Ilk gece korkusu

Nergiss2762

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
1
0
1
29
Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.

Böyle bağıran çağıran biriyle mümkünse o iş olmadan ayrıl daha iyi

Boşan o hayvandan..
Şimdi ilişkiye girsen -ki o ilişki asla senin de tatmin olabildiğin bir ilişki olmaz kadınlığını hissettiremez o sana- ileride her konuda ezer seni o pislik.

Ne koca ne baba olabilir..

Özgüvenin yerle bir olur. Eş değil köle olursun. Kurtaramazsın kendini o girdaptan.. Hele çocuk olursa vah ki ne vah..
Evet pek moral veremedim ama geleceğin tam da bu..

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü
O is olmadan bosanmanizi öneririm. Çünkü eşinizin tavırları normal değil.

Evleneli 1 ay oldu. Bende o kadar cok korkuyordum ki hatta vajinusmus boyutunda hasta olabilcegimi düşünüyordum. Neyse ilk gece geldi catti ben hemen olsun diye eve gelir gelmez yapmak istedim ama is o kisma geldiginde inanılmaz bir kasilma yaşadim esimi itiyor onun bile canını acitiyordum. bir sekilde giriyor ama devami gelmiyordu o gece kan falan da gelmedi. 2. Gün tekrar denedik canim inanılmaz aciyordu ama bu aci tamamen kendimi kasmamla alakaliydi. Kayganlastirici jel kullanmama ragmen acim gecmiyordu. 2. Gun sonunda kan geldi ben acim gecicek saniyordum ama geçmedi. Ertesi gün balayina gittik 5 gün boyunca aci devam etti. Kendimi kasa kasa yaptım alismak icin. Balayından donmeden 1 gün once kasilmalarim azaldi sonra gordum ki bu acıyı kendi kendime ben yasatmışım kendimi kasarak. Dedigim gibi 1 ay oldu hergün yapıyoruz çünkü ilk girerken ne yazikki hala kasıyorum ama ilk seferlik sonra olagan akisinda devam ediyor. Ama benim esim inanılmaz anlayışli davrandı bu surecte. Senin canını ben acıtiyorum diye sucluluk bile duydu. Bu surecte esinize cok is düşüyor ama allah erkeklerin eline düşürmesin iste sizin gibi kaba saba da olabiliyorlar

Back
X