ilk geceden hamile kaldim:(

her ne kadar ilk geceden hamile kalanlara ağzım açık baksam da bence üzülme bebeğin için kendini hazırla. Sonuçta olmuş artık mutlu olursun ve doğduğu zaman iyi ki olmuş dersin. Sakın moralini bozma

inanın doğum yapana kadar insan kendini çocuğa hazır hissedemiyor, eğer imkanlarınız müsaitse iyi ki olmuş, hiç canınızı sıkmayın, tadını çıkarın,
Okadar çok insan uğraşıyor ji çocuk sahibi olabilmek için

Artık olan olmuş bundan sonra daha tedbirli olmanız gerekiyor bebeginiz büyüyünce ye kadar borç vs bitinceye kadar bir daha hamile kalmamaya çalışın

Yahu madem konuştunuz, anlaştınız, beklemeye karar verdiniz de neden korunmadan birlikte oldunuz? Yani siz plan program yapmışsınız da bu böyle konuşmakla olmuyor ne yazık ki. Yapacak bir şey yok. Ya çocuğu aldıracaksınız, ya doğuracaksınız. Karar size ait. Bari bundan sonra tedbirinizi alın.

Ne güzel demişsin canım öyle yaa harikasın. bende SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM bANA GÖrede şımarıklıktan başka birşey değil...1 ,5 yıldır istiyorum bende bekliyorum her ay hüsran
Allah hayırlı zamanda sağlikli bebekler versin
Bende ikinciyi istiyorum ama olmuyor
Buna ragmen yarin hamile oldugumu ogrensem bocalarim, sasiririm, aptallasirim
Ama biliyorumki cocuk insani kendine ve herseye pasa pasa hazirliyor :)

Bazen insan kendini hazırlayamıyor hiç birşeye.
Asla evlenmem derdim,evlendim Çocuk isteği başladı bu kez,şimdide çocuk doğucak ama çoğu zaman benim bebeğim olacak gibi idrak edemiyorum :) Doğunca artık anne olduğumu anlayacağım sanırım.

İstemiyorsan korunsaydın keşke ama olan olmuş.
Erkende olsa olsun,kuzenimde böyle evlenir evlenmez hamile kaldı ilk geceden o da senin gibi düşünceliydi ama şuan 8 yıllık evli ve 2 çocuğu var :)Hayırlısı böyleymiş de geç :)

Benim anlamadığım konu sahibine neden nankör ve şımarık deniyor? İsteyen herkesi Allah evlat sahibi yapsın inşallah ama 1 2 yıl uğraştın ve çocuğun olmadı diye olan birine şımarık nankör deme hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz.. Herkes çocuk istemek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmayı mükemmel görmek zorunda değil. Herkes çocuk sevmek zorunda da değil.

Konu sahibi için üzüldüm açıkçası. 5 yıldır tanıyorum dediğin 15-20 yaşları arası. Çocuksun daha ne kadar tanıyabilirsin ki.. 20 yaşında ilk gunden hamile kalmak ne bileyim.. Şu an cicim aylarını yaşayıp kocanla zaman geçirmek evli olmanın aynı evi paylaşmanın bu duruma alışmanın keyfini çıkarmak varken bunları hiçbirini yaşayamadan tek düşündüğünüz çocuk olacak şimdi.

Bir dahakine korunursunuz artık.

Ne guzel iste anne oluyorsun, ha bugun olmus, ha yarin.. saglikli olmasi onemli.. erken olmus ama yapacak birsey yok.. size nese olur o yavrucak..

Bak ben 23 yaşında evlendim senden küçüktüm korunmamıza ragmen iki ay sonra hamile kaldım. Çok ağladım şaşkındım ne olacak nasıl olacak diye. Gurbette kimse yok yanımda. Oglum dogdu şimdi üç yasında bu cocuk daha dün dogdu, ne ara büyüdü diye şaşkınım. Öyle bi oldu ki bol bol çocuk gelişimi çocuk psikolojisi okudum. Kitap,internet üzerinden araştırdım. Oglum iyi ki var bıcır bıcır konuşup arkadaş oluyor bana. Emin ol alışırsın sende. Hamile olduğunu bi anla gerisi olur.

Çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar yazmış hep kendi durumlarina göre yorum yapmışlar. Dediğiniz gibi herkes için harika bir şey olmak zorunda değil. Ben üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında küçücük. Yapacak bir şey yok, olmuş artık.

Şuan borcumuz veya herhangi başka bi sorunumuz yok benim istememe sebebinde bu değil maddi olarak iyi durumumuz sadece ben hazır değildim daha bu yüzden karamsarlığa kapıldım bide daha bi aylik evli olduğum icin düzenimi oturamadan bi bebeğin olacak olması korkuttu beni herşey bu kadar ama şuan alistim çünkü şanslı olduğumu ve kıymetini bilmediğimi farkettim inşallah Allah beni affeder ve bana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder

"Hamilelik istemiyorum" deyip ilişkiye girdiniz yani. İlginç.

Gebelik engellemek malesef lafla olmuyor. Henüz teknoloji o kadar gelişmedi. Doğum kontrol yöntemleri kullananlar hamile kalmıyor. Bu çok önemli bilgi aklınızda bulunsun. Korunmasız ilişkide hamile kalmasaydınız garip olurdu . Lütfen vücudunuzu ve doğum kontrollerini öğrenmeden ilişki yaşamayın. Yoksa çocukların sonu gelmez.

Ay kıyamam ya, korunmayı akıl etseymişsiniz iyiymiş ama tabi ilk defa ise sen kız halinle akıl edemeyebilirsin. Eğer istemiyorsan aldırıcaksın, yoksa doğuracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…