ilk geceden hamile kaldim:(

Korunmanin onemini ogretmis oldun.
Yapicak bisey yok su an.

Aldırmayı hic düşunmedim sadece korktum yapamamaktan çünkü evlilige alışamadım yaşadığm yere yabancıyı yanımda kimse yok bide böyle biseyle karşılaşınca

heralde ben ilk geceden hamile kalsam kesin evlenirken hamşleydi diye dedikodu çıkartırdı eşimin ailesi.böyle sorunlarınız yoksa kabullenin artık

hayırlı olsun arkadaşım sağlılka büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş.
inan 40 yaşında 20 yıllık evlide olsan ilk çocuk da cahillik oluyor. hatta ilk zamanlar acayip zorlanıyorsun bebek doğduğunda. bu hep böyle.
şu andan itibaren vah etme bol bol dua et. eşinle daha yeni evlisin gez toz tadını çıkar. inş bulantın falan da olmaz. olmasa iyi olur ama 13-14 yaşında anne olup bir şekilde çocuğuna bakanlar var, sen neden yapamayasın. çocuğun gelene kadar da evliliğini oturtmaya bak sen

İlk gece için şahane bir korunma yöntemi seçmişsiniz tebrikler

Canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O kadar arayan bulamayan var. bak eşinde çok sevinmiş. Doğduğunda hiç yüksünmuyorsun. o zaten kendine baktırıyor. Benim küçük 21 aylık. Uyansa da sevsem diye yola bakıyorum şimdi.

Canim ben 7 aylık evli iken hamile kaldım ve hamile kalınca senin yaşadığın korkuları yaşadım. nedense kendimi hazır hissetmiyordum sanki yaşanacak onca şeyi engelleyecekmiş hissi vardi. şimdi diyorum ki 7 ay bile uzatmasaydımda 2-3aya maksimum hamile kalsaydım işte insanoğlu düşünceleri hemen değisebiliyor:) umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin. gezip tozacaksan yine yaparsın dikkat ettikten sonra kendini kısıtlama. bu saatden sonra zaten aldırmakta istemiyorsan kendini bu düşünceye alıştır kabul et sevin. artık herkesin elinde internet var merak ettiklerini kolayca öğrenebilirsin. ben 28 yaşıma girecem düşünüyorumda 18imde hamile kalsaydım yani şundan 10sene önce ne kadar farkli düşünürmüşüm(ki eğitimli bilgili diye geçiniyorduk) demem o ki yaşım genç hazır değilim diye sakın burnundan getirme artık imkanlar çok fazla şimdiki gençlerde bilincli araştırıyor positif yanlarına odaklan:)

Arkadasım merak etme şu an hazır değilsin ama o 9 aylık süreçte hazırlanacaksın. Son aylar uyuyamama , Bebek doğunca uyuyamamanın antrenmanı. Gece çok sık idrara kalkmak aniden uyana bilmenin antrenmanı. Bebeği taşımak doğunca taşımanın antrenmanı. Diye diye devam eder bu liste. Hazırlanacaksın merak etme.

HaıZrlık kampına Hoşgeldin.

Ne güzel genç yaşta hamile kalmissin sakın istemiyorum deme Rabbimin mucizesi o senin
Bende 20yasinda evlendim 10senemde kucagima alabildim o 10senede neler yaşadım ne acılar

30 yaşımdayım belki hemen olsaydı 10yasinda olurdu

Sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Tekmelerini attığında bambaşka bir duyguyla daha çok bağlanacaksin

Çok kötü olmuş niçin eşinle gezip tozmak varken çocuk hazırlığı yapasın ki 20 yaşında? Mutlu olunacak bir tarafı yok bence

serenalar, post: 48603420, member: 99615"]Ne güzel genç yaşta hamile kalmissin sakın istemiyorum deme Rabbimin mucizesi o senin
Bende 20yasinda evlendim 10senemde kucagima alabildim o 10senede neler yaşadım ne acılar

30 yaşımdayım belki hemen olsaydı 10yasinda olurdu

Sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Tekmelerini attığında bambaşka bir duyguyla daha çok bağlanacaksin[/QUOTE]
Böyle şeyler duyunca kendimi iyi hissediyorum tesekkur ederim bana dua edin alıştırayim kendimi bebeğime iyi bi anne olabileyim

Boyle

Hayirli olsun güzel günlerde buyut bebeğini i herşeyi veren Mevlam inş. İsteyen herkese nasip etsin

[QUÇkötü olmuş niçin eşinle gezip tozmak varken çocuk hazırlığı yapasın ki 20 yaşında? Mutlu olunacak bir tarafı yok bence[/QUOTE]

Ben gezip tozmak istemiyorum sadece evliliğe alıssaydim benim için daha iyi olurdu ama nasip böyleymiş

Bak bugün yine bi hayal kırıklığı karnımda ağrı oturuyorum.Rabbime şükür oglum var ama oda hic kolay olmadı.Biz neler yapiyoruz neler deniyoruz olsun diye ama zamani degil belli ki..Bence dua edip sukretmelisin.tabiki bikac ay sonra olsaydı senin icin daha iyi olurdu ama kısmet ışte..sagsalim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…