İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

Afferim konu sahibi durumu buyutmedin ve hemen hallettin tebrik ederim harikasin

Vajinamız zaten dikine ilerlemiyor canım, popoya doğru eğimli yani
Eki Görüntüle 761452
Biraz açık bi resim ama görmen için paylaştım

Sadece seninki değil hepimizin böyle yani

yaseminA canım sana mail attım ben
problem bitmiyor maalesef mutluluk kısa sürdü bu kadar ağrılı, acı olmasının sebebi vajinal perde dediğimiz olay olabilir mi acaba?
Hiç bunu yaşayan ya da duyan var mı?
Acil bir muayeneye gitmem gerekiyor
Çünkü eşimin dediği diklik, eğrilik olayı o değil
Kendim de parmağımla kontrol ettim öyle değil ya nasıl anlatayım normal gidiyor sonra tak kemikli bir yapıya çarpıyor, duvar gibi aşağı zorlayınca girmeye devam ediyor sizin dediğiniz gibi eğimli değil de dikine mi zorluyoruz anlamadım ya normali bu mu cahil kalmışım işe bak
Normal mi ben mi yanlış anladım ya eşim de psikolojimi bozdu çok güzel bir şeymiş gibi söyleyip duruyo ben de anormal miyim diye ağladım ağlayacağım
Bu çok canımı sıktı ya normal mi acaba oturup ağlayacağım şimdi bildiğim kadarıyla eğer perde ise vajinal anomali oluyor bu
Biri beni rahatlatsın lütfen ya uykularım kaçtı anormal miyim diye

Son düzenleme:
canım benim sakın ümitsizliğe kapılma gözün de neleri büyütüyordun yapmaam diyodun hatırla bunu da aşacaksın

o kadar okuduğum durumlardan sadece kendimi kasmamam gerektiğini öğrendim en azından anladım. dualarınız benimle olsun tamam kasmıyacam kendimi desem de heycanlıyım

Emin ol öyle bişey yoktur canım. Ama için rahat etcekse doktora git. Hemen git ki üzme kendini daha fazla olur mu
Benim mesaj kutum dolu heralde gelmedi mesajın bu arada :26::26:

Emin ol öyle bişey yoktur canım. Ama için rahat etcekse doktora git. Hemen git ki üzme kendini daha fazla olur mu
Benim mesaj kutum dolu heralde gelmedi mesajın bu arada :26::26:

Özel mesaj atamıyorum mail olarak attım zaten
Burda yazmaya utandım ama üzülüyorum gecedir uyku girmedi gözüme hem belki yaşayan vardır canım mailden cevap atabilirsin sen de nasıl rahat olacaksan artık

Ya düz giderken bir yere geliyor tak ediyor kemikli bir duvar gibi, sonra daha aşağı doğru ilerlemek gerekiyor
Acaba bu senin bahsettiğin popoya doğru olmasından mı yoksa böyle bir şey olabilir mi perde gibi?
Forumda bir tek konuda gördüm o bayan da ne zamandır online olmamış zaten mesaj atamadım
Ameliyat olmak gerekir diyo, hamile kalmaya engel diyo, eşim de abuk sabuk laflar etti, vurdum çenesine yaklaştırmıyorum, sinirlerim bozuldu

Ben daha önce hiç elle muayene olmadım, gözle etmişti ama sanırım bu yolla görmüş olup da bana söylemiş olması da imkansız değil mi?
Cinsel hayatım başlamadan bitmiş gibi geliyor bilemiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/534370-vajina-girisinde-kemik-sert-et-parcasi.html burada bir bayan da bahsetmiş buna benziyor...

bence kendine hastalik yakistirmadan once bir doktora git. %99 normalsin. bunlar cogu kadina olan seyler. ben de kesin tikali duvar var diyordum ilerlemiyordu bile ve cok aciyordu. ama birlesme olduktan sonra kan dahi gelmedi. duvar perde vs olsa kan golune donmesi lazim

Benden de gelmedi zaten :44:
Ama eşim soktu kafama bu niye düz gitmiyor çıkıntılı tekrar daralıyor gibi, normal vajina böyle olmaz farklı bu diyor çok biliyormuş gibi şanslıyız daha güzel diyor deli ediyor beni ya hiç şanslı hissetmiyorum böyle muamele edince bana
Sanki kontrol yaptı bütün kadınlarda normal anormal dağılımını ona sormuşlar tıpta ya !
Ya size de oldu değil mi orda duvar varmış gibi geliyor, çarpıyor sanki ama aşağı doğru ilerleyince devam ediyor :26:

Son düzenleme:

ne demek istedigini anlamadım ama

bendede şey oluyor..yanı içerdeyken bazen değişik ses geliyor kemiğe değiyor gibi ama nasıl desem hep değil pozisyonla alakalı

olabılır belkı..ama hırt hırt kemik sesi geliyor..canım cok mu acıyor her seferınde

ya ama birde şöyle birşey var alışana kadar kendini kasıyor insan ilk zamanlar öyle oldu

ama şimdide uzun süre yapmayınca ilk defa yapıyorum gibi hissediyorum

Hah aynen bunu demek istiyorum canım ya o kadar dalga geçtik bu pıt pıt hırt hırtla ama aynen öyle hissediyorum acaba çok sıktığımız için mi dersin? yani bu hırt hırt 1:) olayı bir bende yokmuş ben yine rutin muayene sırasında bunu soracağım dün çok taktım kafama çünkü ama sen de yaşıyorum diyorsun gerçi bunu ilk kez deneyenlerin çoğu diyormuş bir duvar var gibi falan ama yolu buluyormuş sonradan eşler biz bugün böyle bir problem yaşamadık ama dün çok canımı sıkmıştı bu konu

Bugün tamamen hallettim ben bir sonraki mesajımda yazacağım

Uzun süre dediğin ne kadar mesela?

Son düzenleme:
Kızlar korkacak hiçbir şey yokmuş ya
Hemen anlatıyorum
Ben bugün tamamen hallettim, kanamam da oldu
Öyle hiç de foşur foşur kanamıyor, uydurmaymış hep onlar
İki peçeteyle hallettim
Doktor bile öyle demişti çok kanar bu bilmem ne
Hep aklımıza hurafeler sokmuşlar doktorundan tutun bilmemkim teyzesine kadar
Yırtılırken de hiçbir şey hissetmedim, hatta baktım aa kan
Nasıl oldu ya hiç fark etmedim dedim
Sinek ısırığı kadar bile acımadı
Ben de kasmadım tabi canlar
Kasmayınca rahat rahat oluyor
Hadi sizden de bekliyorum artık güzel haberler
Şimdi 1 hafta önceki halime dönüp bakıyorum, saçmalamışım ya
Neler yazmışım öyle buralara
Ayrıca güzel bir şeymiş

Son düzenleme:
ohh valla çok sevindim senin adına ben 9 aylık evliyim ayrıcada 27 haftalık hamileyim hala daha tam birleşme olmuş deil.ilk gece acı ve hüsran sonra yine ama en büyük yanlış bende hep erteledim eşimde anlayışla karşıladı tamam dedi sen en zaman dersen ne zaman hazır olursan dedi beni hiç üzmedi üzerime gelmedi ama ben ertelemekle oda bu kadar anlayışlı olmakla yaptı hatayı ve hala tam olmuş deil..denemeler sırasındada hamile kaldım şimdi normal doğum istiyorum ama bu şekil de nasıl olur eşim daha kan bile görmedi ve ben doğm yaparsam oda gider ..sezeryan da istee bağlı yok doktoruma anlattım ve bana gülerek birleşme olmadan hamile kalamzsın dedi ve geçiştirdi..ne yapıcam bilemiyorum..YARDIIMM

Doktorlar bazen çok bildiklerini zannediyorlar, kalmışsın ya işte, bana da of çok kalın çok kanar bu dedi yoo olmadı öyle bir şey normaldi gayet. Moral bozmasalar olmaz. Kendini hamilelikte çok rahat hissedebilir misin bilmiyorum bunu yaparken. Hiç destekleyici şeyler denedin mi? Ben bugün iki tane kas gevşetici aldım, bir de kayganlaştırıcı jel, oldu bitti gitti ve şu an zafer kazanmış gibiyim. Korkuyordum ben de fazlasıyla acıyacak falan diye ama ya yemin ediyorum ki acımıyor ya Nasıl inandırayım bilemedim ki o psikolojiden yeni çıktığım için anlayabiliyorum üzüntünü. Kendini kasmayıp gevşiyorsun gerisi hakkaten çok kolaymış ve güzelmiş de aynı zamanda. Kendini ve eşini, evliliğinizi bu güzel şeyden mahrum ettiğin için ileride üzüleceksin, güleceksin bence bu hallerine. Şu an 1 hafta önceki bene gülüyorum ya amma abartmışım Sen de böyle diyeceksin hele bir yap Zaten bir anda halletmek zorunda değilsin biz de öyle dedik eşimle yavaş yavaş giderken olur kendiliğinden dedik hakkaten de öyle oldu sen napıyorsun ki itiyor musun eşini?

Son düzenleme:

aynen öyle canım ya çok bilmişlikleri öldürüyo beni ya ben ilk günleri hatırlamak dahi istemiyorum..çok daha kötüydü şimdi biraz daha alştım birazda olsa giriyor ama çok deil bende biliyorum ilerde buna çok gülücem ve böyle olduğu için çok üzülücem..ama şuan üzen şey eşimin bundan mahrum kalması sonuçta oda bi erkek ve erkek erkeğe bazen maçlara oraya buraya gidiyolar içimden diyorum biz bayanlar nasıl konuşuyosak onlarda belki konuşuyordur tbi gidip özelllerini anlatılcak halleri yok ama illa geçer diyorum benim eşim acaba ne geçiirr aklından..ama oda biliyoki isteyerek deil kim isterki böyle olsun..üstelik hamileyim oda hem bana hemde bebeğe bişey olur diye fazla ilerlemiyo..ve bunun son ayı yasaklı geçicek artı lohusalık bilemiyorumm ya çok zorrr çoookkk...

yok ya daynamıyorum artık yeter ya yeter bıktımm tükendimmm

böyle söyleme yaa valla bende demek istiyorum artık yeter bitsin diye ama eşimi seviyorum..bu böyle giderse ben bebeğimde olsa ayrılabilirim düşünsene ben bide hamileyimmmm vajinili hamile ayrılırken sebeb sorsalar böyle böyle desem herkes gülerrr..nasıl yani der..hem nasıl söylenirkiiiiii

İlk gün benim için de felaketti canım okuduysan görmüşsündür çığlık atmalar, ağlamalar, titremeler. Bir celalle gelip buraya konu açtım işte vajinismus muyum diye ama sağolsunlar bayanlar hem özelden hem buradan çok güzel telkin ettiler ikinci deneme de biraz sancılı oldu ama üçüncüde oldu işte. Zaten ben kanama kısmı, bozulma kısmı (asıl korkum) bittiği için rahatladım, kendimi bıraktım ve gayet güzeldi. Ben de o yüzden sordum bence hamilelikte insanda bir bebeğe zarar verme korkusuyla pek zaten buna yönelik bir istek olmaz diye düşünüyorum eşin de korkuyormuş hem. Hamilelik ve lohusalıktan sonra var ya çok rahat yaparsın aslında zor değil aksine kolay çok kolay Nerden mi biliyorum çünkü kızlık zarın bozulacak (ki hepimizin bilinçaltında yatan korku) hem de orası genişleyecek. Yani 3 denemede bile ne kadar genişledi ve hiç zorlanmıyorum ben şu an. Sen doğumdan sonra ohoo hayli hayli

Canım benim kıyamam yaa ayrıca eşim mahrum kalıyor diyorsun bak bilinçaltında hala eşinin zevk alması senin bu görevi yerine getirmen var ama sen de zevk alacaksın. Bunu böyle düşün. Eşine karşı bir sorumluluğun değil bu senin ikinizin ortak bir şey paylaşıp keyif alması, aşkı yaşamanız.

Eşim çok tatlıydı ya gerçekten görünce bir kez daha aşık oldum. Şu an o kadar duygusalım ki ağlayacağım ama hep beni duygularını gösterme, ağlama, sakla hislerini, erkek adam ağlamaz diye yetiştirdiler ağlayamıyorum dedi ve gözleri doldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…