ilk geceden hamile kaldim:(

Hayırlı olsun :) Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın inşallah

BENCEDE OTUR ŞÜKRET CANIM. BEN 3 YILLIK EVLİYİM 16 AYDIR OLMUYO BİR SORUN OLMAMASINA RAĞMEN

Doğru söylüyorsunuz aslinda blkide çok şanslıyım bana surpriz yaptı bebeğim bana geldi ama ben hala hazır değilim diyorum

Şu evli birinin çocuğa hazır olma durumunu biri bana anlatabilir mi

Evlilik dışı, ruhsal bedensel saglik sorunlarini bi kenara birakarak soruyorum.

Maddi açıdan hazır olmaksa; çocuk doğana kadar yada doğduktan sonra işimizi birikimimizi kaybetmeyecegimizin garantisi var mi?

Manevi acidan hazir olmaksa; hic bilmedigimiz biseyin hazirligi nasil oluyor?

Uykusuzluk gezmeye gidememek yorgunluk kisitlanmak gibi sacma sebeplerse ise bu bana simariklik geliyor kusura bakmasin kimse
Konu sahibi tamamen size degil bu sozlerim ama neden insanlar cocukla yasanacak bin bir turlu guzellik varken bunlara takilir ki
Cocuga hazir olmak diye bisey yok , olamaz

Allah anali babali mutlu buyutmeyi nasip etsin
Saglikli olsun yeterki
Allah isteyen herkese de versin

Burada atmasyon bir şeyler var sanki.ilk gece kaldığını Nereden biliyorsun ki?o ay içinde her hangi bir günde olabilir yumurtlamana paralel.bir de o kadar emin konuşuyorsun ki ilk gece kesin kalmış gibi.o gece olduğundan bu kadar eminsen ve anlattığın şekilde istemiyorsan adam akıllı korunacaktın.

Hamileliğin yarısına geldim ve ben de hazır mıyım sorgularım hala ara ara, ki 28 yaşındayım ben. İlk hamilelikte normal sanırım bu tür duygular. Şimdi keyfinize bakın, kendinizi mutlu eden şeylerle uğraşın, eşinizle bol bol vakit geçirin, hamilelik bunlara engel değil. Güzel bir hamilelik süreci dilerim size :)

Ne güzel demişsin canım öyle yaa harikasın. bende SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM bANA GÖrede şımarıklıktan başka birşey değil...1 ,5 yıldır istiyorum bende bekliyorum her ay hüsran

Kimse hazır olamıyor bebeğe zaten ... onu hissettikce hazırlanırsın. .. sonra korunup korunup çocuk olmuyor bu seferde neden çocuk olmuyor diye doktor doktor geziliyor. En azından bu açıdan düşün

Anneliğin hazrlığı olacağını düşünmüyorum...rabbim nasip etmiş vermiş istemiyorsan korunacaktın ki anne olacaksın bu daha güzel bişey

aynı şeyi yaşadım sakın uzulme pişman oluyorsun sonra sağlıkla kucagına al ...

aynısı oldu canım hiç üzülme kısmet boyleymış de guzel geçir hamileliğini Rabbim arattırmamaış ne guzel ...birde Allah onun kısmetını verır hıç kaygılanma...

Rabbim bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben çok nankörlük etmisim
Ah canım bana da güzel bir dua etmişsin sağol...
ALLAH (c.c)'ım tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli anneli babalı evlatlar versin inşaALLAH (c.c)...
Senin yaptığın nankörlük değil canım şaşkınlık , bocalama... bak şimdi psikolojik olarak alisiyorsun...
Kendine olumsuz sözler yakıştırma tadını çıkar evlilik ve hamileliğinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…