İlk görüşte aşka inanır mısınız?

Svdlav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
26
28
3
Bir kaç gün önce birisiyle tanıştım iş ortamında sürekli bakışıyoruz karşılaştığımızdan beri, onu görünce çok heyecanlanıyorum. İlk görüşte aşk var mıdır sizce inanır mısınız?

bazen yeni tanıştığımız kişileri, sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissedebiliriz...

Inanmam olsa olsa hoşlantı veya hayranliktır. Bana göre aşık olabilmek için daha fazlası gerekir :)

İlk görüşte aşka inanıyorum çünkü başıma geldi :) yeni atandığım okulda hiç bakışmadığım görmediğim bi erkek hoca hoşgeldiniz demişti çok güler yüzlü bi şekilde benimle ilgilendi o andan itibaren aşığım ona haberi yok

Eşim bana ilk gördüğünde aşık olduğunu söylüyor , ben ona olmadım bilmiyorum .

Bu site beni müneccim yaptı sonunda İnanmayız. Hoşlantıdır, beğenidir, sempatidir, ilgidir o

Hayatımda ilk kez ben aşık oldum dediğim an iş yerinde ki bir çocuğa karşı olmuştu ve her geçen gün daha da daha da sevdim biz bir olamadık ama üzerinden 9 ay geçti hala unutamıyorum mesela onu. İlk görüşte aşka inanırım insan o an anlıyor tanıdıkça da doğru mu değil mi anlıyorsun

Şu konuda bahsedilen duyguları 50 kişiye karşı falan hissetmişimdir ben. Bazısı orda kaldı, bazısı belli bir süre devam etti, bazısı ilişkiye döndü sonra bitti, bir tanesi de evliliğe gitti işte. İlk görüşte hissettiğimiz karmaşık duyguları aşk diye nitelersek ben 50’ye yakın kişiye ilk görüşte aşık olmuşum. Vay bana vaylar bana

Evet inanırım.
Ama burda bu tarz konular açmak saçma çünkü yaşamayanlar ilk görüşte aşka inanmam saçma derken yaşayanlar evet ilk görüşte aşk vardır diyecektir.
Yok helenim ya, şehvettir hormondur aşk değil

Yok helenim ya, şehvettir hormondur aşk değil
İşte ilk görüşte aşık olmayan biri daha
Şaka şaka herkesin yaşadığı duygu kendine. Ne kadar kelimelere döksek de o zaman hissettiklerimizi tam olarak anlatamıyoruz o yüzden dediğim gibi böyle konular açıp sormak saçma herkesin yaşadığı kendine özel :)

Ben ilk goruste asik oldum ama sizinki sadece hoslanti ve hormonlar sanirim

Cunku insan ilk goruste asik olunca sizin gibi sakin sakin anlatamaz bunu , o bambaska bir duygu , yildirim carpmisa donuyor insan
Oyle manyak birsey ki nefes alamiyor insan bir sure

o ilk goruste , biz yaklasik 5 dakika konusmadan birbirimizin gozlerine bakmistik , en sonunda yanimdaki arkadasim durtmustu beni noluyo la size diye
Zaten o andan sonra da 5 sene hic ayrilmadik birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…