Bir haftada bir şey beklemiyorum tabiki ama insan karşı tarafa ilgili olunca ister istemez merak ediyor.Ben olsam 1 haftadır telefonla konuştuğum adama karşı bu derece beklentiye girmem.
1 haftada ne bekliyorsunuz? Bırakın akışına, arayıpta adamın bi tarafını kaldırmayın.
Mesaj gönderiyorum cevap veriyor, ama ben de ona net bir şey ifade etmedim. Mesela senin olduğun yere sık sık gelirim artık falan dedi, ben gel demedim, o an atlamak istemedim. Şimdi benim tavırlarıma, istekli olup olmama mı bakıyor yoksa gerçekten kendisi mi istemiyor onu merak ediyorum sadece.Bence mesajları hep ondan bekleme sen bir mesaj at ya da ara. Sonra baktın ki yine aynı hiç bir şey yapma bence. Belki senden emin olamamıştır çekiniyordur. Bilemeyiz..
Benim yaptığımda tam olarak buYazmazdım bişey
O yazmadanda bişey yazmazdım
Beklentiye girdiğimden değil, insan sadece net bir şeyler elde etmek istiyor, onun düşüncelerini bilmek istiyor.bence oda seni sık boğaz etmek istemiyor..
ki sende bukadar beklentiye girme..
Mesaj gönderiyorum cevap veriyor, ama ben de ona net bir şey ifade etmedim. Mesela senin olduğun yere sık sık gelirim artık falan dedi, ben gel demedim, o an atlamak istemedim. Şimdi benim tavırlarıma, istekli olup olmama mı bakıyor yoksa gerçekten kendisi mi istemiyor onu merak ediyorum sadece.
Beklentiye girdiğimden değil, insan sadece net bir şeyler elde etmek istiyor, onun düşüncelerini bilmek istiyor.
Beklentiye girdiğimden değil, insan sadece net bir şeyler elde etmek istiyor, onun düşüncelerini bilmek istiyor.
Yapımdan olsa gerek, net bir şey göremeyince olumsuz düşünmeye başladım, yoksa tek taş beklemiyorum tabi :)Dur daha bismillah. Hemen tektasi alip gelecek degil ya. Agirdan aliyor biraz en guzeli de bu. Beklemede kal bozma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?