İlk hedef - 10 kg

ooo hepsı ust uste aynı doneme denk gelıyor :)
karnımızı ıcımıze cekmeden ıstedıgımız kıyafetı gıyıp rahat hareket etmek daha guzel gorunmek kesınlıkle tercıhım :)
Aslinda dogruu bak simdi dusununce:) tam kilo vermelik donem ha: motive olayim barii

haftasonu mücver günüm benım
sabah kahvaltısında
2 yumurta
1 tutam maydonoz
rendelenmıs peynır
rendelenmıs havuc
dogranmıs taze sogan
kabak rendesı
pul bıber toz nane karabıber bunları cırpıp ıster fırın tepsısınde pısır ıster tost makınasında

harıka oluyor
ıcıne un ve patates koymuyorum sadece

Cok guzelmis:)

Ya kizlar aklima bisi takildi simdi ben 1.62 biyundayim ya hedef kilom 53 acaba cok mu abartiyorum. Yani ben 56yken bana cok zayifsin falan diyolardi. Acaba 53 te kotu durur muyum cunku asiri zayifligi bende sevmiyorum yanı incecik bacaklar kurdan gibi kollar falan cok az etine dolgunluk guzel bence ne diyosunuz??? Cok merak ettim fikirleribiz benim icin cok onemli:)

Vücut yapınlada ilgili o aslında kimisi vardır 60 kg dur ama 70 durur
Mesela benim ilk hedef kilom 65 di
Doktor boyuna göre 63/65 olman gerek diyordu
Bak 69 kg kilom 38 bedenim tamam oldu yeter artık dedim.kendime
Önemli olan sağlıklı olmakdir sadece zayıf olmak değil oyuzden sen 58 kg da olsan ideal normal olursun zayıf durursun

28.06.18 menüm

sabah
1 tane caramio bi paket yani bi bardak yeşilçay

öğlen

1 kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt

gün bitmiştir

Kemik yapın nasıl? Benim kemikler ince; boy 1,70 56 ben de çok ideal duruyor. 53 senin için çok uçuk bir hedef değil gibi o yüzden.

Ama zaten kendini göreceksin; 58 de iyi hissedersen niye orada bırakmayasın ki?

Ben en dip 52'yi gördüm. 53-56 arasında oynardı kilom; 56 olduğumu tartılmadan bilirdim, ağırlaştım derdim. sonra salınca çayıraaa, belli bir yerden sonra insanlar uyarmadan fark bile etmiyor insan

28.06.18 menüm

sabah
1 tane caramio bi paket yani bi bardak yeşilçay

öğlen

1 kase mercimek çorbası
4 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt

gün bitmiştir
Caramioo ile yeşil çay? O nasıl ikili öylee? Ya dün ben de dondurmalara baktım baktım, ama almadım. Şeker yiyerek yağ yakmak, yüzerken örgü örmek kadar zor çünküü

tlc ızlıyorum :)
Ay oo 600 poundları izlemiyorsun di mi? tüm yeme zevkimi öldürüyor o program.

Eskiden spor ile zayıflatan, 60-90 günlük kamplar yaptıran bir program vardı. Çok daha güzel ve motive ediciydi.

Şimdi keselim mideyi!! ne kadar kolay sanki! millete yanlış örnek oluyorlar bence.

Caramioo ile yeşil çay? O nasıl ikili öylee? Ya dün ben de dondurmalara baktım baktım, ama almadım. Şeker yiyerek yağ yakmak, yüzerken örgü örmek kadar zor çünküü

harika tespit yüzerken örgü örmek kadar zor bayıldım

Aynen çat çut kesiyorlar şimdi katılıyorum eskiden daha motive ediciydi kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…