- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Yapı meselesi galiba gözüm kapalı direkt aşık olup sevemem, kontrollü biriyimİşte ilk görüşte aşık olmayan biri daha
Şaka şaka herkesin yaşadığı duygu kendine. Ne kadar kelimelere döksek de o zaman hissettiklerimizi tam olarak anlatamıyoruz o yüzden dediğim gibi böyle konular açıp sormak saçma herkesin yaşadığı kendine özel :)
İlk görüşte aşka inanıyorum çünkü başıma geldi :) yeni atandığım okulda hiç bakışmadığım görmediğim bi erkek hoca hoşgeldiniz demişti çok güler yüzlü bi şekilde benimle ilgilendi o andan itibaren aşığım ona haberi yok
İnanmam , hormondur oBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Duramıyorum zaten her şey yazılmıyor burayaİnanmam. Olsa olsa hoşlanmadır. Aşk olsa duramazdın.
Ben inanırımBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Ben bu adamla evlenicem dedimBir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
İlk görüşte aşka inanıyorum.Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
Sonra ne oldu?Ben ilk goruste asik oldum ama sizinki sadece hoslanti ve hormonlar sanirim
Cunku insan ilk goruste asik olunca sizin gibi sakin sakin anlatamaz bunu , o bambaska bir duygu , yildirim carpmisa donuyor insan
Oyle manyak birsey ki nefes alamiyor insan bir sure
o ilk goruste , biz yaklasik 5 dakika konusmadan birbirimizin gozlerine bakmistik , en sonunda yanimdaki arkadasim durtmustu beni noluyo la size diye
Zaten o andan sonra da 5 sene hic ayrilmadik birbirimizden
Ben inanıyorum. Bir kere oldum. İlk görüşte. Ama sonra adam pislik olduğunu gösterdi bana.Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?