Ilk hamilelikk ilk duygularr kim neler hissediyor

Yatış çok yok ta bulantımız ve miğde ağrısı var uğraşıyom yani 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde kasık agrim hala varr :) ne zman geccek hc blmyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde kasık agrim hala varr :) ne zman geccek hc blmyom

Geçer sen şimdi bol bol yatcan tecrübeyle sabit bunlar :) Allah yardım eder elbet çalışmasam emin ol bende yatcam

bende yeni evliyim kızlar,
düğünden 1 hafta önce troidimi olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm gebeliği engelliyor dediler çünkü.
Bende eşim çok bebek istiyordu dedim troidde var korunmadık ve arkadaşların dediği gibi hemen kalkmadım ayağa yattım ayaklarımı diktim yukarı ve şuanda hamileyim.

Dun doktora gittik dr odasındaki ultrasyonda doktor baktı keseyi görüyorum ama bebek göremiyorum dedi ya dünya başıma yıkıldı sanki.
Sonra beni başka bir ultrasyon cihazı olan doktora gönderdi orda doktor hiç bişi demedi suratsz bir adamdı zaten çıkmak üzereyken baktı bna dr gönderdiği için. bebek var mı dedim sen çık dışarda bekle rapor yazcam dr götür dedi. Dedim iyi bişi olsa bebek olsa söylerdi sanırım yok fln die çok üzüldüm terledim dünya başıma geçti. Sonra dışarı raporu verdi baktım raporda canlı tekil gebelik var crl 12 mm yazıyordu yani bebeğimin boyuymuş crl ritmik kalp atışları mevcuttur yazıyordu. ben duymadım ama doktorun raporunda öle yazıyordu şükür keseyi gördüm snrda bebeğimi öğrendim.

ne ekranda bebeği gösterdiler nede kalp atışını o yüzden bana hala rüyaymış güzel bir hayalmış gibi geliyor inanın daha aileme fln söylemedim bile.
Korkuyorum kötü bişiler olmasından bol bol dua ediyorum sağlıkla gelişimini tamamlasın bebeğim.
RAbbim olmayan herkese de nasip etsin inşAllah :) içimde sevdiğimle benim parçam olan bir bebişin büyüyor gelişiyor olması fikri bile çok güzel birşey tarifi yok RAbbim herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin.

arkadaşlar 2 yıllık bir mücadeleden sonra hamileyim çok şükür. beta 2963.16 çıktı dün. sat 12 mayıstı ebe değer çok yüksek ikiz olabilir dedi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Geçer sen şimdi bol bol yatcan tecrübeyle sabit bunlar :) Allah yardım eder elbet çalışmasam emin ol bende yatcam

Dikkat et canim hem kendine hem bebişine :) bu guzel duygulari rabbim herkese bagişlasin

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim :)) darisi tum bayanlara..

çok mukaddes bir duygu Allahım isteyen her kadına bu duyguyu nasip etsin. ilk hamileliğim annelik nasıl olur şimdiden bilmiyorum ama içimde bir mucize var
3,5cmlik boyuyla hareket ediyor kalbi atıyor . küçücük bir insan .
doktorum ultrason cihazında bebeğe bakarken bak annesi hareket ediyor diyince içim bir tuhaf oluyor annelik sıfatına nail oldum. inşallah ömür boyu bu sıfatı başarıyla taşırım

ben de yeni hamileyim ve halen inanamıyorum bir bebeğe sahip olacağıma. Şu an 7 haftalık hamileyim kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı henüz. Sizce normal mi bu hafta duyulmaması?

ben de yeni hamileyim ve halen inanamıyorum bir bebeğe sahip olacağıma. Şu an 7 haftalık hamileyim kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı henüz. Sizce normal mi bu hafta duyulmaması?

8 haftalıkken duyanlarda var doktorunun cihazıyla ilgilidir muhtemelen,meraklanma canım.biz daha keseyi bile görmedik yeni öğrendik 2. bir bebeğimiz olacağını.rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.

Allah herkese nasip eder inşallah gerçekten tarifsiz bir duygu. bende bu gün öğrendim gebe olduğumu. Üstelik doktor beni tüp bebeğe hazırlamaya çalışıyorken....

Allah herkese nasip eder inşallah gerçekten tarifsiz bir duygu. bende bu gün öğrendim gebe olduğumu. Üstelik doktor beni tüp bebeğe hazırlamaya çalışıyorken....

ne güzel bir haber senin adına çok sevindim canım.rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin.rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.

arkadaşlar 2 yıllık bir mücadeleden sonra hamileyim çok şükür. beta 2963.16 çıktı dün. sat 12 mayıstı ebe değer çok yüksek ikiz olabilir dedi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

merhaba, ben de öğrendiğim de 5 haftalıktı ve değerim 2800 küsür çıktı. Bana da aynı şekilde ikiz olabilr dediler. Ancak şu an tek kese gözüktü.
Tabii tek yumurta ikizi olma ihtimali de var. hakkımızda hayırlısı inşallah.

Meraba arkadaslar bende bes tane negatif test sonucunda altincisini pozitif gordum saskinim mutluyum ama ultrasonda gormeden rahat edemicem galiba .son iki aydir cok uzulup stres yapmistim su an cok mutluyum allah herkese nasip etsin

♥tlnblms♥
kadinlar k app
GT-I9300
♡♡♡♡♡

bende hamileyim sanırım kızlarrrr... bu arada aranızada yenı katıldım.
çook ateşlendim doktora gittim beta hcg yaptılar (adetimden bi hafta önce)16,64 çıktı değer düşük adetim yarın normalde gebelik testi de yapıorum gittikçe belirginleşiyor ikinci çizgi. bir sorun olur diye ödüm kopuyor. troid hastasıyım ilaçda kullanıyorum bu arada.

hayırlı olsun canım ne güzel rabbim gönlüne göre versin inşallah tekrar kan tahlili istemedimi dr

hayırlı olsun canım ne güzel rabbim gönlüne göre versin inşallah tekrar kan tahlili istemedimi dr

çok ateşlendim de gittim doktora korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım sanırım.
Birde Tüm troid hastalarına sesleniyorum sakınnn üzülmeyin ben çocukluğumdan beri haşimato hastasıyım levotiron kullanıyorum tsh çok yüksekken şimdi 1in altında düşer düşmez hamile kaldım. Allahın izni oldukca ol dediği herşey oluyor.
labaratuvardaki bayan hamilesiniz ama daha çok yeni 2 günde bir yaptırın dedi benimde böyle düşüktü geç döllenme olduğu için sonradan yükseldi dedi.
ama ben yaptırmadım bilerek adet dönemimi bekledim hafta içi gidicem allahın izniyle sürekli yorumları okuyorum kafayı yiycem adetten önce 16,64 çıktı biyokimyasal gebelikmiş vs yazanlarda var öyle birşey diyede korkuyorum inşallah olmam adet inşallah bende alırım bebişimi elime.. Allah isteyen herkese nasip etsinnn

Hamilelikte Uyku Problemi? Gebe İken Nasıl Yatılmalı ?

Hamileliğiniz boyunca vücudunuzda meydana gelen değişiklikler yüzünden, geceleri iyi ve rahat bir uyku uyuyamayabilir, yatakta nasıl yatacağınıza karar veremeyebilirsiniz.

HAMİLELİKTE HORLAMA
Hamilelik döneminde horlamaya başlamış olabilirsiniz, bu vücudunuzda salgılanan fazla östrojenden kaynaklanabilir. Burunda bulunan mukoza (sümük) zarları şişer ve bu burnunuzda daha çok mukoza oluşmasını sağlar. Horlamayı önlemek için tek tarafınıza yatmalı ve kafanızı hafifçe kaldırarak uyumayı deneyebilirsiniz. Hamile yastıklarına göz atabilirsiniz.

GEBELİKTE MİDE EKŞİMESİ
Gebelik döneminde, yatağa yattığınızda ve uykudan uyandığınızda; midenizin ekşimesi ve hazımsızlık yaşayabilirsiniz. Midenizin ağrımaması için vücudunuza uygun gıdaları tercih etmelisiniz. Yemek yedikten 2-3 saat sonra yatmaya, mideniz yediklerinizi hazmettikten sonra yatağa girmeye özen gösterin. Rahat ve yarı dik bir pozisyonda yatmak, daha sağlıklı bir uyku sağlayabilir.

HAMİLELİKTE BACAK KRAMPLARI
Hamilelik döneminde, bacaklarınıza ani kramplar girebilir ve bu da sizi uykunuzdan uyandırabilir. Hamilelik döneminde oluşan kramplardan kurtulmak için, bacaklarınızı dik pozisyona getirip uzatarak, topuklarınızın üzerine kalkıp ayak parmaklarınızı esneterek ya da birkaç dakika yürüyerek, bu kramplardan kurtulabilirsiniz.

GEBELİKTE UYKU POZİSYONU – HAMİLEYKEN NASIL YATILIR
Hamilelik döneminde, yatağa girdiğinizde uyumadan önce, uyku için uygun pozisyonu bulmakta zorlanabilirisiniz. Kendinize en uygun pozisyonu belirlemek adına, bacaklarınızın arasına bir yastık alıp, dizleriniz kırık bir biçimde tek tarafınıza dönük yatabilirsiniz. Kendinize uygun pozisyonu bulmak için, yastığınızı kalınlaştırabilir, belinize yastık yerleştirebilirsiniz ya da hamileler için özel vücut yastıklarını inceleyebilirsiniz.

HAMİLELİKTE TERLEME
Gebelik döneminde, geceleri uyurken, sıcak basabilir ve terlemiş olarak uyanabilirsiniz. Hamilelik döneminde odanızın sıcaklık değerini kontrol etmeye gayret gösterin. Yattığınız odayı çok serin tutup, üstünüze de çok kalın kıyafetler giymemeye özen gösterin. Terlemeler yaşayacağınızdan dolayı sıcak ve soğuk farkından dolayı hasta olabilirsiniz.

GEBELİKTE YATAKTAN KALKMAK
Gebelik döneminde yataktan kalkmak her zamankinden daha zordur. Yatağın kenarına doğru dönerek yaklaşın, bacaklarınızı aşağı sallandırıp, kollarınızla da kendinizi iterek oturur pozisyona geçin. Ayaklarınızın yere tam bastığından emin olduktan sonra ayağa kalkabilirsiniz.

HAMİLELİKTR NASIL KIYAFETLER TERCİH EDİLMELİ? GEBELİKTE GİYİM
Gebelik zamanlarınızda geceleri yatarken pamuk gibi nefes alan ve doğal kumaşlardan üretilmiş kıyafetler giymeyi tercih edin. Organik kıyafetler tercih edin. Sentetik giysilerden uzak durmanızda fayda var.

GEBELİKTE YATAKTA HANGİ POZİSYONLARDAN KAÇINILMALI?
Sırtüstü uyku: Gebelik döneminde sırtüstü yatar iseniz; sırt ağrısı, nefes alma, sindirim sistemi, hemoroid, alçak kan basıncı ve kalp dolaşımının azalması ve bebeğiniz ile sorunlara neden olabilir.

Mide Üzerinde Uyku: Gebelik döneminde mideniz üzerine yatılması, bebeğiniz ve kendiniz için büyük sıkıntılara yola açabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…