İlk görüşmeden sonra onun niyetini hala anlayamadım.

Of ben niye bu kadar panik yaptım bilmiyorum ya şehir dışına gidiyormuş şimdi mesaj gönderdi, telefonum kapalı olacak haberin olsun diye. Önemsemese bu mesajı göndermezdi değil mi?

Ben açıkça sorarım belki oda senin gibi düşünüyor. Hep ben msj atıyorum ondan tepki yok diyordur. Aşk ilan etmeyeceksin soracaksin sadece ne var bunda. Buluşma nedeniniz belli zaten

Bence msj atma niyeti olan insan zatrn senin peşinden gelir ilgi gösterir kaybetmek istemez. Biliyorum ben de senin gibiyim bi şeyler net olsun olmayacaksa da belli olsun istiyorsun. Bence olmayacak gözüyle bak

Of ben niye bu kadar panik yaptım bilmiyorum ya şehir dışına gidiyormuş şimdi mesaj gönderdi, telefonum kapalı olacak haberin olsun diye. Önemsemese bu mesajı göndermezdi değil mi?
Bak ben sana bunu tercüme edeyim: "Sana ilgi duyuyorum, ama bana biraz zaman ver." Ondan birsey gelene kadar yazma, döndügünde o sana zaten yazar emin ol.

Böyle seylerde zaten net olma olayi bence gereksiz. 15dk sonra cevap vermesi önemli degil, bende genelde hemen cevap veremiyorum kim olursa olsun. Sende gec yaz, o nasil yapiyorsa öyle yap :).

İş icin gittigini soylemis o yuzden o arayana kadar ben araman zaten. Bundan sonra daha olumlu bakmam gerekiyor galiba. :)

Ciddi kararlar bir çırpıda alınmıyor canım. Eğer iletisiminiz devam ediyorsa ama henüz esas konuya gelinmemisse seni tanımaya çalışıyordur sen de öyle yap bence :) bu tanıma sürecini isim koymadan geçirmek daha iyi diye düşünüyorum çünkü gelecekte olumsuz bir durumda o kadar uzulmezsiniz, bu durum ikinizi de korur. Niyeti baştan söyleyip öyle tanımaya kalkınca ister istemez duygusal bi durum oluşuyor.

ahaa
gecmiş olsun
tavlamıs seni

Normal durumlarda ben de işlerin çabuk ilerlemesini pek istemem, erkekler hemen canım cicim demeye başlıyor ben de normalde bu tür tavırları sevmem ama bu defa hoşlanınca bir an olumsuz düşündüm, acaba o ne düşünüyor diye bilmek istedim.

Benım kardesımın de tanısması oldu kızda tık yok hep kardesım konusuyor bu ısler karsılıklı olur .

en tehlıkelı durumda bu ne hissettiğini bilmemek,bir an sıcak bir an acaba konuşmak istemiyormu dıye düşünnürken bir bakmışsın aşık olmuşsun. bennce 3 ihtimal var 1.senden hoşlandı ilgilendikçe kaybedebileceğini düşünüyor. 2.yavas ve emin hareket etmek istiyor. 3.aklına gelmiyorsun. bırak o gelcekse acılcaksa acılsın sen hıc ses etme kendisinden hoşlandıldığını gören az hoşlanmış erkek kaçısı diye bir şey var. ben begenıldıgını hissedipte tribe gırmeyen erkek olur mu sanmıyorm.d agırdaan gel bence,)

Yapım gereği bir erkeğin üstüne çok düşen bir tip değilim zaten, dediğin gibi karşı tarafın ne düşündüğünü bilmemek kötü. Yazdıklarından 3. şkkı düşünüyordum ama 2-3 gündür mesela öyle bir iki mesajlaşıyoruz, bir yerde kalıyor konuşma, aradan zaman geçiyor bir şey yazıyor o. Bugün de öyle oldu, dedim ki bügün yazmayacak, akşama doğru yazdı mesela, kendimi hatırlatayım der gibi.. Samimi bir erkek arkadaşım seni sık boğaz etmek istemiyor, yavas yavaş ilerliyor dedi, eğer ilgisi olmasa bu kadar uğraşmaz dedi ama anlamıyorum ben. Zaman gösterecek.

Çocuğunuzun adınıda koydunuz mu???

Sizi çok fazla beğenmemiş,ama yinede bir tarafta dursun diyebilecek kadarda beğenmiş..böyle bir mesaj atarsanız kendinizi rezil edersiniz,olacağı varsada olmaz.Erkekler sizin gibi kadınlardan kaçarlar genelde..

mesajların gidişatını samimiyetini tavrını bilemiyorum ama arkadasının söyledıgıde mantıklı. ayrıca görür görmez çok üstüne düşmesi veya sürekli yazması itici olurdu bence tavrında bir sıkıntı yok ama nereye cekılse gidebilcekte bir durum. Bencede akısına bırak ama en azından belli bir süre adımı atan sen olma düşüncesini merak etsende. Tabi aynı zamanda sanki her erkekle konusuyormussun gibi hissetmemesinide sagla özel oldugunuda hissedebilsin ince çizgiler hep bunlar başarılar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…