ilk gece korkusunu nasıl yenerim?

Ay benim esim boyle yapsaydi beni istemiyor diye sinir olurdum ona.nikahimi kiymisim evlenmisim.oldu olacak nikah cuzdanina dugunu yapilmistir diye damga vurulsun

Ne biliyorsunuz yaptığını. Ayrıca bir nokta virgül birşey koyun yazdıklarınız anlaşılmıyor

işte bu konuda bu kadar tutucu davranınca bu kızlar nikahlı kocalarıyla bile ilişkiye giremiyorlar.
neyin tedbiri bu ayrıca, resmen evli bir çiftten bahsediyoruz, bunlar düğünsüz evlense yine evli olmayacaklar mı? asla birlikte olmayacaklar mı?
düğün dediğiniz şey bir eğlence, isteyen yapar istemeyen yapmaz, bunu cinsellik için bir ön koşul olarak görmek bildiğim hiçbir gelenekte yok.

Kuzum benim sözün bittiği yer sen mutluluğu hakediyorsun ama dikkatli ol tamam mı incitmesinler seni o eşin olacak insan bile kimseye güvenim yok benim sanırım ama dikkat et acele etme

Evet komik bir suçluluk duygusu toplumumuzda cinsellik suç günah aman su olmasın bu olmasın kızlık zari yoksa bir hiçsin diye diye yetiştirildik şimdide böyle durumlarla karşı karsiya kalan bir sürü genç

Cinsel birliktelik icin nikahi dugunu beklemek gerekmiyor. Su anda vajinusmussaniz zaten dugunden sonra da vajinusmus olacaksiniz. Cinsel organlar dugun yapildigini anlayacak anatomide degiller bence bir psikiyatri randevusu alin oncelikle.

Nasıl yok ya nerede yaşıyorsun sen en babasından var hemde kızlarımız korumak adına baskı yapılıyor ki bende destekliyorum çünkü herkes melek değil ve her çevre bir değil tamam yapsın ama ola ki olmadı bu evlilik kıza yaşatacaklarınI biliyor musun sen belliki baskılı bi çevre ve arkadaşımız da suçluluk duygusu var. Bazı şeyler öyle yap gitsin ne olacakla olmuyor yer zaman mekan şartlarına göre değerlendirin

böyle bir durum varsa senin zaten psikolojik destek alman lazım. yaşayamadığın cinsellikten bağımsız olarak düşün. travmatik bir durum yaşamışsın.

böyle bir durum varsa senin zaten psikolojik destek alman lazım. yaşayamadığın cinsellikten bağımsız olarak düşün. travmatik bir durum yaşamışsın.

istanbulda yaşıyorum, artık çoğu çift maddi/manevi nedenlerle düğün bile yapmıyor, nikahla evleniyorlar.
herkesin dğün yapacak maddi gücü, vakti, enerjisi, keyfi olmayabiliyor yani, size göre kaynanasıyla karşılıklı göbek atıp düğün yapmadı diye evli değil mi bu insanlar?
düğünün ne dini ne hukuki herhangi bir geçerliliği yoktur bunu bir kabullenin.
bu mantığınızla sünnet düğünü yapmamış erkekler de sünnetsiz sayılıyor herhalde

Düğün olmadan evlendim, eşimle zina yapıyoruz demek ki Bir de düğün ön koşul diyen olmuş, bu baskıcı zihniyeti destekleyenler vajinismus topiğine uğrayıversin arada, nelere sebep oluyorlar. Kaç senelik evli insanlar hatta çocuk sahibi insanlar neden hala yenemiyor bu hastalığı diye bir bakınıversinler.

Konu sahibi travmatik bir durumun varmış. Aynı eve girene dek bunu atlatabilmek için yardım almanı öneririm. Mutluluklar diliyorum.

Se
Okuma o zaman anlamıyorsan
Bu kadar güzel savunan bi insan biliyo
İşte istanbul farkı. Güzel ama Anadolu'da böyle değil. İnanın değil ve değişmesi için uzuuun bi zaman gerekiyor ,yargılamadan büyütmeden yaşamak için

Ay benim esim boyle yapsaydi beni istemiyor diye sinir olurdum ona.nikahimi kiymisim evlenmisim.oldu olacak nikah cuzdanina dugunu yapilmistir diye damga vurulsun
Adama bir de zarf atmis he gel yapalim dese sanki bosayacakmis gibi de anlatmis arkadas cok guldum

Düğün olayı değil ama ilan etmek gerekiyor öyle olsa bile düğün olmayacak biz evlendik diye. Kurallara göre pynuyoruz

Se

Bu kadar güzel savunan bi insan biliyo

İşte istanbul farkı. Güzel ama Anadolu'da böyle değil. İnanın değil ve değişmesi için uzuuun bi zaman gerekiyor ,yargılamadan büyütmeden yaşamak için

sadece istanbulda değil, eşimin iç anadoluda yaşayan ailesinde de çoğunluk düğün yapmıyor, nikah+mevlüt, o kadar. hiç de düğünsüz evlendiler ya bu evlilik yürümezse diyeni duymadım.

Ailem ne dusunur korkusu sebep olmus bence. Ayrica gebelik falan olusursa sorun yasarsiniz acele etmeyin bu konuda. Dugunu bekleyin, kendinizi kasmayin cok fazla kanama olmayacak. Mesela bende hic olmadi ilk iliskimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…