- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi tazegelin96
-
Eşinle beraber düzeninizi oturtana kadar çocuk yapmayalım kararı alıyorsunuz... Ardından hamile kalıyorsun??
Peki bilmiyormusun korunmadan gireceğin her ilişkide hamile kalma şansın artıyor??
Eşin korunmadı mı?? Hadi korunmadı diyelim, o da çocuk istemiyormuş madem o anın keyfi ile kendini salmasaydı o halde...
Yada sen hiç mi bir şey hissetmedin çocuk istemiyorsun o halde ertesi gün hapı alabilirdin...
Ben her türlü boşvermişlik seziyorum yada ciddi tecrübesizlik,bilinçsizlik,cahillik hangisini kabulleniyorsan artık...
Ugramiycam sen ve senin gibilerle gercekten
Eşinle beraber düzeninizi oturtana kadar çocuk yapmayalım kararı alıyorsunuz... Ardından hamile kalıyorsun??
Peki bilmiyormusun korunmadan gireceğin her ilişkide hamile kalma şansın artıyor??
Eşin korunmadı mı?? Hadi korunmadı diyelim, o da çocuk istemiyormuş madem o anın keyfi ile kendini salmasaydı o halde...
Yada sen hiç mi bir şey hissetmedin çocuk istemiyorsun o halde ertesi gün hapı alabilirdin...
Ben her türlü boşvermişlik seziyorum yada ciddi tecrübesizlik,bilinçsizlik,cahillik hangisini kabulleniyorsan artık...
akın aldırma bak biz tüpünü bulmuyoruz Türkiye nin bir ucun dan bir ucuna gidiyorum sırf bebeğim olsun diye akıllı ol doğur25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?