- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi tazegelin96
-
uğraşıyoruz kuzum ne yapalım :) olsun varsın :) ikinciyi geç yapar :)Biz hemen yazmışız iyi olmuş şükret diyekoptum
Katılıyorum:))uğraşıyoruz kuzum ne yapalım :) olsun varsın :) ikinciyi geç yapar :)
BENCEDE OTUR ŞÜKRET CANIM. BEN 3 YILLIK EVLİYİM 16 AYDIR OLMUYO BİR SORUN OLMAMASINA RAĞMEN25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Burada atmasyon bir şeyler var sanki.ilk gece kaldığını Nereden biliyorsun ki?o ay içinde her hangi bir günde olabilir yumurtlamana paralel.bir de o kadar emin konuşuyorsun ki ilk gece kesin kalmış gibi.o gece olduğundan bu kadar eminsen ve anlattığın şekilde istemiyorsan adam akıllı korunacaktın.Korunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
Doğru söylüyorsunuz aslinda blkide çok şanslıyım bana surpriz yaptı bebeğim bana geldi ama ben hala hazır değilim diyorum
Ne güzel demişsin canım öyle yaa harikasın. bende SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM bANA GÖrede şımarıklıktan başka birşey değil...1 ,5 yıldır istiyorum bende bekliyorum her ay hüsranŞu evli birinin çocuğa hazır olma durumunu biri bana anlatabilir mi
Evlilik dışı, ruhsal bedensel saglik sorunlarini bi kenara birakarak soruyorum.
Maddi açıdan hazır olmaksa; çocuk doğana kadar yada doğduktan sonra işimizi birikimimizi kaybetmeyecegimizin garantisi var mi?
Manevi acidan hazir olmaksa; hic bilmedigimiz biseyin hazirligi nasil oluyor?
Uykusuzluk gezmeye gidememek yorgunluk kisitlanmak gibi sacma sebeplerse ise bu bana simariklik geliyor kusura bakmasin kimse
Konu sahibi tamamen size degil bu sozlerim ama neden insanlar cocukla yasanacak bin bir turlu guzellik varken bunlara takilir ki
Cocuga hazir olmak diye bisey yok , olamaz
Allah anali babali mutlu buyutmeyi nasip etsin
Saglikli olsun yeterki
Allah isteyen herkese de versin
Kimse hazır olamıyor bebeğe zaten ... onu hissettikce hazırlanırsın. .. sonra korunup korunup çocuk olmuyor bu seferde neden çocuk olmuyor diye doktor doktor geziliyor. En azından bu açıdan düşün25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
aynı şeyi yaşadım sakın uzulme pişman oluyorsun sonra sağlıkla kucagına al ...
Ah canım bana da güzel bir dua etmişsin sağol...Rabbim bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin ben çok nankörlük etmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?