- 21 Ekim 2013
- 376
- 142
- 123
- 35
- Konu Sahibi KUBRAIHSAN
-
Yatış çok yok ta bulantımız ve miğde ağrısı var uğraşıyom yani 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde kasık agrim hala varr :) ne zman geccek hc blmyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçer sen şimdi bol bol yatcan tecrübeyle sabit bunlar :) Allah yardım eder elbet çalışmasam emin ol bende yatcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende yeni evliyim kızlar,
düğünden 1 hafta önce troidimi olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm gebeliği engelliyor dediler çünkü.
Bende eşim çok bebek istiyordu dedim troidde var korunmadık ve arkadaşların dediği gibi hemen kalkmadım ayağa yattım ayaklarımı diktim yukarı ve şuanda hamileyim.
Dun doktora gittik dr odasındaki ultrasyonda doktor baktı keseyi görüyorum ama bebek göremiyorum dedi ya dünya başıma yıkıldı sanki.
Sonra beni başka bir ultrasyon cihazı olan doktora gönderdi orda doktor hiç bişi demedi suratsz bir adamdı zaten çıkmak üzereyken baktı bna dr gönderdiği için. bebek var mı dedim sen çık dışarda bekle rapor yazcam dr götür dedi. Dedim iyi bişi olsa bebek olsa söylerdi sanırım yok fln die çok üzüldüm terledim dünya başıma geçti. Sonra dışarı raporu verdi baktım raporda canlı tekil gebelik var crl 12 mm yazıyordu yani bebeğimin boyuymuş crl ritmik kalp atışları mevcuttur yazıyordu. ben duymadım ama doktorun raporunda öle yazıyordu şükür keseyi gördüm snrda bebeğimi öğrendim.
ne ekranda bebeği gösterdiler nede kalp atışını o yüzden bana hala rüyaymış güzel bir hayalmış gibi geliyor inanın daha aileme fln söylemedim bile.
Korkuyorum kötü bişiler olmasından bol bol dua ediyorum sağlıkla gelişimini tamamlasın bebeğim.
RAbbim olmayan herkese de nasip etsin inşAllah :) içimde sevdiğimle benim parçam olan bir bebişin büyüyor gelişiyor olması fikri bile çok güzel birşey tarifi yok RAbbim herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin.
İLK HAMİLELİĞİMM VE DELİLER GİBİ SEVDİĞİM İNSANDAN BİR PARÇA TAŞIYORUM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
ben de yeni hamileyim ve halen inanamıyorum bir bebeğe sahip olacağıma. Şu an 7 haftalık hamileyim kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı henüz. Sizce normal mi bu hafta duyulmaması?
Allah herkese nasip eder inşallah gerçekten tarifsiz bir duygu. bende bu gün öğrendim gebe olduğumu. Üstelik doktor beni tüp bebeğe hazırlamaya çalışıyorken....
8 haftalıkken duyanlarda var doktorunun cihazıyla ilgilidir muhtemelen,meraklanma canım.biz daha keseyi bile görmedik yeni öğrendik 2. bir bebeğimiz olacağını.rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.
arkadaşlar 2 yıllık bir mücadeleden sonra hamileyim çok şükür. beta 2963.16 çıktı dün. sat 12 mayıstı ebe değer çok yüksek ikiz olabilir dedi. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
teşekkür ederim canımne güzel bir haber senin adına çok sevindim canım.rabbim hayırlısıylada kucağına almayı nasip etsin.rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.
bende hamileyim sanırım kızlarrrr... bu arada aranızada yenı katıldım.
çook ateşlendim doktora gittim beta hcg yaptılar (adetimden bi hafta önce)16,64 çıktı değer düşük adetim yarın normalde gebelik testi de yapıorum gittikçe belirginleşiyor ikinci çizgi. bir sorun olur diye ödüm kopuyor. troid hastasıyım ilaçda kullanıyorum bu arada.
hayırlı olsun canım ne güzel rabbim gönlüne göre versin inşallahtekrar kan tahlili istemedimi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?