İlk görüşte aşka inanır mısınız?

Yapı meselesi galiba gözüm kapalı direkt aşık olup sevemem, kontrollü biriyim
Ve katılıyorum herkes farklı farklı düşüncelere sahip

Mesajınızı okuyunca Bu aklıma geldi Oğuzhan Koç aşığım evlencem senle

Evet o zamanlar 15 yaşındaydım o ise 23 :) daha sonra hiç bu hissi bu kdr yoğun yaşamadım. Gerçi onu tanıdıkça ne kdr lüzumsuz bir insan oluğunu anladım.

Bu soru herkese göre değişir. Kimi inanır, kimi inanmaz, kimi şevk der, kimi beğeni der, kimi hoşlantı der... Uzar böyle.

Önemli olan sizin duygularınız, ne hissettikleriniz. Her hissettiğinizi de buraya yazamayacağınıza göre duygularınıza güvenin, ona göre hareket edin.

İlk görüşte aşık olduk ve ağustosta 1.senemiz dolacak her şey ani gelişti aniden sevgili olduk ve her şey mükemmel gidiyor nazar değmesin.
Olmayan diyenler de vardır onlar ya acı çekenler ya da hiç aşık olmamış olanlardır kafaya takma.

İnanmam , hormondur o

Yani kisiye gore degisir galiba. Ama benim basima geldi o yuzden inanirim. Ilk asik oldugum kisiydi hatta. Hala da unutmam. Bazen insanin omrunde sadece bir defa asik olduguna inanasim geliyor. Ondan sonra o sekilde aski sevgiyi yogun yasamadim kimse de cunku. Ergenlik hormonu desem o da degil 20 yasindaydim

Ben inanırım ilk görüşte aşık oldum ve suan evliyim

Evet inanıyorum hatta yasadim. Ama yalnızca birkez bence insanın başına geliyor. Yani benim öyle oldu. ilk ve sondu.sevgili olduk sonra ayrıldık başkalarıyla evlendik ve hatta çocuklarımız oldu, yani anlayacağın nasip olmadi

Ben inanmam ama o garip bir hissiyat.
Yıllar evvel ilk gördüğümde hayatımın bir yerinde olacak gibi hissediyorum demiştim. Sonra ilk gördüğüm yerden bağımsız bir şekilde tanıştık arkadaş olduk. O süreçte sevdim bağlandım.
11 senenin ardından evleniyoruz bu yaz..

İnanırım ilk görüşte aşık olmuştuk. Ve 6 yıldır birlikte 2 yıldır evliyim. Haa sadece ilk görüş yetmez tanı yinede

İlk görüşte aşka inanıyorum.
Ama aşkın akibetine güvenmiyorum.

Sonra ne oldu?

Ben inanıyorum. Bir kere oldum. İlk görüşte. Ama sonra adam pislik olduğunu gösterdi bana.

Vardir olabilir
Ama aşk iyi bisey midir
Zamanla tanidikca hoşlanmadığıniz özelliklerini gördükçe
Iyy ben buna nasil bakmışım da diyebilirsiniz

Aşk değildir o hoşlanmadır. Sonra tanıdıkça adam pislik çıkar, sevgilisi vardır, beyaz çorap üzerine sandalet giyer bir gün ve hoşlantı bitiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…