- Konu Sahibi Nergiss2762
-
Bende senin gibiydim evlendikten 10 gün sonra yapabildik cesaretimi topladım ve oldu zaten evet aciyo hatta daha sonraları da ama 5 yıllık evliyiz dahs yeni yeni acı kayboldu diyebilirimEvliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Milletin kocasi da pamuk sanki.Bunlar cok normal ikinizde acemisiniz.Esinin stres olmasi senin onu itmenden dolayi olabilir oda kendi icinde istemiyomu neden kendini sikiyo diye dusunebilir.Bence o adim atmadan sen ona yaklas biraz cilve yap o bagiran adam kediye doner kendini olabildigince serbest birak bikere olsun devami gelirEvliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Evlenmeden once cinselliği sadece kadına yasaklayan bir toplumda erkekler azıcık anlayışlı olsun bir zahmet. Kadinlara en önemli organinin kizlik zari olduğu aşılanır, evlenene kadar kendini koruması baskısı yapılır, sonra vajinusmus olunca ama adam nasıl dayansın ki. Dayansın efendim, dayanmıyorsa cinsellikte tecrübeli bir kadınla evlensin o zaman ama olmaz kiz oğlan kız olsun, yatakta da geyşa olsun. Oldu başka....
Karısıyla olan cinsel hayatını elaleme anlatıyor hem de bunu senden bir eşya gibi bahsederek yapacağını söylüyor? Kanım dondu. Siz ne dediniZ peki?İnşallah sağolun. Evet konu sahibine çok üzüldüm. Eşim ilk gece şokun etkisiyle bana; ne yani bir kadınla ilişkiye giremedin mi diyecekler bana demişti. Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Konu sahibi bunu sürekli yaşıyorAllah yardımcısı olsun.
Valla benim iş karışık, anası da o gün yemek yemeye otele gelince ben başımda duvak, üstümde gecelik fırladım. Boşanıyoruz dedim koştum. Ailece rezil ettim hepsini. Ben susup yutamıyorum, ezik gelini oynayamıyorum. O yüzden 9 aydır annesi evime giremiyor, eşim de o geceden beri kuzu oldu, sen nasıl istersen yeter ki bizi affet diye dolanıyor.Karısıyla olan cinsel hayatını elaleme anlatıyor hem de bunu senden bir eşya gibi bahsederek yapacağını söylüyor? Kanım dondu. Siz ne dediniZ peki?
Herkes kocandan bahsetmiş ama ben moralini bozmak istemiyorum o başka bir konu. Esas konu senin vajinusmus olman. Kendi kendine, hele ki o kocayla yenmen imkansız gibi. Çaresi olan bir hastalıkla hayatını cehenneme çevirme. Eşine söyle bağıracağina seni doktora götürsün. Doktordan fırçayı yiyince aklı başına gelir. Gelmezse de evliliğini bir daha düşün zaten bu adam seni gözden çıkarmış malesef.Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Ayyy süpersiniz yaa valla bayıldım kendime benzettim sizi güç insanın içinde ışte :) Böyle güçlü dimdik durunca da kocalar kuzu gibi oluyor demekki :)Valla benim iş karışık, anası da o gün yemek yemeye otele gelince ben başımda duvak, üstümde gecelik fırladım. Boşanıyoruz dedim koştum. Ailece rezil ettim hepsini. Ben susup yutamıyorum, ezik gelini oynayamıyorum. O yüzden 9 aydır annesi evime giremiyor, eşim de o geceden beri kuzu oldu, sen nasıl istersen yeter ki bizi affet diye dolanıyor.
Şey için mi evlenmiş o öküz kocan bırak olmadan ayrıl anlayışlı olması lazım sana daha ilk zamandan bağırıp çağırması değilEvliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Çok uzun sürdüyse bu durum, adamın sinirlenmesi ve soğuması bence çok da anormal değil. Genelde iki üç gece hep zorlanılıyor. Ama misal bir aydır böyleyse adamın sinirlenmesi bence normal. Herkes ayı öküz falan demiş ayıptır. Kızcağız zaten üzgün bir de kocasını kötülüyorsunuz, hiç yanaşası gelmeyecek. Evlenmiş sonuçta. Gerdeğe girmeden boşan nedir ne kadar bencilce. Adamın huyunu suyunu bilmeden ayıptır yani. Benim kocam sürekli kendisini kassa ben de sinirlenirim çünkü bu başka konulara benzemiyor gereksiz feminizm kasmayın.Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Ben.Çok sinir oldum yav
Bi de yorumlarda ama erkekte hakli konuyu acan kadın olsa,adamin 9 ay ereksiyon sorunu olsafalan yazmışlar
Erkekte de sorun olunca erkek yetememe psikolojisi ile kadına sariyor. Hangi babayiğit kadın senin çükün neden hareketlenmiyor diyip adamı azarlayabilir ki? En fazla askim ben seni boyle de seviyorum hayatimin aşkı ama doktora mi gitsen acaba diye gazlar.
Ben acıyı sadece birkaç dakika yaşadım ama kan bir hafta boyunca gelmeye devam etti. Valla dana kessen o kadar kanar ne kanmış arkadaş.Vallahi bende korkmayın demek isterdim fakat benim ki maalesef öyle olmadi.Sanırım ben de çok kastım kendimi.Asiru derecede acıma ve bayağı bir kan gelmişti .Hatta doktora bile gitmeyi düşündüm . Fakat bir kaç ilişkiden sonra geçti .Ama ben herşeye hazirlikliydim ya olacak ya olacaktı .Gözünü karart yapacak birşey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?