ilk gece

suskun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
62
0
36
Tekirdağ
kızlar ben bu yaz evleniyorum. düğün günüm yaklaştıkça da iyice strese girdim. ne yapacağımı bilemiyorum. acayip düzeyde ilk gece korkum var. bundan nişanlıma da bahsettim. beni sakinleştirmeye çalıştı ama ben hala tedirginim. çok korkuyorum çokkkeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canim kadinlar kulubunde, sohbet bolumu diye bi bolum var. ILK GECE KORKUSU diyede bi topic var.orayi okursan ve oraya sorarsan sana yardimci olanlar cikacaktir muhakkak.

çok teşekkür ederim. kusura bakmayın ben yeniyim de... o yüzden tam olarak bilemiyorum hangi konuyu nereye açmam gerektiğini

dimii ama :umursamaz: valla korkarak geçirmeyin keyfini çıkarın :kedi: insan bi kere evleniyo ve o gece bir daha ele geçmiyo :umursamaz:

canımcım seni çok iyi anlıyorum.hiç aklına getirme olumsuz düşünceleri.ben o kadar taktım ki ,düşündüm ki bu olayı nişanlılığımda.şimdi yanıyorum o günlerime nişanlılığım sırf bu sebepten kabusa döndü.düğünümde bile o kadar gergindim ki,hiç bir şey hatırlamıyorum bile.inan bakire evlendiğime bile pişman oldum o derece yani.şimdi ne salakmışım diyorum en güzel günlerimi rezil etmişim.aa bu muymuş dersin dünyanın en kolay işi yani.düşün herkes yapabilidiğne göre.
şimdi hamileyim 8 aylık.millet ilk geceden korkuttuğu gibi şimdi de doğumdan korkutmaya çalışyor ama ben o kadar rahatım ki.bir daha düşer miyim aynı tongaya.hamileliğim tadını çıkardım,hem de her anının.herkes sezeryan yap derken korkutanlara inat gidip çatır çatır doğuracam.:jeyyar:
her şey olacağına varır.ama bu konularda kendini korkutmak çok kötü biliyorsun bazı rahatsızlıklara neden olabiliyor.onun için gez dlaş Allah kerim de.bak o zaman ne kadar kolay olacak.hihoyyythihoyyyt

Canım sen kimseye kulak asma :1closedeyes:

İlk gece korkusu doğaldır olabilir ama inan ki bu kadar abartılcak birşey yok.

Sen kendini böyle sıktıkça o gece de zor geçer.Kendini rahat bırak...Herşey olup biter kaydirigubbakcemile5

peki bişi daha sorucam. az önce arkadaşın sölediği sohbet bölümüne falan baktım da millet kayganlaştırıcı kremlerden içki içmekten falan bahsediyo sizce gerek var mı??? bi de şu doğum kontrol haplarını ne kadar zaman önce kullanmaya başlamalıyız bilgisi olan var mı canlarrr

canımm benim bende aynı senin gibiydim vallaa ben yaparsam dünyada hereks yapar diyodumm ama hiç mi hiç acımadı rahat ol o anda sende sadece kocanı istee oluruna bıraakk göreceksin ki hiç bişey yokmuşş çok acı bişey olsa bu kadar insan evlenmezz ki çoğu bunu zevk için yapıyo unutmaa gerçi ne desek senin içini rahatlatmayacaktırr

hersey beyinde biter.sen aklina aciyacak diye getirmezsen acimaz..eger tersini dusunursen kendini kastigin icin acir.millet abartiyor bisey yok.takma kafana

peki sizce kayganlaştırıcı krem varmış ondan kullanmalı mıyım bi de doğum kontrol haplarını kullanmaya ne kadar süre önce başlamalıyım ilk geceden gümbürtüye gitmek istemiyorum da

kayganlastiriciya bence gerek yok sen hazir olduktan sonra,kayganlik zaten saglanir.dogum kontrol hapi kullanmadim ama bildigim kadariyla 1 ay onceden baslaniyor.

Nişanlınla açık açık konuş bunları o seni zaten rahatlatır,
hem düğün gününü bunu düşünerek sakın zehir etme,
bak bir arkadaşımız da yazmış, düğün günü bile gerginmiş, böyle yaparak masal gecenden hiç zevk almazsın.
Herşeyi akışına bırak, en önemliside nişanlınla her aklına takılan şeyleri konuş.

Mutluluklar a.s.

Ayrıca ne mutlu bizlere ki elimizde bilgisayar var interneti kullanabiliyoruz,
biraz araştır hala korkuyorsan, kitaplar oku.
Zamanın var hala sonuçta, olmadı Jinekoloğuna da danışırsın.

Gerek yok o tür şeylere...

Eğer çocuk bir süre düşünmüyorsanız 1-2 ay evvelinden başlanıyor diye biliyorum .

Korkma ya ertesi sabah mutlu mesut uyanıcan işte :icecream: sempatiksalakcinni

İşin gücün sapıklık başka birşey değil kaydirigubbakcemile

hiiiic korkma sekerim, keyfini cikaraklinialirimsmile

Çık bu konudan sana yasak buralar aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…