canim dogum kontrol hapini iste evlenmeden 1 ay önce basliyosun adetinin 1.günü iciyosun ama hergün ayni saate iciceksin buna dikkat et tamam.iste 21 tane hap var adetinin 1.günü basla 21 gün boyunca ic hap diyelim pazar günü bitti iste pazartes sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar ara veriyosun yani 7gün sonra pazartesi yine 21 günlük hapina basliyosun. ve o ara verdin ya 7 gün o zaman icinde adet olcaksin sonra saten adetin cok olmuyo ve öle agrili olmuyo bende rahat gecti iste sonra 7 gün aradan sonra bida basliyon 21 lik hapina. iste evlenmeden önce baslarsan senin icin daha iyi olur hamile kalirmiyim düsüncesi olmaz en basta buda senin o geceyi daha bi rahat gecirmeni saglar ve cnm korkma sakin insan yeni bilmedigi seylerden korkar zamanla alisirsin tamam canim kafana hic bisi takma.ii aksamlarr
bisi unutmusum eklemeye kusura bakmayin iste hergün ayni saate icmeye özen gösterceksinki etkisi azalmasin.misal ben aksamlari iciyorum unutmayim diye ama diyelim unuttun olabilir zarari yoktur 12 saat icinde icmen gerekiyo yani 12 saati gecmesin unuttun hap :) ama unutucani zannetmiyom otomatik olarak benim aklima geliyo :)
canim dogum kontrol hapini iste evlenmeden 1 ay önce basliyosun adetinin 1.günü iciyosun ama hergün ayni saate iciceksin buna dikkat et tamam.iste 21 tane hap var adetinin 1.günü basla 21 gün boyunca ic hap diyelim pazar günü bitti iste pazartes sali carsamba persembe cuma cumartesi pazar ara veriyosun yani 7gün sonra pazartesi yine 21 günlük hapina basliyosun. ve o ara verdin ya 7 gün o zaman icinde adet olcaksin sonra saten adetin cok olmuyo ve öle agrili olmuyo bende rahat gecti iste sonra 7 gün aradan sonra bida basliyon 21 lik hapina. iste evlenmeden önce baslarsan senin icin daha iyi olur hamile kalirmiyim düsüncesi olmaz en basta buda senin o geceyi daha bi rahat gecirmeni saglar ve cnm korkma sakin insan yeni bilmedigi seylerden korkar zamanla alisirsin tamam canim kafana hic bisi takma.ii aksamlarr
Ilk gece cok tatli hos ve hayatinda bir kere ele gecirecegin bir gecedir. Biz dugun bitince evimize geldik esimle, sigara ictik, cerez merez yedik. Bol bol gulduk. Hic ustum gelmedi. Gelinligimi cikardim yikandim namaz kildik ve sonrasinda hersey kendiliginden geldi. Kendini kocaciginin ellerine birak o kibarca korkutmadan ogretir sana kaydirigubbakcemile3 Ay biraz kaba oldu ama gercekten cok guzel bir gece. Korkaman degmez. Yazik etme nisanlilik donemine ve ilk geceye. Tadini cikarmaya bak sositososito BOL SANS CANIM!
Kayganlaştırıcı işe yarayabilir ama durup dururken kullanmanın anlamı yok. Gerekli olduğunda kullanabilirsin. Hap kullanacaksan arkadaşların dediği gibi, 1 ay önce başlaman gerekli.
ıçki içmek filan bana saçma geliyor.
Bu tarz sıkıntılar, zaten bu korkulardan oluyor. Kendini daha şimdiden sıkma. Sen ne kadar rahat olursan, herşey o kadar kolay olur.
Eşinin anlayışına bırak herşeyi.
Daha da birşey diyemiyorum, RTÜK kapatır.kaydirigubbakcemile3
arkadaslara katilixorum. Nisanliyken aklima geldiginde baska bisexle ugrasip takmadim sende öyle yap,ilk gecende kendi kendine acimiycak diye diye uyur gibi rahat bisekilde esinin kollarina birak gercektende acimiyor