Yaa amaaaa
Takim kaptani bi topa izin verdibi top kacamak olcak
Bence 10 kg çok rahat verirsin
Ah o dondurma ah :)
Ben salata yedim ayran içtim çok yokum üstüme ağırlık çöktü fena halde uyuyakalmışım
O sarmadan 1 tane yesen olurdu :)
O sarma öyle bir meret ki çerez gibi gidiyor doyurmuyor ne yediğini de anlamıyorsun bir yesem abartısız yarım.tencere çok rahat yerimÇok haklısın, markete yeni bi marka gelmiş,.sırf denemek için. Pis merakım, bi daha asla almam . Kendim de sarmayi beceremem zaten . Adiooos sarma.
Ahh ahKaçamak yapa yapa ben bu hale geldim
Yaaa yemek yemiyorum neden kg alıyorum derdim
Su içsem yarıyor derdim
Ama hiç yediğim burgerler cipsler den demezdim hala canım istiyor ama frenliyorum kendimi de afiyet olsun canım şimdiden ben bitirene kadar yerdim nefes almadan yerdim
Ay evet, evde yapılanlar aynen öyle, ben de yerim, ama bu market ürünleri dandik, ağır, zorla kalmasın diye bitirdimO sarma öyle bir meret ki çerez gibi gidiyor doyurmuyor ne yediğini de anlamıyorsun bir yesem abartısız yarım.tencere çok rahat yerimçekirdek gibi birşey o
Komşu yokmuydu verseydin :) ben sarma dolma börek yaptığım zaman misafir dönemiAy evet, evde yapılanlar aynen öyle, ben de yerim, ama bu market ürünleri dandik, ağır, zorla kalmasın diye bitirdim
Ayy cidden olur muyum:)Bence 10 kg çok rahat verirsin
Ah o dondurma ah :)
)
iste o atistirmaliklar mahvetti biziKaçamak yapa yapa ben bu hale geldim
Yaaa yemek yemiyorum neden kg alıyorum derdim
Su içsem yarıyor derdim
Ama hiç yediğim burgerler cipsler den demezdim hala canım istiyor ama frenliyorum kendimi de afiyet olsun canım şimdiden ben bitirene kadar yerdim nefes almadan yerdim
Diyete basladigimdan beri nasil kahvaltiyi iple cekiyorum varyabugun bademımı cevızımı de aldım bıtmıstı evde
sabah soyle guzel bır kahvaltı yapayım
benım sıze daha once gonderdıgım menu resımlerımı suraya tekrar ekleyeyım de
sabah kahvaltısında aksam yemegınde ne varsa artık
ekmege meyveye kızartmaya dondurma cıkolataya el surmeden guzel bı gun guzel bır hafta gecırelım dıye
Aslinda kahvaltida menemen de oneririm:)Eki Görüntüle 2162590 Eki Görüntüle 2162591 Eki Görüntüle 2162592 Eki Görüntüle 2162593 Eki Görüntüle 2162594 Eki Görüntüle 2162595 Eki Görüntüle 2162596 Eki Görüntüle 2162597 Eki Görüntüle 2162598 Eki Görüntüle 2162599
Menulerim bu hafta böyleydi yarın sabah paylaşırım yine
Ayy cidden olur muyum:)
59 u gormeyeli cok oldu 2 yil falan:/
Kiz yemedim o dondurmayi oooyy oy
iste o atistirmaliklar mahvetti bizi
benımde en sevdıgım ogun kahvaltı olduDiyete basladigimdan beri nasil kahvaltiyi iple cekiyorum varya
omletlerın ıcınde peynır var bu aradaAslinda kahvaltida menemen de oneririm:)
Ben yumurtayi boyle yiyemiyorum midem bulaniyo ondan biberli kasarli yapiyorum super oluyo bi dene bence farklilik olsun
Abowww 9sekerbenımde en sevdıgım ogun kahvaltı oldu
eskıden kahvaltı yapmazdım uyanır uyanmaz 1 kupa turk kahvesı ıcerdım ustelık ıcıne 9 kup seker atarak
sımdı kahvaltı yapmaya bayılıyorum
kurban bayramına kadar 10 kg cok rahat verırsın cıdden sırf motıve etmek ıcın demıyorum cok ıdeal bır zaman onundekı yaz mevsımı bol sıvı tuketırsın salata ayran senın ıcın guzel bır doneme denk geldı
Abowww 9sekerben ergenligimden beri 9 tane kup seker kullanmamisimdir
Ayy hadi İnsallah.. aslinda iyi kilo vermem lazim abim bayramda gelcek o gelince neler neler yapiliyo tahmin edersin:) en azindan o gelene kadar daha rahatim ayrica ablam da tam o zaman dogum yapacak İnsallah bayram donemi:) e dogum yapsa tonla misafir gelcek beni dombik gormeseler ne iyi olur dimi:)
Ay iste ben o kayisi kivamini yiyemiyorumomletlerın ıcınde peynır var bu arada
saf zeytınyaglı peynırlı
sade omlet bende yıyemıyorum ıcınde peynır mutlaka oluyor
bazen mantarlı yapıyorum bugun maydanozlu peynırlı yaptım
menemene bayılırım
yarın haslama yapıcam kayısı kıvamında obur gun menemen yapayım dur :) ıyı hatırlattın
ayy yaz yaz sımdı yaz :)Ay iste ben o kayisi kivamini yiyemiyorum
İlla tam pisecek ki drlar da sagliklisi o diyolar abimden ogrendim yine:))
Ama cok az yedigim gunlerin yarini menemen yapiyorum super iyi geliyo o menemen hayaliyle uyuyorum resmen
Bi tarifimde var bi ara hatirlat yazayim yine yunurtali bi tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?