- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi tazegelin96
-
Artık olan olmuş bundan sonra daha tedbirli olmanız gerekiyor bebeginiz büyüyünce ye kadar borç vs bitinceye kadar bir daha hamile kalmamaya çalışın25 eylüldebvlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Son adet tarihinden hesaplanır canım. 3 yıl önce bu zamanlar öğrenmiştim ve bende şok geçirmiştim tek farkimız ben 14 aylık evliydim :)Daha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo
Yahu madem konuştunuz, anlaştınız, beklemeye karar verdiniz de neden korunmadan birlikte oldunuz? Yani siz plan program yapmışsınız da bu böyle konuşmakla olmuyor ne yazık ki. Yapacak bir şey yok. Ya çocuğu aldıracaksınız, ya doğuracaksınız. Karar size ait. Bari bundan sonra tedbirinizi alın.25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Allah hayırlı zamanda sağlikli bebekler versinNe güzel demişsin canım öyle yaa harikasın. bende SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM bANA GÖrede şımarıklıktan başka birşey değil...1 ,5 yıldır istiyorum bende bekliyorum her ay hüsran
Neden yadirgasinlar ki doktorlar adet gununden itibaren gebelik baslangici olarak hesap yapar artik bunu bilmeyen yoktur herhalde.Peki herkes yadirgamadimj
Çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar yazmış hep kendi durumlarina göre yorum yapmışlar. Dediğiniz gibi herkes için harika bir şey olmak zorunda değil. Ben üzüldüm açıkçası, daha 20 yaşında küçücük. Yapacak bir şey yok, olmuş artık.Benim anlamadığım konu sahibine neden nankör ve şımarık deniyor? İsteyen herkesi Allah evlat sahibi yapsın inşallah ama 1 2 yıl uğraştın ve çocuğun olmadı diye olan birine şımarık nankör deme hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz.. Herkes çocuk istemek zorunda değil herkes çocuk sahibi olmayı mükemmel görmek zorunda değil. Herkes çocuk sevmek zorunda da değil.
Konu sahibi için üzüldüm açıkçası. 5 yıldır tanıyorum dediğin 15-20 yaşları arası. Çocuksun daha ne kadar tanıyabilirsin ki.. 20 yaşında ilk gunden hamile kalmak ne bileyim.. Şu an cicim aylarını yaşayıp kocanla zaman geçirmek evli olmanın aynı evi paylaşmanın bu duruma alışmanın keyfini çıkarmak varken bunları hiçbirini yaşayamadan tek düşündüğünüz çocuk olacak şimdi.
Bir dahakine korunursunuz artık.
25Esinin yasi kac peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?