çok korkutucu şeyler yazıyor,inanamıyorum....
çocuklara sevgi ile yaklaştığınızda emin olun sevgi karşılığını alıyorsunuz....eşim ile flört ederken eşimin oğlu ile tanıştık değil ona dokunmamı kolumun çarpmasına bile müsade etmedi hep kaçtı ama ben biliyordum ki beni gözlemliyor,hediye v.s. aldım çünkü bu yaştaki çocukları maddi olarak bağlayabilirsiniz hoşuna giden oyuncaklar v.s.evlendiğimiz 1.yılının yazında yine beraberdik bu kez biraz daha yakındık ama ona sokulamazdım o bana yavaş yavaş yaklaştı ama ben yılmadım,herşeyi ile ilgilendim.o yıl sünnet oldu annesi gelemedi ben başındaydım ilk tuvaletini ben yaptırdım o gün daha iyi anladım o bir ana kuzusu ama yaslanıcak bir omuz nazlanacak bir kadın istiyor,eşim ilgilidir ama nihayetinde erkek onun canı acıdığında babanın canı ne kadar acır??sünnet olduğu gün herşey değişti bana naz yaptı ağladı ilacını verdim tuvaletini yaptırdım ve ilk kez beraber tatile gittik,evet bende isterdim eşimle ilk tatile başbaşa gitmeyi ama olmadı 3 kişide eğlendik....bu yıl herşey farklıydı benim çocuğum oldu....sarılarak uyuduk,sabah yatakta tepindik güldük,alışveriş yaptık,hatta dedikodu yaptık....eşim bana sesini yükseltince sen ablama bağıramazsın dedi,eşim koluma şakayla vururken sen ne yapıyorsun vurma benim ablama dedi....benim kuzum oldu....kuzeni ebah abla senin annenmi diye sorduğunda benim bir sürü annem var dediğini duymuş kayınvalidem....ben babasının yanındaki abla anneyim,annesi gerçek annesi...bu kadar şeyi neden mi anlattım ne kadar sabrettğimi görün diye....şunuda unutmayalım benim ailem eşimin oğlu olması konusunda arkamdaydı onlarda torunları olarak gördüler sahip çıkıp sevdiler...
hep canımdan çok sevdiğim minik yeğenim aklıma geliyordu ablam allah korusun ya boşansa eşi başka biriyle evlense tatile giderken onu götürmeseler onun boynu bükük kalsa,baba istemese onu evinde yeni eşiyle ilgilense.....şimdi baba baba diye peşinden koşarken o zaman yabancı olacak....allah korusun düşündükçe ağlamak istiyorum ve eşimin oğlu aklıma geliyor,ne onu bırakarak bir yere gidebilirim,ne babasını elinden alabilirim....çocuğunuz olmayabilir konu sahibi ama en sevdiğiniz bir çocuk üzerinden empati yapın belki işe yarayabilir....