramayacaksanız evlenmeyecektiniz...
Böyle bir adamla evlenirken, yaşacaklarınızı biliyordunuz...
Evlat çok farklı bişey... anlatılmaz... anlatsan sayfalar yetmez...evlat can ciğer kuzu sarması...
Asla eşiniz oğlunu sevdiği gibi sizi sevmeyecek...başka bir kadını da sevmeyecek...
Evlat sevgisinin önüne hiçbirşey geçemez...bunu bir defa kabul edin...
Evlat belden, eş elden gelir...
Çocuğu gereksiz yere kıskanmaktan vazgeçip, hayatınızı düzene sokmaya çalışsanız iyi olacak...