- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Nergiss2762
Sizinle bunun için mi evlenmiş de yanında bile istemiyor? Nasıl bir ilişki bu? Sorun, sıkıntı yaşayabilirsiniz kendinizi açmakta gayet normal. Karşınızdaki kişi problemli bunu bilin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de 9 aydır evliyim, aynı şeyi yapıyorum, itekliyorum, kasılıyorum tan olacakken. Şöyle, benim eşim çok anlayışlı, hiç zorlamadı ama çok üzülüyor farkındayım, bu da bende vicdan azabı yaptırıyorEvliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Canım ben de 9 aydır evliyim, aynı şeyi yapıyorum, itekliyorum, kasılıyorum tan olacakken. Şöyle, benim eşim çok anlayışlı, hiç zorlamadı ama çok üzülüyor farkındayım, bu da bende vicdan azabı yaptırıyor![]()
Hayır almadım. Psikoloğa gidiyorum ancak vajinusmusu benim psikolojik problemlerimi çözdükten sonra yenebileceğimi düşünüyor. Zaten şu an istediğim tek şey biraz olsun iyi hissedebilmek, sonrasında inşallah onun tedavisine başlayacağız.9 aydır bir uzmandan yardım almadınız mı?
Hayır almadım. Psikoloğa gidiyorum ancak vajinusmusu benim psikolojik problemlerimi çözdükten sonra yenebileceğimi düşünüyor. Zaten şu an istediğim tek şey biraz olsun iyi hissedebilmek, sonrasında inşallah onun tedavisine başlayacağız.
En kötü anestol krem kullansanız, uyuşturma özelliği var...Ama böyle bir durumda kızıp bağıran bir koca için bilemiyorum, gelecek günlerin habercisi gibi...Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
İnşallah sağolun. Evet konu sahibine çok üzüldüm. Eşim ilk gece şokun etkisiyle bana; ne yani bir kadınla ilişkiye giremedin mi diyecekler bana demişti. Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Konu sahibi bunu sürekli yaşıyorİnşallah iyi olur ve atlatırsınız. Eş konusunda iyi biriymiş neyse ki. Konu sahibine üzüldüm.
Yaşadığın şeyin bi adı olan psikolojik rahatsızlık önce sen seninle beraber eşin tedavi olmalı vajinismussunuz parmak egzersizleriyle tedavi olabilirsiniz yada bunu tedavi eden doktorlar var onlara başvurun allah yardımcınız olsunEvliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.