İlk görüşte aşka inanır mısınız?

Ben ilk goruste ask'a inanmiyorum. Ilk goruste cok buyuk hoslanti ve o hoslanti sevgiye donusup ve ask'tan daha uzun omurlu olan sevgiye inaniyorum

Burda inanmam diyenler gibiydim bende olmaz öyle şey derdim. Ama çalıştığım yerde nişanlımla ilk defa karşılaşınca dona kaldık ikimizde.Beni bi heyecan bastı nefes alıp verişim hızlandı.Elim ayağım titriyordu. o zaman anlamamıştım tabi bunun aşk olduğunu.Oda aynı şeyleri yaşamış.Hatta iş yerimden çıktıktan sonra “Allahım ne olur evleneceksem bu kız olsun başkası olmasın”demiş.Bunları düşünürken arabayı kaldırıma çarpmış falan. Aşk dediğimiz şey zamanla yerini sevgiye bırakıyor bence. Çok şükür şimdi düğüne gün sayıyoruz :)

Çok güzel.. Peki o ne yaptı bakakaldı size herhalde

aşk mı değil mi anlamanın yolu şu:

gözünde şunu canlandır; o başkasını sevse ve sevdiğiyle evlense, onun adına (için yana yana da olsa) mutlu mu olursun. yoksa ondan nefret edip kin mi tutarsın.

birincisiyse aşıksın.
ikincisiyse değilsin.

Maalesef günümüzde insanlar; karşı cinse duyduğu beğeniyi, arzuyu, şehveti, güzelliğe/yakışıklılığa meftun olmayı vs.. aşk sanıyor.

AŞK çok farklı bir şey. günümüzde çoğu kişi anlamını bilmiyor.

Ben inanırım
Var öyle birşey

Inanmam.

Birinin fiziğini çok beğenmekle aşk ayrı Şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…