İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

yok canım deneyin tabi her yol mübah ama bence denerken kafandan tüm gerginliğini at ille bu iş bugün olucak gibi değilde sevişmeden zevk almaya bak bi bakmışsın akıp gideceksin, ordan koca bebek çıkıyo öyle düşün Allah öyle bi yaratmış ki bizleri vücudumuzdaki en özel ve en güçlü kas

Valla ben yaptım kızlar
En azından zor kısmını (zar kısmını)
Ama kanamadı :44:
Eşimle pehlivan gibi olduk güreştik yağlana yağlana bir hal olduk
Bir teneke edinmeyi düşünüyoruz
Ama pek bir şey anlamadım ya çünkü kan gelmedi :26:
6-7 cm kadar girebildi sadece 2-3 kez ve zarı geçtiğini hissettim eşim de hissetti bir duvar gibi :26:
Ama kan falan yok ortada, anlam veremedim :26:
Acaba doktor kandırdı mı beni çok kalın bu çok kanar diye kalın olduğu için mi bozulmadı ya da esnek mi ki
Aslında kanamadığı iyi oldu da ne bileyim kafama takıldı, ilerkilerde de kanamaz inşallah :44:

Son düzenleme:
Bir de çok zevk alamadım
Yani biraz aldım aslında ama tedirgindim, yine biraz kastım ve alışkın olmadığım için böyle sanırım
Zamanla alışırım rahat rahat zevk almaya başlarım değil mi? :26:

Son düzenleme:
hemen zevk alamazsın zaten vücudunun alışması lazım kanamadıysa diğerlerindede kanamaz hralde gözünaydın :)

Son düzenleme:
hemen zevk alamazsın zaten vücudunun alışması lazım kanamadıysa diğerlerindede kanamaz hralde gözünaydın :)

İnşallah kanamaz canım ya en büyük korkum kandı

Bu arada pıt sesine bir açıklama getireyim dedim ama kafama mı soktunuz yazan arkadaşlar bilemiyorum pıt pıt ediyomuş gibi geldi sonra güldüm kendi kendime saçmalama dedim

Canım ne iki parmağı bir okusana neler yaptım

Bu vajina girişinin düz olmaması ile ilgili bir şey bilen var mı kızlar? Benimki düz gitmiyormuş ya eşim başka bir kat varmış gibi dedi bir yerden sonra hay ne bitmez derdim varmış :44:

Ben dalga geçtim aşkım kat çıkmışım işte diye ama kafama takıldı yine doktor yolları göründü bana

Son düzenleme:
tubixx canım sen ne yaptın, bak ben neleri aştım valla 1 haftada, sen de yaparsın

Son düzenleme:
Vajinamız zaten dikine ilerlemiyor canım, popoya doğru eğimli yani
Eki Görüntüle 761452
Biraz açık bi resim ama görmen için paylaştım

Sadece seninki değil hepimizin böyle yani

Gozunnn aydiiinnnn canimm :))) suna bak hemen zevktende bahseder olmus dur bi hele kizzz :d o kat dedigi arkadasinda bahsettigi gibi rahimin egimiyle ilgili canim, hemen kafana takma o resmi goster esine:d

:)))))))))))))))))))

sen de mı duydun:)

cok sevındım canım senın adına...yalnız kan gelmemıs olabılır yada cok az gelmıs olabılır belkı de sız farketmedınız..benım de cok az gelmıstı 1 2 damla..cok acık renktı yanı...

esınle kendıne bu konuda zaman ver..daha dogrusu kendıne zaman ver...ılışkıyı tanıdıkca sıkıntıların gıdecek:)oyle soyleyeyımyanı:)

Şu alışma dönemim bi geçsin hele bakalım
Alışana kadar, vajinada baskı hissi, ilişki sırasında idrara çıkma hissi olabilir. Bunlara da hazırlıklı ol. Benim alışma sürem 1 ay gibi bişeydi. Ondan sonra o baskı azaldı ve tamamen bitti.
Valla çok sevindim atlatmana. Allah başka dert vermesin

Sizi anlıya biliyorum bende de aynı şekilde olmustu.Bende kacıyordum bu tamamen bilinc altı bence buyuklerımızın anlattıkları oyle olur boyle olur ama hıcte korkuldugu gıbı olmuyomus bende sızın gıbı kastım 2 hafta kactım bıtsın artık dıye dua ettım ama sonunda hıc acıyacakmıs gıbı dusunmeden kendımı rahatlatarak basladım zaten esınızde sıze yardımcı oluyor.burda en guzelı kasmamak herseyı esınıze bırakmak gozunuzu ıkı dk kapamak ve bıttı.Kortugumuzla o sacma seylerı dınledıkce olan bıseymıs bumuymus dıyosunuz o kadar.Bence ıkı dakıkalık rahatlaman ve ben hazırım deyıp kendını bırakman emın ol işe yarıyor.

Off okudukça aglayasim geliyo.
Benim tam 15 ay oldu.esim isyanlarda.Doktora da gittim. Senin durumun biraz ağır vaka ama 2 ayda biter dediklerimi yaparsan dedi. Devlet hastanesindeydi.

Parmak egzersizi verdi. Okadar igrendim ki bidaha gitmedim.

Kayganlastirici, pasiflora, kas gevsetici herseyi denedim. Cok caresizim.konuyu acan arkadas ne mutlu sana 1 haftada hallettin.tebrik ederim(

Parmak egzersizi yapmazsan başarman biraz zor canım.
Bu meret hastalık biraz da erteleme hastalığı. Sanıyosun ki eşinin anlayışı, senin mutluluğun sonsuza dek sürecek
Bence bekleme bu kadar, neden bekliyosun ki. Bak parmak egzersizi yapamıyosan, dilatörler var bu hastalığa özel olarak yapılan. Maddi durumun yetmiyorsa bi mum al peçeteye sar, streçleyip prez. geçir öyle dene. Çok çare var da bahane de çok
Ben ilk parmakla yaptım daha sonra mumdan aparat yaptım öyle yendim.
Hiç bekleme. Bu hastalık yüzünden kendini yıprattığına değmez

Son düzenleme:

cokk sevindimm cok darısı başımaaa :) :) bende o pıt sesimidir nedir onu cok cok duymak istiyorumm

hayatım birde şöyle bir sorun var. eşim de parmak egzersizine karşı çıktı zaten. bekaretimi ben bozmamalıymışım. benim de canıma minnet zaten ki istesem de yapamam.

neden biz de normal yollarla yapamıyoruz tüm insanlar gibi diyo. haklı da tabi. ama her seferinde korkudan titremeye ağlamaya başlıyorum. napcam bilmiyorum.

bebek beklentileri de arttı bu arada. hiç böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmezdim. kendime inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…