Vajinamız zaten dikine ilerlemiyor canım, popoya doğru eğimli yani
Eki Görüntüle 761452
Biraz açık bi resim ama görmen için paylaştım
Sadece seninki değil hepimizin böyle yani
yaseminA canım sana mail attım ben
problem bitmiyor maalesef mutluluk kısa sürdü bu kadar ağrılı, acı olmasının sebebi vajinal perde dediğimiz olay olabilir mi acaba?
Hiç bunu yaşayan ya da duyan var mı?
Acil bir muayeneye gitmem gerekiyor
Çünkü eşimin dediği diklik, eğrilik olayı o değil
Kendim de parmağımla kontrol ettim öyle değil ya nasıl anlatayım normal gidiyor sonra tak kemikli bir yapıya çarpıyor, duvar gibi aşağı zorlayınca girmeye devam ediyor sizin dediğiniz gibi eğimli değil de dikine mi zorluyoruz anlamadım ya normali bu mu cahil kalmışım işe bak
Normal mi ben mi yanlış anladım ya eşim de psikolojimi bozdu çok güzel bir şeymiş gibi söyleyip duruyo ben de anormal miyim diye ağladım ağlayacağım
Bu çok canımı sıktı ya normal mi acaba oturup ağlayacağım şimdi bildiğim kadarıyla eğer perde ise vajinal anomali oluyor bu
Biri beni rahatlatsın lütfen ya uykularım kaçtı anormal miyim diye
canım benim sakın ümitsizliğe kapılmagözün de neleri büyütüyordun yapmaam diyodun hatırla bunu da aşacaksın
Emin ol öyle bişey yoktur canım. Ama için rahat etcekse doktora git. Hemen git ki üzme kendini daha fazla olur mu
Benim mesaj kutum dolu heralde gelmedi mesajın bu arada :26::26:
bence kendine hastalik yakistirmadan once bir doktora git. %99 normalsin. bunlar cogu kadina olan seyler. ben de kesin tikali duvar var diyordum ilerlemiyordu bile ve cok aciyordu. ama birlesme olduktan sonra kan dahi gelmedi. duvar perde vs olsa kan golune donmesi lazim
Benden de gelmedi zaten :44:
Ama eşim soktu kafama bu niye düz gitmiyor çıkıntılı tekrar daralıyor gibi, normal vajina böyle olmaz farklı bu diyor çok biliyormuş gibi şanslıyız daha güzel diyor deli ediyor beni ya hiç şanslı hissetmiyorum böyle muamele edince bana
Sanki kontrol yaptı bütün kadınlarda normal anormal dağılımını ona sormuşlar tıpta ya !
Ya size de oldu değil mi orda duvar varmış gibi geliyor, çarpıyor sanki ama aşağı doğru ilerleyince devam ediyor :26:
ne demek istedigini anlamadım ama
bendede şey oluyor..yanı içerdeyken bazen değişik ses geliyor kemiğe değiyor gibi ama nasıl desem hep değil pozisyonla alakalı
olabılır belkı..ama hırt hırt kemik sesi geliyor..canım cok mu acıyor her seferınde
ya ama birde şöyle birşey var alışana kadar kendini kasıyor insan ilk zamanlar öyle oldu
ama şimdide uzun süre yapmayınca ilk defa yapıyorum gibi hissediyorum
ohh valla çok sevindim senin adına ben 9 aylık evliyim ayrıcada 27 haftalık hamileyim hala daha tam birleşme olmuş deil.ilk gece acı ve hüsran sonra yine ama en büyük yanlış bende hep erteledim eşimde anlayışla karşıladı tamam dedi sen en zaman dersen ne zaman hazır olursan dedi beni hiç üzmedi üzerime gelmedi ama ben ertelemekle oda bu kadar anlayışlı olmakla yaptı hatayı ve hala tam olmuş deil..denemeler sırasındada hamile kaldım şimdi normal doğum istiyorum ama bu şekil de nasıl olur eşim daha kan bile görmedi ve ben doğm yaparsam oda gider ..sezeryan da istee bağlı yok doktoruma anlattım ve bana gülerek birleşme olmadan hamile kalamzsın dedi ve geçiştirdi..ne yapıcam bilemiyorum..YARDIIMM
Doktorlar bazen çok bildiklerini zannediyorlar, kalmışsın ya işte, bana da of çok kalın çok kanar bu dedi yoo olmadı öyle bir şey normaldi gayet. Moral bozmasalar olmaz. Kendini hamilelikte çok rahat hissedebilir misin bilmiyorum bunu yaparken. Hiç destekleyici şeyler denedin mi? Ben bugün iki tane kas gevşetici aldım, bir de kayganlaştırıcı jel, oldu bitti gitti ve şu an zafer kazanmış gibiyim. Korkuyordum ben de fazlasıyla acıyacak falan diye ama ya yemin ediyorum ki acımıyor yaNasıl inandırayım bilemedim ki o psikolojiden yeni çıktığım için anlayabiliyorum üzüntünü. Kendini kasmayıp gevşiyorsun gerisi hakkaten çok kolaymış ve güzelmiş de aynı zamanda. Kendini ve eşini, evliliğinizi bu güzel şeyden mahrum ettiğin için ileride üzüleceksin, güleceksin bence bu hallerine. Şu an 1 hafta önceki bene gülüyorum ya amma abartmışım Sen de böyle diyeceksin hele bir yap Zaten bir anda halletmek zorunda değilsin biz de öyle dedik eşimle yavaş yavaş giderken olur kendiliğinden dedik hakkaten de öyle oldu sen napıyorsun ki itiyor musun eşini?
yok ya daynamıyorum artık yeter ya yeter bıktımm tükendimmm
yok ya daynamıyorum artık yeter ya yeter bıktımm tükendimmm
aynen öyle canım ya çok bilmişlikleri öldürüyo beni ya ben ilk günleri hatırlamak dahi istemiyorum..çok daha kötüydü şimdi biraz daha alştım birazda olsa giriyor ama çok deil bende biliyorum ilerde buna çok gülücem ve böyle olduğu için çok üzülücem..ama şuan üzen şey eşimin bundan mahrum kalması sonuçta oda bi erkek ve erkek erkeğe bazen maçlara oraya buraya gidiyolar içimden diyorum biz bayanlar nasıl konuşuyosak onlarda belki konuşuyordur tbi gidip özelllerini anlatılcak halleri yok ama illa geçer diyorum benim eşim acaba ne geçiirr aklından..ama oda biliyoki isteyerek deil kim isterki böyle olsun..üstelik hamileyim oda hem bana hemde bebeğe bişey olur diye fazla ilerlemiyo..ve bunun son ayı yasaklı geçicek artı lohusalık bilemiyorumm ya çok zorrr çoookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?