- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
hayatım birde şöyle bir sorun var. eşim de parmak egzersizine karşı çıktı zaten. bekaretimi ben bozmamalıymışım. benim de canıma minnet zaten ki istesem de yapamam.
neden biz de normal yollarla yapamıyoruz tüm insanlar gibi diyo. haklı da tabi. ama her seferinde korkudan titremeye ağlamaya başlıyorum. napcam bilmiyorum.
bebek beklentileri de arttı bu arada. hiç böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmezdim. kendime inanamıyorum
Niye normal yollarla yapamadığınız açık değil mi canım? Sen vajinismuslusun. Senden normal şeyler beklemesi hata.
O titreme krizlerini, ağlamaları ben de yaşadım. Beni gördükçe eşim benden fazla kahroldu. Şimdi bu hastalığa yakalanan insanlar bekareti falan bi kenara koysun. Ben parmak egzersizi yapmama rağmen benden kan geldi ayrıca
Yani zaten kadını vajinismus eden bu tabular, korkular, bekareti ölümüne korumalar... Bence eşinle konuş, ne yap et başla bi yerden. Yoksa çok üzülürsün.
Eşinin destek olması şart. Egzersiz yaparken kan gelmiyor zaten. Bekaretine zarar gelmez eğer çok kalın bişey sokmazsan.
doğru diyorsun ama umut işte psikolojik onu yaparsa yaparsak sanki daha az canımız yanacak ve eğer bir tehlikesi yoksa ve korkan varsa böyle kendini rahat hissedecekse yapsın cünkü gittikce kendi psikolojisini o kadar bozuyoruz ki biran önce bitsin
Gozunnn aydiiinnnn canimm :))) suna bak hemen zevktende bahseder olmus dur bi hele kizzz :d o kat dedigi arkadasinda bahsettigi gibi rahimin egimiyle ilgili canim, hemen kafana takma o resmi goster esine:d
İnanmıyorum yaptın mı bu kadar çabuk mu
Şu alışma dönemim bi geçsin hele bakalım
Alışana kadar, vajinada baskı hissi, ilişki sırasında idrara çıkma hissi olabilir. Bunlara da hazırlıklı ol. Benim alışma sürem 1 ay gibi bişeydi. Ondan sonra o baskı azaldı ve tamamen bitti.
Valla çok sevindim atlatmana. Allah başka dert vermesin
:)))))))))))))))))))
sen de mı duydun:)
cok sevındım canım senın adına...yalnız kan gelmemıs olabılır yada cok az gelmıs olabılır belkı de sız farketmedınız..benım de cok az gelmıstı 1 2 damla..cok acık renktı yanı...
Off okudukça aglayasim geliyo.
Benim tam 15 ay oldu.esim isyanlarda.Doktora da gittim. Senin durumun biraz ağır vaka ama 2 ayda biter dediklerimi yaparsan dedi. Devlet hastanesindeydi.
Parmak egzersizi verdi. Okadar igrendim ki bidaha gitmedim.
Kayganlastirici, pasiflora, kas gevsetici herseyi denedim. Cok caresizim.konuyu acan arkadas ne mutlu sana 1 haftada hallettin.tebrik ederim([/Q
ne agır vakalar hıç yapamam dıyen herkes hallettı bır sekılde canım sen yeterkı kafana koy ve erteleme burdakı tavsıyelere uy.once kegel egzersizlerıyle başla sen.netten oku ıstersen.banada parmak egzersizleri çok itici geliyodu.dr un verdığı falluslarla yaptım.dr a gitme ımkanın yoksa bir arkdaşın önerdığı gibi bir muma strec film sararak başlıyabilirsin buna pre... f geçir.kayganlaşsıtıcı bişey sür öyle dene yada ilk bu zor geliyosa pamuk cubuguyla baslıyanlarda olmuştu ıstersen oyle dene nasıl kafana yatıyosa onu yap
Benim tam 15 ay oldu.esim isyanlarda.Doktora da gittim. Senin durumun biraz ağır vaka ama 2 ayda biter dediklerimi yaparsan dedi. Devlet hastanesindeydi.
Kayganlastirici, pasiflora, kas gevsetici herseyi denedim. Cok caresizim.konuyu acan arkadas ne mutlu sana 1 haftada hallettin.tebrik ederim(
canım benim salı gününü bekliyorum şuan sen anlatta ferahlat bizi
Kayganlastirici, pasiflora, kas gevsetici herseyi denedim. Cok caresizim.konuyu acan arkadas ne mutlu sana 1 haftada hallettin.tebrik ederim([/Q
ne agır vakalar hıç yapamam dıyen herkes hallettı bır sekılde canım sen yeterkı kafana koy ve erteleme burdakı tavsıyelere uy.once kegel egzersizlerıyle başla sen.netten oku ıstersen.banada parmak egzersizleri çok itici geliyodu.dr un verdığı falluslarla yaptım.dr a gitme ımkanın yoksa bir arkdaşın önerdığı gibi bir muma strec film sararak başlıyabilirsin buna pre... f geçir.kayganlaşsıtıcı bişey sür öyle dene yada ilk bu zor geliyosa pamuk cubuguyla baslıyanlarda olmuştu ıstersen oyle dene nasıl kafana yatıyosa onu yap
işte sorun o cnm ya. ben bırak mumu filan dokunamıyorum bile :S
15 ay da çok uzun sürmüş canım ya, üzüldüm...
Çünkü 1 haftada bile ne kadar stres yaptım ben olcak mı olmayacak mı diye
Bence sen de psikolojik olarak hazırlanmaya başla
Ayrıca eşinin öyle demesine çok kızdım ben
Ne fark eder ha parmakla ha onunkiyle bozulması
Benden bir damla kan gelmedi ama nerde bu kan demedi eşim ve istiyorsan sen boz diyordu ben gelene kadar nasıl rahat etceksen diyordu
Hatta ben ağzını aramak için sordum şüphelendin mi diye neden şüpheleneyim benim için önemli olan sensin dedi aşkım benim
Eşine bunu güzelce açıkla bence ne yani şüphe mi edecek senden kan gelmezse
Parmak olayı cidden rahatlatıyor insanı hani oranın geçilmez çin seddi falan olmadığını anlıyorsun
İlkin tek parmak sonra iki parmak dedim huoop bitti gitti
Biz zeytinyağı denedik
Kırkpınar gibiydi ortalıkHala zeytinyağı kokuyor gibi geliyor ya
Tam olarak kafandaki korku nedir peki canım? Belki benimkilerle aynıdır, yardımcı olmaya çalışırım taze atlatmış biri olarak
evet cnm çoookk uzun oldu. korkularım çok fazla. bikere ben ne vajina ne de penis görmeye tahammül edemiyorum. doktor aynayla bakmamı tavsiye etmişti ama bakamadım içim hopladı resmen. penise ne dokunabiliyorum ne de bakabiliyorum.
yani benim işim çok zor. ne yapmalı nerden başlamalı bilmiyorum. canım çok sıkkın. ilk başlarda çok takmıyordum ama artık çok üzülüyorum.
işte sorun o cnm ya. ben bırak mumu filan dokunamıyorum bile :S
evet cnm çoookk uzun oldu. korkularım çok fazla. bikere ben ne vajina ne de penis görmeye tahammül edemiyorum. doktor aynayla bakmamı tavsiye etmişti ama bakamadım içim hopladı resmen. penise ne dokunabiliyorum ne de bakabiliyorum.
yani benim işim çok zor. ne yapmalı nerden başlamalı bilmiyorum. canım çok sıkkın. ilk başlarda çok takmıyordum ama artık çok üzülüyorum.
Hakkaten biraz ağırmış canım senin o zaman
Belki de bilinçaltında utanıyorsundur
Sonuçta Türkiyede bir yaşa kadar hep korumasını sonra da eşlerini mutlu etmesini bekliyorlar çoğu kadından baskı tam zıttı yönde değişiyor bunun stresini yaşıyorsundur
O zaman birkaç adım geriden başlarsın sen de ne olacak
Başlangıçta her gün açıp açıp bakmaya çalış alışana kadar dıştan dokun en azından
Bunu da egzersiz olarak düşünebilirsin
Yani ben bundan 1 ay öncesine kadar bırak oraya parmak, şey sokmayı falan dokunamazdım bile o alt giriş kısmına
O yüzden kendime inanamıyorum aslında hala idrak edemedim
(İstersen bana mail adresini at ordan daha uzun uzun konuşabiliriz özel mesaj atamıyorum ama mailden konuşabiliriz şekerim hiç canını sıkma)
Sıkılman doğal dünyanın en doğal, temel şeylerinden biri bu sonuçta
Sen de anne olmak istersin, eşin de baba olmak ister
Sevişmek ister sevdiği kadınla
Hem düşünsene ikinizin de mutlu bir şekilde sarılıp uyuduğunu bunu bitirdikten, aştıktan sonra
O his için bile değer bence
Eşin çok sevincek inan bana benimki "kadınım kadınım muck muck" yapa yapa dolanıyor peşimde
Hakkaten biraz ağırmış canım senin o zaman
Belki de bilinçaltında utanıyorsundur
Sonuçta Türkiyede bir yaşa kadar hep korumasını sonra da eşlerini mutlu etmesini bekliyorlar çoğu kadından baskı tam zıttı yönde değişiyor bunun stresini yaşıyorsundur
O zaman birkaç adım geriden başlarsın sen de ne olacak
Başlangıçta her gün açıp açıp bakmaya çalış alışana kadar dıştan dokun en azından
Bunu da egzersiz olarak düşünebilirsin
Yani ben bundan 1 ay öncesine kadar bırak oraya parmak, şey sokmayı falan dokunamazdım bile o alt giriş kısmına
O yüzden kendime inanamıyorum aslında hala idrak edemedim
(İstersen bana mail adresini at ordan daha uzun uzun konuşabiliriz özel mesaj atamıyorum ama mailden konuşabiliriz şekerim hiç canını sıkma)
Sıkılman doğal dünyanın en doğal, temel şeylerinden biri bu sonuçta
Sen de anne olmak istersin, eşin de baba olmak ister
Sevişmek ister sevdiği kadınla
Hem düşünsene ikinizin de mutlu bir şekilde sarılıp uyuduğunu bunu bitirdikten, aştıktan sonra
O his için bile değer bence
Eşin çok sevincek inan bana benimki "kadınım kadınım muck muck" yapa yapa dolanıyor peşimde
artık bir yerden başlamam gerekiyor. cesaret etmem lazım. özel msj atıyorum cnm. çok teşekkür ederim.
artık bir yerden başlamam gerekiyor. cesaret etmem lazım. özel msj atıyorum cnm. çok teşekkür ederim.
Tamam canım bekle, upuzun yazacağım sana ve sorularına cevap :)
İnşallah kanamaz canım ya en büyük korkum kandı
Bu arada pıt sesine bir açıklama getireyim dedim ama kafama mı soktunuz yazan arkadaşlar bilemiyorum pıt pıt ediyomuş gibi geldi sonra güldüm kendi kendime saçmalama dedim
Merhabalar bayanlar
Derdim şu...
Eşimle ilk kez bugün beraber olmayı denedik ama ben beceremedim, 2 saat boyunca uğraştık ama çok az olabildi ama yapamadım hemen kasılıyorum denediğinde, kaçıyorum istemeden de olsa. Aslında canım da acımıyor ama aklıma geliyor kanayacak, çok acıyacak görüntüleri, düşünceleri geçiyor kafamdan deli gibi korkuyorum. Aslında çok da istiyorum eşimi, arzuluyorum, evlilik öncesi de yakınlaşırdık ve tutardık kendimizi ama o zamanlar çok kolay olacak gibi geliyordu, çok da istiyordum o zamanlar da yapmayı, ben hayalkırıklığına uğradım ilk denemede olacak gibi düşünmüştüm, bulutların üstüne çıkmayı hayal etmiştim, onun kadını olmayı ama olmadı onun yerine cıyak cıyak bağırdım, kaçtım, bitsin artık dedim ama olmadı
Aşkım seni seviyorum ve çok doğalsın, kendinsin, zorlamayalım şimdi istersen sen kendini hazırla biraz toparlan haftaya tekrar deneriz şimdi zorlarsam bir yerlerin yırtılır, acır, telaşlanma elbet olur dedi (işi dolayısıyla bir hafta yok, şimdi de uyuyor kendisi içeride)
Ama ben üzüldüm, onu mutlu edemedim çünkü bugünNasıl yapabileceğim, nasıl zevk alabileceğim, eşim zamanla alışacaksın diyor ama ben çok evhamlıyımdır hemen umutsuzluğa düştüm bu bir haftada kendimi nasıl toplayıp hazırlayabilirim, sürpriz yapayım, mutlu olsun döndüğünde istiyorum...
Bana tavsiye verirseniz sevinirim, kendinizden olmak zorunda değil, anlatmak istemezsiniz, anlarım ama ne bileyim tavsiye, başka bildiklerinizden örnek falan, bir de bu ikinci üyeliğim olduğu için başka konuda kullanamıyorum (vajinismus topicinde falan kullanamam) aranızda varsa benim gibi özelden dertleşsek beraber aşsak olmaz mı? Bana mail atsanız ya da mesaj? Çok mu şey istiyorumÇok yalnız ve umutsuz hissediyorum bu konuda, çevremde konuşacağım kimse de yok zaten utanıyorum
Bunu ilkinde başaramamam doğal mı ya
herkes gülsede ısrarla söylüyorum ben o sesi duydum :) sende duymuşsundur
Merhaba tatlım sakın korkma derim , bende yeni evlenmdim hiç öğle korkulacak bir şey yok , ve gerçektende kasma diyorlar ya o doğru işte , ilk bir kac günde zorlandım ama kendi kendimi zorlamışım hiçte öğle tahmın ettiğin gibi değil ve kendine baskı yapma bak eşinde ne güzel anlayışlıymış beraber çözersiniz sorunu , Wc ye giderken nasıl kendini rahat bırakıyorsun , ilişkiye girdiğinde de sakın kasma
son bir gün
Ayyyyy çok heyecanlandım ya senin için, sen de gaza geldin değil mi buraları okuyup
Ben bu heyecanlı, evhamlı, panik dolu halimle yaptıysam sen de yaparsın bak lipalipa ile de konuşuyoruz o da çalışmalara başlayacak, o da güzel haberler verecek bize
Üçümüz de çok mutlu olacağız
İnşallah güzel haberler getirirsin bize, bekleyeceğim haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?