Ilk hamilelikk ilk duygularr kim neler hissediyor

sanırım ben de hamileyim yaklaşık ıkı saat once idrar testi yaptım ve pozitif çıktı... uzun zamandır ıstıyorudk çok şükür Allahıma... durmadan gülüyüroum ve çok mutluyum ...

Bende 6 aydir ugrasiyorum ama bugun yine hastanede husrana ugradim bu sefer emindim ilk defa kasik agrim oldu 12 gun surdu adetimde gecti ama gebelik yok kafayi yemek uzereyim artik bi sure korunup tekrar denemek istyrm psikolojik olarak tamamen cokmus durumdayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hamileyim dün ogrendim cok harika bir duygu herkese allahim nasib etsin:)

herkese merhaba :)

bende hamileyim. kesemizi gorduk bile :) cumartesi günü tekrar randevum var. inş kalp atışınıda duyarız :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..

Ben bugün öğrendim, aslında rahat durmadım 15'inde yaptırmam gereken testi bugün yaptırdım. Sonuç pozitif. Pazartesi ikinci bir kan testi daha yaptıracağım gelişme takibi için.

Sonuç kağıdına bakınca bir şey anlamadım, anlamayınca da negatif diye düşündüm sonra jeton düştü. Halim çok komikti. Kağıdı elimde sallaya sallaya eve geldim. Evde ağlamaya başladım. 2 yıldır istiyorduk olmuyordu ama ilk tüp denememizde oldu. Şükürler olsun. Rabbim inşallah sağlıkla gelişmesini sağlar.

Allahım herkesinini sağ sağlim kucagına versin ..
Istiyene versin ..

Hem seviniyorum o kadar çokta korkuyorum ..
Dakika başı wc ye gidicem neredeyse birşey varmı diye

Bende tam gecen sene haziranda evledim ve tam bir sene sonra hamile kaldim. Ve dun kan testi yaptim emin olmak icin sonuç pozitif. Mutlulugu tarif edilemez bir duygu sonucu için hastaneyi aradik ve sonucu duyunca cok mutlu oldum annem bizdeydi nasil gidip ona sarildim anlatamamm eşimi aglayinca görünce hepimiz beraber ağlamaya başladık çünkü benim şuan için gebe kalmam cok zordu ve şok RABBiM yeterki istesin hic birsey engel değil miş cok şükür .herkesin bu duyguyu tatmasini rabbim herkese nasip etsin .:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlaarrr ben de bugün kesin olarak hamiş olduğumu öğrendim doktor yoktu ama değer aralığı yazıyor 2262 çıktı sonucum 2-3 haftalığımmm :) hala inanamıyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim adetim 10 gün gecikmişti. sınavlara giriyorum strestendir diye düşünüp test yapmadım :) çünkü daha önce adet gecikmem olduğunda test yapmıştım negatifti açıkçası yine negatif olmasından korkuyordum. sonra mide bulantılarım oldu ve çok halsizim günlerdir, karnımda da gerilme hissediyordum oradan anladım. ama ilk belirtilerim halsizlikti ve göğüslerim acıyordu canım

bende hamileyim :) geçen hafta çarşamba günü öğrendim perşembe günü de keseyi gördük çok şükür.. değerim kan testinde 6800 çıktı, 5 haftalık dedi doktor, iki hafta sonra kalp atışları için gel dedi doktor. içimde hep bi korku var kalp atışını duyabilirim inşallah

sizleri şunun için uyarmak istiyorum, ben 4+1 günümde mantar şikayeti ile doktora gittim, vajinadan muayene etti ve ilaç verdi, dedim hamilelik ihtimalim var kullanayım mı, dedi hamile değilsin kullan. bi doktor arkadaşım kullanma sen nolur nolmaz dedi, ve meğer ki gerçekten de hamileymişim, o verdiği ilaçta da hamileler kesinlikle kullanmasın yazıyor. bu kadar basit yani malesef bazı doktorlar için bizim bebeklerimiz

Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun bebeklerimizle..

Bende hamileyim
1 yıllık evliyi. Geçen ay yani 4 Mayıs'ta 4 haftalıkken düşük yaptım çok üzüldüm sonra dedimki Allah bilir
Sonra 4 haziraNda regl olmam gerekirken olmadım Dr a gittim bi baktı ki 5+5 hamileyim şok oldum ağladım tutamadım Allah herkese nasip etsin inşallah

Bende hamileyim dün ogrendim cok harika bir duygu herkese allahim nasib etsin:)

Aaaa :) konuşmuştuk seninle hayırlısı olsun canım

Aaaa :) konuşmuştuk seninle hayırlısı olsun canım

Tesekkur canim ee senin durum nasil gdyor benim gibi hala yatiş mi?

Bende o duyguyu yaşamak çok istiyorum

Can8m benim iliskiye gir ve sakin ayaga kalkma 1 gece boyunca ve belinin altina yastik koy heran hamile kalirsin bu yontem en cok duydugum ve tutan bir yontem

Tesekkur canim ee senin durum nasil gdyor benim gibi hala yatiş mi?

Yatış çok yok ta bulantımız ve miğde ağrısı var uğraşıyom yani 😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…