Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akışına bırak.ön sevişmeyi uzun tutun. Acele etmeyin. Kendini kastığını farkedersen ıkın.diyaframdan nefes alıp muma üfler gibi üfleyerek yapılan nefes egzersizide seni gevşetir. Aslında bütün herşey eşinin tecrübesi ve hünerine kalmış. O da senin gibi tecrübesizse onu acele etmemesi için uyarırsın.Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
Daha önce Kızılay'da kan verdiniz mi?
ne alaka yav çok merak ettim
Aynı o pozisyonda durun gerisini eşiniz halleder diyecektim![]()
yaw bu ne bicim soruMerhaba arkadaşlar,
1 ay sonra düğünüm var ama benim ilk gece endişelerim var. Nişanlımla bi kaç kez yakınlaştık. Ama belden aşağımı hiç açmadım. Nişanlım beni çok seviyor ve haliyle erkek olduğu için sex yapmaya düşkün. Ama benimde ilk gece ile ilgili korkularım var. Yani ne bilim canım filan yanarsa ben utandığım için acıyo da diyemem. Sizce nasıl davranmalıyım.? Lütfen yardımcı olun...
nisani dugunu kv kp elti gorunce olaylarini kazasiz belasiz gecince ilk gecede neymis dersinMerhaba arkadaşlar,
Böyle bir konuda şaka yapmamalısınız.Daha önce Kızılay'da kan verdiniz mi?
Neden, 2017 ile birlikte cinsellikte çağmı atladık. Benim neden haberim olmadı..Yeni üyeler konu direk ilk gece
Yıl olmuş 2017 daha ilk gece
Fake.