İlk görüşmeden sonra onun niyetini hala anlayamadım.

Zamana bırak bakalım. Bence yokluyor şuan sizi de kendini de. Konu açmaya konuşmaya çalışıyor. İş yerinde uyuyakalcaksın falan filan. Bence gayet flört etmeye çalışıyor.

Aa tabi aşkım canım seni seviyorum özledim evlenelim filan demeli yani 1 hafta uzun bir süre

Sizin konunuzu daha yeni okudum ve aynı hisler içinde olduğumuzu gördüm. Ama ben şu an ağırdan alma kararı verdim, üstüne gitmiyorum, sonuç ne falan gibi düşünceleri de aklımdan çıkardım, o ilk zamanların heyecanına kapılmamak lazımmış, şu an sakinleştim diyebilirim. Bir de konunuzda yazdığınız gibi ne oldu ne bitti, aradı mı, sordu mu gibi sürekli başınızda birileri varsa daha da stres oluyorsunuz. İlla olacak diye de bir şey olmadığından o süreci normal normal yaşamak gerekiyor sanırım, karşıdaki kişiye ayak uydurmak.. Kısmetse gelir Çin'den Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden demiş atalarımız.

ilk görüşme süreci ve sonrası sıkıntılı oluyor.Hoşuna gidecek mi gitmeyecek mi, senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı soruları stres kaynağı..bir de arkadaşlar şöyle olmalısın beklentiye girmemelisin falan diyor ama duygular o kadar kolay kontrol edilmiyor..Sakin kalırsan karşındaki de olumluysa süreç güzel işliyor..olumsuzsa ne yaparsan yap bitiyor..Ben 1 yıl önce biriyle daha görüşmüştüm..ilk görüşmede birbirimizi beğenmiştik ben olumlu olduğunu söyledim( bu huyumu sevmiyorum gizem yok bende( )..Bana ertesi gün kahvaltı yapalım beraber bir mekanda dedi..ertesi gün buluştuğumuzda belli şeyler hava su muhabbetinden sonra konuşacak pek bir şey bulamadık ..Sen suskun kalıyorsun birimizden biri konuşmalı falan dedi..telefonda görüşmeye devam ettik..bir ay falan sürdü..ama sonra bir şeyler olması gerekiyor aramızda duygusal olarak dedi..aşık değilim dedi..uzaklıkta vardı..bir araya gelmek zordu ..ben öyleyse bitirelim dedim..Dediğiniz gibi kısmet bu işler..

Görüşmeler oluyor ama insan herkese karşı yakınlık hissedemiyor, bunu hissettiğinde de bu duyguyu bir daha yakalayamama durumunu düşünüp bir an önce olsun bitsin istiyor ki ben normalde hızlı ilerleyen ilişkileri sevmem. Bundan önceki görüşmelerimde hemen canm cicim olaylarına girenleri uyarmisligim vardır; şu an biz sevgili değiliz bana ona göre davran diye. Ama dediğim gibi işin içine duygu, heyecan girince daha farklı oluyormuş, onu anladım.

Sizi öyle iyi anlıyorum ki..aynı duyguları aynı heyecanı yaşadım..açıkcası bende ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda .Olduğun gibi davranıyorsun ne isen o ,ne hissedersen o ama kabul görmüyorsun..bana kendi konumda şöyle demişlerdi kendini yiyip bitirsende karşındakinden bekle çok hevesli görünme diye..hayırlısı olsun bakalım..son gelişmeler ne durumda bu arada.

Ya bu stratejiler, falan bana fazla geliyor, insan ilişkileri neden bu kadar karmaşık olmak zorunda bilmiyorum, birini tanımak istersin ve bunun için bir şeyler yaparsın, yok işte şımarmasın, havalanmasın ölçülü davranayım, kendimi çekeyim, şiştim resmen yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…