Ilk gece korkusu

İnşallah sağolun. Evet konu sahibine çok üzüldüm. Eşim ilk gece şokun etkisiyle bana; ne yani bir kadınla ilişkiye giremedin mi diyecekler bana demişti. Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Konu sahibi bunu sürekli yaşıyor :KK43: Allah yardımcısı olsun.

Bu erkekler ya.. Gerçekten ne kadar sığ düşünüyorlar. Gidip millete ilişkiye girip girmediğini anlatacak sanki. Tuhaf.

Bu erkekler ya.. Gerçekten ne kadar sığ düşünüyorlar. Gidip millete ilişkiye girip girmediğini anlatacak sanki. Tuhaf.
Aynen..Pardon da çarşaf mı bekliyor millet, yatak odasını kime anlatıyosunuz siz ne ayak diye bir carladıysam...Kendini atacaktı valla şok oldu. İlk ve son olsun midemi bulandırma benim dedim. İlk ve son oldu. Tabi daha sonra ne kadar denediğimi ve panik atak krizleri geçirdiğimi görünce benimle beraber çok ağladı. Ama unutmayacağım ilk geceyi o ayrı.

o ne biçim bir koca ya... sorun olmasada bağırıp çağıran bir adamın koynuna nasıl girilir ki. tüm hevesini alıp götürür insanın. sen canını hiç sıkma eşine söyle bacak aranı düşünene kadar senin psikolojini düşünüp sana destek olsun.... gerekirse tıbbi yardım alın...

Herkes adama saymis sovmus ne guzel
Peki konuyu soyle degistirsek ne dersiniz; kocamin ereksiyon problemi var 9 aydir iliskiye giremiyoruz tedavi de olmuyor?
Yine adama sayip soverdiniz degil mi
Adam ne yapsin yahu
Nerdeyse bir sene olmuş yataga geciyorsunuz kapatiyor bacaklari hadi gule gule
Hoş bi şey mi?

Şimdi şöyle kadın olarak empati yapıyor adama saydırıyoruz ama

Bazı yorumlarda da dendiği gibi bizi de biri sürekli yatağa götürüp sonra ay olmuyo yapsa sinirleniriz bir iki sabrederiz öyle aylarca senelerce sabreden erkek örneği çok nadir hayal resmen

Şöyle düşündüm eşimin ereksiyon sorunu olsa her seferinde hadi bu sefer olacak diye yatağa götürse sonra aynı sorun olsa 3.de filan eeh senle mi uğraşcam derim net bunu derim yani. Sabredene bravo ama insanız sabırsızlık gösterebiliriz.

Konu sahibi vajinusmus fizyolojik değil psikolojiktir. Vajina zaten içine bir şeyin girmesine uygun yaratılmış esnek bir organ çocuk çıkıyor ordan. Tedaviye istekli olmalısınız. Ha eşiniz de hiç önsevişme yapmıyor direk olaya girmeye çalışıyorsa öyle olmaz o da bu yönden kendini geliştirmeli bir de öyle deneyin.

Yorumlara baktim ben de valla butun buyuk bas hayvanlari saymislar. Ama tek yönlü bakiliyor. Kadin icin zorsa adama da zor. Aylarca her seferinde, sevismeye diye gidilen yatakta ittirilmek ve birakilmak nasil olurdu?
Tecavuze kalkismiyormus adam bagiriyormus ki bu da normal yani siniri bozulur insanin. Herkes aylar yillarca bu olaya sabredemez ve siniri bozuluyor diye manyak olmaz.
Ne kadar suredir bunu yasiyor bilmiyorum ama surada okuduklarimin buyuk cogunlugu uzun sureler tedavi olmuyorlar.
Ben boyle bisey yasasaydim bekleyemezdim aylarca gider bi doktor arardim.

Herkes adama saymis sovmus ne guzel
Peki konuyu soyle degistirsek ne dersiniz; kocamin ereksiyon problemi var 9 aydir iliskiye giremiyoruz tedavi de olmuyor?
Yine adama sayip soverdiniz degil mi
Adam ne yapsin yahu
Nerdeyse bir sene olmuş yataga geciyorsunuz kapatiyor bacaklari hadi gule gule
Hoş bi şey mi?

Valla çok katıldım. Hep tek taraflı bakıyoruz yorum yaparken. Adamın sinirleri bozulmuş. Biraz anlamak lazım. Ah vah etmek yerine acilen bir destek almalı konu sahibi.

Kocanın tavrı tam ‘oha ‘ lık’ , ama onu yargılamak bana düşmez , karısı sensin .
İlla da olsun bu iş diyorsan (önce mutlaka bir doktora danışarak ) kas gevşetici kullanabilirsin , en azından kendini kasamazsın ;)

Yorumlara baktim ben de valla butun buyuk bas hayvanlari saymislar. Ama tek yönlü bakiliyor. Kadin icin zorsa adama da zor. Aylarca her seferinde, sevismeye diye gidilen yatakta ittirilmek ve birakilmak nasil olurdu?
Tecavuze kalkismiyormus adam bagiriyormus ki bu da normal yani siniri bozulur insanin. Herkes aylar yillarca bu olaya sabredemez ve siniri bozuluyor diye manyak olmaz.
Ne kadar suredir bunu yasiyor bilmiyorum ama surada okuduklarimin buyuk cogunlugu uzun sureler tedavi olmuyorlar.
Ben boyle bisey yasasaydim bekleyemezdim aylarca gider bi doktor arardim.
Guzel soylediniz birda cogu bayan esinden tatmin olmadigi hep soyluyor yok arkasni donuyor yok sevismiyor iki yonlu bakan hic yok birde ne munasebet elin kocasina hayvan fln erkek sonucta iliskiye duskun olan var olmayan var kalkıpda bosamamıs dövmemis sövmemis sadece bagırmıs onunda pskolojsi bozlms olabilir normal yani hayvan fln agır gelir :\

Guzel soylediniz birda cogu bayan esinden tatmin olmadigi hep soyluyor yok arkasni donuyor yok sevismiyor iki yonlu bakan hic yok birde ne munasebet elin kocasina hayvan fln erkek sonucta iliskiye duskun olan var olmayan var kalkıpda bosamamıs dövmemis sövmemis sadece bagırmıs onunda pskolojsi bozlms olabilir normal yani hayvan fln agır gelir :\

Ona zaten ayri uyuz oluyorum. Kadinin etmedigi hakaretleri burdakiler kadinin esine ediyor.
Herkesin psikolojisi, tahammulu, cinsel istegi bir degil.

O bilmem kac yil ses cikartmayanlar gidip bi kosede artik videoyla bilmem neyle idare ediyorlar demek ki ve cokta onemsemiyorlardir bunu.

Cinsel istekten once zaten surekli yatakta ittiren birinin olmasi da insanin psikolojisini etkiler. Kendini suclu veya kotu bisey yapiyormus gibi bile hissettirebilir. Kimi etkilenir kimi etkilenmez boyle bir durumdan. Kiminin zoruna gider ve kizar. Kadinin psikolojisi varsa adamin da var.

konu sahibi nerde bi sene dedi? hala onu ariyorum. ben dün evlendiler bugün bagirmaya basladi sanmistimo_O

Ona zaten ayri uyuz oluyorum. Kadinin etmedigi hakaretleri burdakiler kadinin esine ediyor.

O bilmem kac yil ses cikartmayanlar gidip bi kosede artik videoyla bilmem neyle idare ediyorlar demek ki ve cokta onemsemiyorlardir bunu.

Cinsel istekten once zaten surekli yatakta ittiren birinin olmasi da insanin psikolojisini etkiler. Kendini suclu veya kotu bisey yapiyormus gibi bile hissettirebilir. Kimi etkilenir kimi etkilenmez boyle bir durumdan. Kiminin zoruna gider ve kizar. Kadinin psikolojisi varsa adamin da var.
Adam kadını itse yorumlari dusunebiliyor musun
Kimse adamin rahatsizligi olduguna da inanmaz, kesin aldatiyor derler bi de

Simdi adamın arzuları yerine gelmemis sonucta karısı var dısarıda gitmemis ve bagırmıs bunların gozunde hayvan vs oldu peki bu hayvan vs diyen bayanlar sizde adama hakaret ediyorsunz hemde sizle alakalı birsey bile degil peki size ne demeli ban lamalı bnce

muhtemelen korkuyorsun bu korku herkesde oluyor kendini strese sokma hemen vajinusmus oldum diye eşin sana karşı anlayışlı değilse bir evlilik terapistine yada piskoloğa gidin zamanla aşarsın

Ne süredir böyle devam ediyor?
Eğer bir kaç hafta ise esin haksız aynı odada bile durmaması filan fazla .
Ama aylar oldu diyorsanız siz haksızsınız, gidip tedavi olmalısınız .
Esinizinde ihtiyaçları var gergin olması normal .

Bence psikolojik destek alın. Ama eşiniz muhtemelen onu da kabul etmez. Keşke sen biraz aşmaya çalışsan bu kadar büyütülecek birşey değil çünkü. Dayanılmayacak gibi değil acısı

Back
X