• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk evlilik yıldönümü

Benimkide böyle cnm merak etme..

O bu dünyaya sadece çalışmaya gelmiş.ışten başka hiçbişey umrunda deil..

Ot gibi yaşıorus işte

Şimdi bu yazını görünce msnden yazdım eşime..23 mayıs doğum günüm..

Bu seferde unutursan karışmam dedim..

Bakalım napıcak beyfendi..

Özel denilen günlere önem vermeyen biri olarak yorumum hoşunuza gitmeyebilir. Önemli olan eşinizin özel günleri hatırlaması mı yoksa size saygı ve sevgi duymasımıdır. Böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın. Mutluysanız sorun yok.

insan evliliğinde mutlu olsa bile böle seyleri bekler diye düsünüyorum bence bunlar pekistirir...
illa gidip özel bi hediye almasına gerek yok ama en azından bi öpücük kondurup kutluyabilir...
yani öle ahım sahım süprizler bilmem neler olmasa bile diye düsünüyorum.....

insan evliliğinde mutlu olsa bile böle seyleri bekler diye düsünüyorum bence bunlar pekistirir...
illa gidip özel bi hediye almasına gerek yok ama en azından bi öpücük kondurup kutluyabilir...
yani öle ahım sahım süprizler bilmem neler olmasa bile diye düsünüyorum.....

aynen katılıyorum canım çok doğru yazmışsın
yeter ki kutlamak seni önemsediğini hissettirmek istesin..
ama erkekler işte..
hepsi bir başka oluyor birde kadınlara derler ne istediğini anlamak zor diye aslında o kadar anlaşılır ki isteklerimiz..
ama onları anlamak cidden zor neden bi gülü bi öpücüğü bile çok görürler
nasıl bir beyin yapısı var bunlarda bilmem ki =)

valla kusura bakmayın ama katılmıyorum size. saygı duymak sevmek önemli ama insan olan çevresindeki bir çok şeye saygı duyar sevgi duyar. ama eş olarak sizin farklı olmanız gerekir onun gözünde. bir erkek eger özel günlere önem vermiyosa hatrılamıyosa sizde onun için çevrenizdeki herhangi birisiniz. isediği kadar odun olsun.. hiç farketmez. arzulanmak sevildiğinizi hissetmeniz ve ÖZEL oldugunuzu bilmeniz içindir bu günler.. kendimizi kandırmayalaım

eşim her konuda çok iyi ve çok anlayışlıdır.sadece özel günlerde böyle işte ve benim canım çok sıkıldı.3 nisan doğum günümdü ondada hiçbişey yapmadı ama asıl yıkıcı olan evlilik yıldönümü oldu.senağlama

sadece özel günlerde böyle demişsin canım....herkezin bir eksiği olabilir...ben olsam bende takar büyütürdüm ama demek yapısı bu..ince ruhlu değil demek ki..tatlı dille anlatsan faydası olur.beklentilerini açıkca söylemelisin..o bir şey yapmıyorsa sen yap utanır belki...romantik değil ya da düşünemiyor demek ki ne diyim...üzülme ve eşinden ne beklediğini ona söyle...aşk biraz karşılıklı şımartmayı istiyor..neden seni şımartmıyormuş bir sor bakalım...bir çiçek ya da ufak bir hediye çikolata almak bu kadar zor olmamalı.gönül almak ne kadar kolay halbuki..üzülme canıma.s.

oohhha yani insan ilk evlilik gününü unuturmu sevgiler gününü çok ayıp ben 5yıllık evliyim eşim sevgililer doğum günü evlilik yıldönümünü hiç unutmaz sağolsun benim eşim ilk doğum günümde ailesini toplamış güya bana süpriz yapmış yüsük pasta almış bende niye onları topladın diye burnundan getirmiştim o çok sinirimi bozmuştu hala da sinirlenirim o duruma

hayatim erkeklerin cogu ozel gunlere kadinlar kadar onem vermiyorlar maalesef.bu seni sevmedigi ve onemsemedigi anlamina gelmez.aklina boyle bir sey getirme sakin.ben senin yerinde olsam her evlilik yildonumunde surprizler , kutlamalar yaparim. o da sana istirak edecektir.hemde siradan bir gun gibi gecirmeyeceksiniz ozel gunlerinizi.esin sana karsi her zaman iyi ise boyle seylerden huzurunuzu bozma derim yirmi senelik evli bir hanim olarak sana tavsiyem bu guzelim.Allah bebegini saglik ve mutlulukla kucagina almayi nasip etsin canim...

Evet bazi insanlar gercekten boyle gunlere deger vermezler..

Egerki siz deger veriyor,boyle gunleri dolu,dolu yasamak istiyorsaniz acik

acik konusun esinizle, icinize atip kendinizi huzursuz etmeyin lutfen...

Bazi erkekler gercekten fazlasiyla kazma olabiliyorlar....siz ogreticeksiniz..

illaki ogunlerde digil insanin kocasi evine gelirken birtanecik gul vs. birsey getirmesi

nekadar mutluluk veriyor....Sakin dusunmeyin bunlari yapmadigi icin sizi sevmedigini,

bazi insanlarin kisiliginde var,ve ailede gormedigi icin belkide....

a.s.

canım bu aıeden kaynaklanan gorgu meselesı benım esımde senınkısı gıbı saece ozel gunlerı unutur
edıye almanın gereksız oldugu oğetılmıs bunda onun sucu yokkı en egıteceksın 2 lafının bası
bana deger vermen ole gunlede bellı bak bı guzellık yapmazsan kuserım falan dedı saka ıle karısık ewlılık yıldonumumuzde bayramdı kaynadı dogum gunmdede kurban bayramıydı kaynadı :) bak dedım 2 sınde yırttın ılk gorustugumuz gunu unut kuserım dun telıne baktım takvıme not dusmus hedıye al
nesee uzun zamandır dıkıs makınası ıstıyrdu gecen hafta onu aldı sonra acıdım askıma dedıkı tanıstıgımıda yemege cıkar yeter dedım sevındı ona sen ogreteceksın bılmıyor aılede gorme ıle alakalı bır durum odun veya kutuk kalaslıkla ılgısı yok sen ogreteceksın sımdı onusu gelınce dıyorukı ewlılık yıldonmumuzun ılkı kaynadı 2.si ozel olsun bi ıyılık dusun dıyorum
bır arkadası var ona emıs ewlılık yıldonumumuze otel ayarlıyacagım beraber gıdelım askıma suprız yapıcam demıs tabıarkadası hanımına o da bana souledı 1 sende egtırsın canım kolay gelsın egıtım sart

canım ya bir de şöyle düşün..
belki de sevgili,evlilik gibi günlere değer vermiyordur
kimi insanlar öyle...eğer başka zaman sana hediyeler alıyorsa
seni sevdiğinin farkındaysan bence üzülmemeye çalış..

Katılıyorum.. Yapısı böyledir muhtemelen.. Ben de özel günlere değer veren biri değilimdir.. Hatırlamam da kolay kolay.. Ama bu erkek arkadaşımı önemsemediğimi ya da sevmediğimi göstermez.. Çok seviyorum, çok ama çok değer veriyorum ama özel günleri o kadar çok önemsemiyorum.. Üzülme sen de karakteri böyledir..

benimkide evlendiğinden beri herşeyi unutur,odunlar,hatta geçen sene evlilik yıl dönümünde masa hazırlamıştım mum ışığında giyindim süslendim başladım beklemeye ,ne gelen var ne giden,cebini aradım,,,,kişiyle beraberim iş konuşuyoruz dedi,bende hiç hatırlatmadım,kendi başıma oturdum yemeğimi yedim,sonrada sofrayı öylece bırakıp gidip yattım,12 gibi eve geldi masayı görmüş ne oluyo niye hazırladın böyle bişey diyo,bende hiç ceap vermedim,ertesi gün jeton düştü özür dilemeye çalışıyo,bende alıştım zaten senin benile ilgili herşeyi unutmana dedim geçtim,bu senede unuttu,hiç bir değişiklik yok!boşver,kendini üzdüğünde karnındaki bebişinde üzülüyor.

üzülme canım bazı erkekler böyle günlere değer vermez ama normalde anlayışlı iyi koca olurlar.seninki de böyleyse sadece konuşma yoluna git... ona de ki "harika bir kocasın çok iyi ve anlayışlısın.bir de özel günlerde düşünceli olup bir çiçek dahi alsan bulunmaz koca olacaksın"

Canım eşin seinle normalde ilgilimidir.. Sana sevgisini belli ediyorsa, hiç üzmüyorsa seni ne mutlu sanakaydirigubbakcemile5
Böyle özel günlerde birşeyler yapmıyorsa süprizleri olmuyorsa canım belkide böyle becerileri yeteneği yoktur... Birdahaki evlilik yıldönümünüzde yada eşinin doğum gününde sen bir süpriz yapabilirsin.. Belki etkiye tepki olura.s.

Back
X