- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi butterfly811
Herkesin kendi hayatı ve içinde neler yşadığını bilemezsiniz. Ben o bayanın evladını annesiz bırakmasını asla onaylamıyorum! Haramdır helaldır müstahaktır değildir bunların kararını bizler verecek değiliz. O evlar sadece o kadınında değil.. Ayrıca yeni eşinin de beklentileri olabilir ben bundan bahsettim.
Ünleme gelince bağırmak için değil vurgulamak için belirtmek için kullanılır.
Yorumumu beğenenlere de laf atmışsınız. Bari grup kurup ayaklanma çıkarsaydınız.
Bunlar size son sözlerim. Amacım farklı bir bakış açısından da bakmanızdı. Bu kadar kendince kesin hükümleri olan (onca yaşanmış talihsiz olaylara rağmen büyük konuşulmayacağını bilmeniz, hayatın bazen insanın beklentileri dışında gelişeceğini görmüş olmanız lazımken) biri ile zaten tartışmaya girmem.
Yolunuz açık olsun. Mutlu kalın..
benım esımın bebek beklentısı olursa kı yapıcam evet cunku benım evladım tum herseye tum zorluklara ragmen benımle kımseye ona buna emant etmedım onunda ıcınde oldugu bı hayat kurdum ben kendıme ve seve sevede helalınden 5 tane daha cocuk dogurabılırım neden cunku ben hakkıyla annelık edıyorum
sadece dogurmakla anne olunmuyor
onceden yasamıs oldugum talıhsız durumlara ragmen bu tarz seyelrde buyuk konusabılıyorum oglumda ıstemezse Bızı ancak ölüm ayırır
Muhtelemen hala benım neye neden yazdıgımı bılmıyorsunuz uzgunum cunku ıkı satırlada anlatabılecegım bısey degıl