Ilk gece korkusu

Sizinle bunun için mi evlenmiş de yanında bile istemiyor? Nasıl bir ilişki bu? Sorun, sıkıntı yaşayabilirsiniz kendinizi açmakta gayet normal. Karşınızdaki kişi problemli bunu bilin.

Eğer ön sevişmeyi uzun tutayorsa neden istemeyesiniz ki? Mesela önceden siz istiyosunuz da tam olacağı sırada mı vaz geçiyorsunuz? Sizde korkudan ziyade isteksizlik olabilir mi? Böyle sorular devam eder..
Aynı şeyi eşim bana yapsa kadın halimle 1 sabreder 2 sabreder 3.cüsünde yeter derdim. Ilk aşamalarda size sabretti mi yoksa direk tepki mi gösterdi o önemli. Neden korkuyorsunuz ki milyarlarca kadının yaptığı şey bu, önce bir doktora sonra da eşinizle psikologa gidin madem.

Belki adam vajinismustan haberdar degil. Anlamiyordur. Bastan bi doktora gitseniz hem siz yardim alsaniz ham esiniz bu konuda bilgilendirilseydi?
Habire adami bu sefer olcak diyip yataga goturup sonra bacaklarini kapatirsan bu konuda bilgisi olmadigindan bagirir tabi.
Ben de kizardim bilmiyor olsam.

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Canım ben de 9 aydır evliyim, aynı şeyi yapıyorum, itekliyorum, kasılıyorum tan olacakken. Şöyle, benim eşim çok anlayışlı, hiç zorlamadı ama çok üzülüyor farkındayım, bu da bende vicdan azabı yaptırıyor :(

Canım ben de 9 aydır evliyim, aynı şeyi yapıyorum, itekliyorum, kasılıyorum tan olacakken. Şöyle, benim eşim çok anlayışlı, hiç zorlamadı ama çok üzülüyor farkındayım, bu da bende vicdan azabı yaptırıyor :KK43:

9 aydır bir uzmandan yardım almadınız mı?

9 aydır bir uzmandan yardım almadınız mı?
Hayır almadım. Psikoloğa gidiyorum ancak vajinusmusu benim psikolojik problemlerimi çözdükten sonra yenebileceğimi düşünüyor. Zaten şu an istediğim tek şey biraz olsun iyi hissedebilmek, sonrasında inşallah onun tedavisine başlayacağız.

Hayır almadım. Psikoloğa gidiyorum ancak vajinusmusu benim psikolojik problemlerimi çözdükten sonra yenebileceğimi düşünüyor. Zaten şu an istediğim tek şey biraz olsun iyi hissedebilmek, sonrasında inşallah onun tedavisine başlayacağız.

İnşallah iyi olur ve atlatırsınız. Eş konusunda iyi biriymiş neyse ki. Konu sahibine üzüldüm.

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
En kötü anestol krem kullansanız, uyuşturma özelliği var...Ama böyle bir durumda kızıp bağıran bir koca için bilemiyorum, gelecek günlerin habercisi gibi...

İnşallah iyi olur ve atlatırsınız. Eş konusunda iyi biriymiş neyse ki. Konu sahibine üzüldüm.
İnşallah sağolun. Evet konu sahibine çok üzüldüm. Eşim ilk gece şokun etkisiyle bana; ne yani bir kadınla ilişkiye giremedin mi diyecekler bana demişti. Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Konu sahibi bunu sürekli yaşıyor :KK43: Allah yardımcısı olsun.

Şimdi şöyle kadın olarak empati yapıyor adama saydırıyoruz ama

Bazı yorumlarda da dendiği gibi bizi de biri sürekli yatağa götürüp sonra ay olmuyo yapsa sinirleniriz bir iki sabrederiz öyle aylarca senelerce sabreden erkek örneği çok nadir hayal resmen

Şöyle düşündüm eşimin ereksiyon sorunu olsa her seferinde hadi bu sefer olacak diye yatağa götürse sonra aynı sorun olsa 3.de filan eeh senle mi uğraşcam derim net bunu derim yani. Sabredene bravo ama insanız sabırsızlık gösterebiliriz.

Konu sahibi vajinusmus fizyolojik değil psikolojiktir. Vajina zaten içine bir şeyin girmesine uygun yaratılmış esnek bir organ çocuk çıkıyor ordan. Tedaviye istekli olmalısınız. Ha eşiniz de hiç önsevişme yapmıyor direk olaya girmeye çalışıyorsa öyle olmaz o da bu yönden kendini geliştirmeli bir de öyle deneyin.

Ne tür adamlarla evleniyorsunuz , yazmiyim diyorum olmuyor arkadaş olmuyor.Koca diye tepenize çıkarıyorsunuz şu insanları.Konu sahibi eşinle konuşup doktora gitmelisin.Geciktirme.İnternetten buraya girebildiğine göre doktor da araştırabilirsin.Erteleme.

Bir haftalık evliyken bu meseleden dolayı bir kadın doğum uzmanına gitmiştik eşimle. Fizyolojik bir sıkıntı var mı diye muayene etmişti. Fizyolojik bir sorun yokmuş. Eşime, bana karşı biraz daha nazik davranması gerektiğini söylemişti. (Hakkını yemeyeyim zaten nazik davranıyordu.)
Ara vermeyin, denemeye devam edin demişti. Kas gevşetici hap ve kayganlaştırıcı krem yazmıştı.
Bence siz de eşinizi ikna edip bir doktora gidin eşinizle beraber.
Allah eşinize akıl versin.

Onlara sorsan sorun sende.
Kendi hatalarını asla görmezler hep onlar dört dörtlüktürler
Ağlama sakın !
Vallahi belki yanlış anlaşılacak ama iki üç kadini ay i anda idare eden erkeklere şaşırıyorum. Bizimkiler daha bir tanesi mutlu edip idare edemiyorlar.
Sorun sende değil karşındaki anlayışsız o adamda.

Ne diye bağırıyor??? Ona mı giriyormuş tövbe est. Konuşturuyor insanı.
1 ay denemiş zar zor atlatmış biri olarak söylüyorum ilk önce doktora git.
Sana bağırdıkça kendini daha da kasarsın.
Eşin olacak ‘kişi’ daha anlayışlı nazik davranması gerekir.
Eşine anlayışlı sakin olması gerektiğini söyle.

Yaşadığın şeyin bi adı olan psikolojik rahatsızlık önce sen seninle beraber eşin tedavi olmalı vajinismussunuz parmak egzersizleriyle tedavi olabilirsiniz yada bunu tedavi eden doktorlar var onlara başvurun allah yardımcınız olsun

Neden korkuyorsunuz ve kasılıyorsunuz? Acıycak diye mi? Bu bilincaltımızdan kaynaklanıyo biliyomusunuz?

Birşey diyim mi benden tek gram kan gelmedi ve okadar az acıdıkı..

yani herkesin ki acıycak diye bişey yok,rahat olun biraz relax, sevismek cok güzel bisey 2 dkcık dayanın sonucta sizde zevk alacaksınız,
Biraz acık yaZdım kusura bakmayın ama gevsemeye ihtiyacınız var, nekadar canınız yanabilirki ? Ne olabilir en fazla yani.. bırakın kendnizi

Back
X