ilk geceden hamile kaldim:(

vay arkadas gencecik kizi bir tasa tutmadiginiz kalmis.kiz korkuyorum demis.
beni teselli edin ,destek verin demis.
yok niye sey ettinde ettirdinde oylede boyle
yapacak birsey yok genc anne adayi.olan olmus... saglukli bir hamilelik icin ne yspman gerekiyorsa onu ogrenip onu yapicaksin.bebek karninda buyudukcede zaten hazirlanirsin duygusal olarak

Eşinle beraber düzeninizi oturtana kadar çocuk yapmayalım kararı alıyorsunuz... Ardından hamile kalıyorsun??

Peki bilmiyormusun korunmadan gireceğin her ilişkide hamile kalma şansın artıyor??
Eşin korunmadı mı?? Hadi korunmadı diyelim, o da çocuk istemiyormuş madem o anın keyfi ile kendini salmasaydı o halde...

Yada sen hiç mi bir şey hissetmedin çocuk istemiyorsun o halde ertesi gün hapı alabilirdin...

Ben her türlü boşvermişlik seziyorum yada ciddi tecrübesizlik,bilinçsizlik,cahillik hangisini kabulleniyorsan artık...

Ugramiycam sen ve senin gibilerle gercekten

Hayırlısı olsun canm yüce rabbim verdiyse şükret bence bebek isteyen o kadar çok insan varki şanslsn erken olmus olablr üzlme mutlu ol benm şükret canm :)

Boşver keyfini çıkar şanslısın vesselam. sağlıkla al kucağına inşallah

şu saatten sonra napıcam diye sormak çok mantıksız. olan olmuş yani, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inş:)

Ilk gece ilk deneyimi olan insanlar genelde bende dahil kondom vs kullanmadık, doğum kontrol hapi olabilirdi olmamış taşa tutmak neden?
Ben dkh kullanmadım çünkü vücudum tepkiler veriyordu ilk zamanlarda geri cekilme daha sonra prezervatifle korunduk, çocuktan sonra hala öyle korunuyoruz ama olur mu olur kimse inanmaz korunduğumuza

S
akın aldırma bak biz tüpünü bulmuyoruz Türkiye nin bir ucun dan bir ucuna gidiyorum sırf bebeğim olsun diye akıllı ol doğur

Okurken sınır oldugum konular. Hem korunmamış önlem almamışşınız hemde hamılesınız dıye cok uzgunsunuz. Ben yıllardır caba gosterıyorum olmuyor . Allahım hiç anne olmayı ıstemeyen verdıgındede sukretmeyen ınsanlara verıyorsun benı gor benım gıbı onlarca hasret ceken ınsanlarıda gör.

Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin canim
Alısırsin ne guzel gencecik anne olmak guzel bisey bussuru avantaji var
Yasadikca goreceksin

Yapacak birsey yok hayirli evlat olsun iinsllah. hem hemen dogmayacak ki o yonunden bak. onunde koskocaman 9 ay var . gez toz tadini cikar

inan bir an önce kavuştuguna şükürler edeceksin..
biz 2 yıl yapmıcaz diye plnlamıştık. evlendikten 4 ay sonra br anda heveslendik yaptık..şimdi yanarım yanarım o 4 aya.. boşuna geç kalmışım prensesime

Bak ben de meleğimi bekliyorum, uyutmuyor beni Ama biliyorum, o herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…