ilk gecemde nasıl davranmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
Akışına bırak.ön sevişmeyi uzun tutun. Acele etmeyin. Kendini kastığını farkedersen ıkın.diyaframdan nefes alıp muma üfler gibi üfleyerek yapılan nefes egzersizide seni gevşetir. Aslında bütün herşey eşinin tecrübesi ve hünerine kalmış. O da senin gibi tecrübesizse onu acele etmemesi için uyarırsın.

Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
yaw bu ne bicim soru
yani sanal ortam diye, kimse gercek kimligini bilmiyor diye her konu aciliyor ya
sizce nasil davranmaliyim ne demek
herkes kendi tecrübesini mi anlatsin
ablacigim senin bir büyügün,bir arkadasin yok mu
git onlarla konus

Merhaba arkadaşlar,
nisani dugunu kv kp elti gorunce olaylarini kazasiz belasiz gecince ilk gecede neymis dersin

Sana tavsiye, Kızılay çadırında kan veren kız gibi cansiz yatma..

:D :D

Konu ve üyelik fake'se yorumların altında Şikayet Et butonu var, ona basıyorsunuz konuda üye de inceleniyor.

Bunun dışında evlenme arefesindeki genç kızlar cinsellik hala tabu olduğu ve çevreyle konuşamadıkları için sizlere danışıyorlar, elbette kimse cinsel deneyimini paylaşmak istemez ama en azından endişe etmemelerini söyleyebilirsiniz, dalga geçilecek birşey değil bu korku.

Back
X