İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

Niye normal yollarla yapamadığınız açık değil mi canım? Sen vajinismuslusun. Senden normal şeyler beklemesi hata.
O titreme krizlerini, ağlamaları ben de yaşadım. Beni gördükçe eşim benden fazla kahroldu. Şimdi bu hastalığa yakalanan insanlar bekareti falan bi kenara koysun. Ben parmak egzersizi yapmama rağmen benden kan geldi ayrıca
Yani zaten kadını vajinismus eden bu tabular, korkular, bekareti ölümüne korumalar... Bence eşinle konuş, ne yap et başla bi yerden. Yoksa çok üzülürsün.
Eşinin destek olması şart. Egzersiz yaparken kan gelmiyor zaten. Bekaretine zarar gelmez eğer çok kalın bişey sokmazsan.

kesinlikle katılıyorum. ne kadar komik dimi. zaten daha önce bunu yaşamadığımı fazlasıyla anlamış olması gerekmez mi
sorun aslında o da değil. sorun onun bu cevabının benim işime gelmesi ve tamam demem. hani yoksa diretsem tmm der. zaten çok anlayışlı. hiç üzmedi kötü söz söylemedi. sadece sitem ediyor arada haklı olarak.

ama parmak egzersizi bana çok çok daha korkunç geliyo. uzun zamandır denemeyi bile bıraktık. normalleşmeye başladı bu durum.
kesinlikle erteleme hastalığı bu.

baştan biraz böyle yagla fılan başlanılsında bır muddet sonra alısınca yağı bırakırsınız.bunu alıskanlık halıne getırmeye gerek yok tabi

Gozunnn aydiiinnnn canimm :))) suna bak hemen zevktende bahseder olmus dur bi hele kizzz :d o kat dedigi arkadasinda bahsettigi gibi rahimin egimiyle ilgili canim, hemen kafana takma o resmi goster esine:d

Ne bilim kız yapıyorsak bir anlamı olsun yani
Haklı olabilirsiniz belki adam heyecandan, şaşkınlıktan nereye girdiğini ne yaptığını şaşırdı
Tekrar daralıyormuş ileride ondan o kadar tak edip acı çekiyomuşum ama geçicek hepsi valla hepinizden Allah razı olsun yorumlarınızla, mesajlarınızla gaza geldim parmak egzersizi eş denemesi derken 1 haftada bitiverdi bu iş
Allahım vajinismus değilim yaşasın

İnanmıyorum yaptın mı bu kadar çabuk mu

Vajinismus değilmişim canım demek ki ya sadece kasıyormuşum korkudan
Allahıma şükürler olsun
O attığın resme de baktım canım o kadar tak edip acımasının sebebi tekrar daralmasıymış işte her neyse ya ha düz ha katlı ha bodrumlu bu iş oldu, olacak

Maalesef evet o dediklerin ve biraz sızlama oldu ama ben kastığım için oluyor onu fark ettim
Beyinde bitiyor aslında hepsi ya gözümde büyütmüşüm

Son düzenleme:

Valla duydum gibi geldi canım ya aklıma geldi herhalde o yorum yoksa nerden duyucan öyle pıt mıt içerden
İnsan psikolojisi çok değişik ya
Belki de canım fark etmemişizdir ya da sonrakilerde de kanayabiliyomuş tabi temennim hiç kanamaması
Kızlığı bozalım dedik doğuma kadar kız kalcaz iyi mi

15 ay da çok uzun sürmüş canım ya, üzüldüm...
Çünkü 1 haftada bile ne kadar stres yaptım ben olcak mı olmayacak mı diye
Bence sen de psikolojik olarak hazırlanmaya başla
Ayrıca eşinin öyle demesine çok kızdım ben
Ne fark eder ha parmakla ha onunkiyle bozulması
Benden bir damla kan gelmedi ama nerde bu kan demedi eşim ve istiyorsan sen boz diyordu ben gelene kadar nasıl rahat etceksen diyordu
Hatta ben ağzını aramak için sordum şüphelendin mi diye neden şüpheleneyim benim için önemli olan sensin dedi aşkım benim
Eşine bunu güzelce açıkla bence ne yani şüphe mi edecek senden kan gelmezse
Parmak olayı cidden rahatlatıyor insanı hani oranın geçilmez çin seddi falan olmadığını anlıyorsun
İlkin tek parmak sonra iki parmak dedim huoop bitti gitti
Biz zeytinyağı denedik
Kırkpınar gibiydi ortalık Hala zeytinyağı kokuyor gibi geliyor ya

Tam olarak kafandaki korku nedir peki canım? Belki benimkilerle aynıdır, yardımcı olmaya çalışırım taze atlatmış biri olarak

canım benim salı gününü bekliyorum şuan sen anlatta ferahlat bizi

Kasmayınca acımıyor diyorlar ya doğru diyorlar canım zaten esnek bir yer olduğuna göre sinir uçları da yok orada Allah ona göre yaratmış yani neden acı çekeceğimiz şekilde olsun ki
İnsanlar bunun peşinde koşuyorlar bu kadar
Hele ki 13-14 yaşında veletler yapıyor ya
Hakkaten bir dikkat edersen eğer yaptığında orası acımıyor aslında ama sıktın mı kendini kötü oluyor söyleyeyim
Eşini itmemeye çalış, kendini de kasma
Artık ne varsa yapabileceğin yap zeytinyağı, jel, kas gevşetici ne yapmak seni rahatlatırsa (biz zeytinyağıyla denedik)
Bitse de gitsin, görev gibi düşünme
Zevk alıcam, kasmıcam diye odaklan
Valla tek korkum sonrakilerde kanama olması, kan gelmedi ya ben çok sevindim

Son düzenleme:

Son düzenleme:

herkes gülsede ısrarla söylüyorum ben o sesi duydum :) sende duymuşsundur

Merhaba tatlım sakın korkma derim , bende yeni evlenmdim hiç öğle korkulacak bir şey yok , ve gerçektende kasma diyorlar ya o doğru işte , ilk bir kac günde zorlandım ama kendi kendimi zorlamışım hiçte öğle tahmın ettiğin gibi değil ve kendine baskı yapma bak eşinde ne güzel anlayışlıymış beraber çözersiniz sorunu , Wc ye giderken nasıl kendini rahat bırakıyorsun , ilişkiye girdiğinde de sakın kasma

Sağol güzelim yazdıkların için ama hallettim bile ben buradaki bayanlar da sağolsunlar çok yardımları dokundu yalnız hissettirmediler bana

Ayyyyy çok heyecanlandım ya senin için, sen de gaza geldin değil mi buraları okuyup
Ben bu heyecanlı, evhamlı, panik dolu halimle yaptıysam sen de yaparsın bak lipalipa ile de konuşuyoruz o da çalışmalara başlayacak, o da güzel haberler verecek bize
Üçümüz de çok mutlu olacağız
İnşallah güzel haberler getirirsin bize, bekleyeceğim haberlerini

Son düzenleme:

ahh ahh ya ben ya benn heycandan ölüyorum resmen günler gecmek bilmiyor ya baştan baştan okuyom yazılanları ki bu güvenimi kaybetmeyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…