ilk geceden hamile kaldim:(

Bende ilk aydan hamile kaldım. .. öğrendiğim zaman okadar uzak, zor gelmişti ki...
Gecelerce ağlardım, saçmalık... aşık olduğum adamdan minik bir melek oysa...
Sonra sonra farkına vardım. .. en büyük iyikilerimden biridir...
Bence sizde biraz zaman geçtikten sonra daha çok sahipleneceksiniz... oyuzden kendinizi çok üzmeyin, sonra ben nasıl bu kadar kendimi hirpaladim diye hayiflanirsiniz

Geri çekilme en etkili doğum kontrol yöntemidir her evli çifte hatta evli olmayanlara bile o kadar çok önerilir ki
Üyemizin yaşının 20 olduğunu tahmin etmiştim de eşi kaç yaşındaymış o da mı 20 yaşındaymış?

Yapacak bir şey yok yani herhalde aldırmayı düşünmezsiniz ilk defa anne olacaksınız risk almayın derim sonra Allah aratırsa çok pişman olursunuz kaldı ki karnınızdaki bir can. Hem bunun ilk gece heyecanıyla ne alakası var evlenecek yaşa geldiğinize göre korunma yöntemlerini de biliyor olmanız lazımdı ve evlenmeden nasıl korunacağınızı kararlaştırmanız gerekirdi eşinizle. O korunacaksa ona göre önlem almalıydı, sen korunacaksan hap almaya evlenmeden başlamalıydın. Merak etme alışırsın. Bizim gelinimizde hemen kaldı 2. reglisini göremedi yani. Onlarda çok şaşırdılar erken dediler ama şimdi alıştılar bu fikre artık. Yani burada yazarak ne elde edeceksin bir çaresi yok aldırmak istiyorsan senin kararın.

Doktor hesaplaması o şekilde olur. 2 hafta önden gider. adet döngüsüne girilen iki haftayıda hesaplar doktor

Bizde ilk korunmamaya karar verdiğimiz ay hamile kaldım, eşime hafta hesaplamasını anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor en sonunda ben bu işten bir şey anlamadım doktora gittik korunmayı bırakın dedi bi hafta sonra 5 haftalık hamileyim diye tutturdun demişti çok gülmüştüm

Bende iyi ki dermiyim acaba şimdi üzgünüm ama snra iyiki dermiyim

Canim öncelikle hayirli olsun isteyipde olmamakdan böyle olmasi daha güzel bence :) bende suan 21 yasindayim 4 aylik hamileyim bebism dogdunda 22 olicam ama 1 yildir deniyoruz (2düsük yasadim) bende diyorum acaba bakabilicekmiyim iyi anne olabilecekmiyim yasin kac olursa olsun ilk cocukda hep olur bu soru. simdi bebegine odaklan zaten onu kucagina almana daha 8 ay var uzun bi süre unutmaki bebek hissediyor suan onu istemedigini okumustum istenilmeyen bebekde özgüven sorunu vs. oliyor diye.

Ilk geceden hamile kalmak mi? Valla bravo tebrik ediyorum...

Bu isler kader kismet. Istemediginiz halde olmasi kotu olmus ama yinede kendinizi alistirmaya calisin.

Uzulme canim rabbine hayirli saglikli evlat vermesi icin dua et insan hemen soka ugruyo haliyle ama eline aldigindaa iyiki olmus diyceksin insan kucagina almadan anlamio hele bak senin karninda hareket etsin sen hisset onu ozamana kadar uzgnlugun devam edicek sonra hislerin degisicek keske tedbir alsaydin die bise demiycem cunki inancli insanlariz eger o olucaksa istedigin kadar tedbir alsanda olucakti sen bebisin hayallerini kurmaya basla bence bu arada evlilik bebisle daha guzel emin olabilirsinnn

Sende iyi ki diyeceksin... ona alıştıktan sonra kaybetme korkusu yaşamaya başlayacaksın. .
Ve inan bana çoğu zaman hayattaki en büyük gücün yavrun olacak

Canim hersey kismet iste rabbim sizin dediginiz degil benim dedigim diyor. Oyuzden evet erken olabilir ama bu sizin icin hayirli olan zamanmis bu hediyeyi guzel karsilayin 5yildir tanidigin askin sonucta. Tebrik ediyorum cunku okadar insanin bende dahil yolunu gozledigimiz evladi rabbim sana hemen layik gormus baksana keyfini cikar ve mutlu olun rabbimin gucune gitmesin.

Madem istemiyordun neden korunmadın arkadaşım? ?? Ne yapcam die sorman mantıksız burdaki herkes sana aldır mı diyecek yani.hamile kaldiysan doguracaksın elbet.

Hayirlisi canimm.. Ayni gun evlenmisiz.
Bizimde dun bir seyler oldu acaba hamile kalir miyim diye dusunuyorum. Kalirsam uzulmem hatta cook sevinirim ama benim de niyetim bir 3-4 ay sonra olmasi.
Uzulme her iste bir hayir var ne guzel Allah sizi anne baba yapmak istemis

Hayırlı olsun. ALLAH sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin.
Çocuk istemiyordum diyorsun hiç mi merak etmedin doğum kontrol yöntemlerini.
İnsanlara sormaya utanıyorsan İnternet'ten baksaydın canım.
Hiç kimse anlatmadı mı sana ?

Vardır bir hayır canım ne güzel işte hamileliğinin tadını çıkar bol bol şu anki durumunu ben dahil bir çok kişi hayallerinde süslüyor biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…