doğru diyorsun ama umut işte psikolojik onu yaparsa yaparsak sanki daha az canımız yanacak ve eğer bir tehlikesi yoksa ve korkan varsa böyle kendini rahat hissedecekse yapsın cünkü gittikce kendi psikolojisini o kadar bozuyoruz ki biran önce bitsin
hemen zevk alamazsın zaten vücudunun alışması lazım kanamadıysa diğerlerindede kanamaz hralde gözünaydın :)
Canım çok sevindim egzersizlerde başarılı olmana
Seni ekledim ama o günden sonra görüşmek nasip olmadı.
Yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yardım ederim
Bu arada eş denemesine geçip geçemeyeceğin egzersizlerdeki aşamana bağlı. Tek parmağını yapıyosan sadece daha hazır değilsin bana göre :26:
Vajinamız zaten dikine ilerlemiyor canım, popoya doğru eğimli yaniBu vajina girişinin düz olmaması ile ilgili bir şey bilen var mı kızlar? Benimki düz gitmiyormuş ya eşim başka bir kat varmış gibi dedi bir yerden sonra hay ne bitmez derdim varmış:44:
Ben dalga geçtim aşkım kat çıkmışım işte diye ama kafama takıldı yine doktor yolları göründü bana
Canım ne iki parmağı bir okusana neler yaptım
İnşallah kanamaz canım ya en büyük korkum kandı
Bu arada pıt sesine bir açıklama getireyim dedim ama kafama mı soktunuz yazan arkadaşlar bilemiyorum pıt pıt ediyomuş gibi geldi sonra güldüm kendi kendime saçmalama dedim
Bir de çok zevk alamadım
Yani biraz aldım aslında ama tedirgindim, yine biraz kastım ve alışkın olmadığım için böyle sanırım
Zamanla alışırım rahat rahat zevk almaya başlarım değil mi? :26:
Bir de çok zevk alamadım
Yani biraz aldım aslında ama tedirgindim, yine biraz kastım ve alışkın olmadığım için böyle sanırım
Zamanla alışırım rahat rahat zevk almaya başlarım değil mi? :26:
Off okudukça aglayasim geliyo.
Benim tam 15 ay oldu.esim isyanlarda.Doktora da gittim. Senin durumun biraz ağır vaka ama 2 ayda biter dediklerimi yaparsan dedi. Devlet hastanesindeydi.
Parmak egzersizi verdi. Okadar igrendim ki bidaha gitmedim.
Kayganlastirici, pasiflora, kas gevsetici herseyi denedim. Cok caresizim.konuyu acan arkadas ne mutlu sana 1 haftada hallettin.tebrik ederim(
tubixx canım sen ne yaptın, bak ben neleri aştım valla 1 haftada, sen de yaparsın
Valla ben yaptım kızlar
En azından zor kısmını (zar kısmını)
Ama kanamadı :44:
Eşimle pehlivan gibi olduk güreştik yağlana yağlana bir hal olduk
Bir teneke edinmeyi düşünüyoruz
Ama pek bir şey anlamadım ya çünkü kan gelmedi :26:
6-7 cm kadar girebildi sadece 2-3 kez ve zarı geçtiğini hissettim eşim de hissetti bir duvar gibi :26:
Ama kan falan yok ortada, anlam veremedim :26:
Acaba doktor kandırdı mı beni çok kalın bu çok kanar diye kalın olduğu için mi bozulmadı ya da esnek mi ki
Aslında kanamadığı iyi oldu da ne bileyim kafama takıldı, ilerkilerde de kanamaz inşallah :44:
Parmak egzersizi yapmazsan başarman biraz zor canım.
Bu meret hastalık biraz da erteleme hastalığı. Sanıyosun ki eşinin anlayışı, senin mutluluğun sonsuza dek sürecek
Bence bekleme bu kadar, neden bekliyosun ki. Bak parmak egzersizi yapamıyosan, dilatörler var bu hastalığa özel olarak yapılan. Maddi durumun yetmiyorsa bi mum al peçeteye sar, streçleyip prez. geçir öyle dene. Çok çare var da bahane de çok
Ben ilk parmakla yaptım daha sonra mumdan aparat yaptım öyle yendim.
Hiç bekleme. Bu hastalık yüzünden kendini yıprattığına değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?