Bak canisi kalkip mutfaga kosuyorumKiz kahvaltı hazırlıyorum kalkınca demişsin. Yemiyorsan kime hazırlıyorsun?
Ee prenses kac yasinda annesi kac yasibda kac kilo boyu kachosbuldum ")
Hoşgeldin.: )selamm bende araniza katilabilir miyim
Kızı korkutup kaçırma. Tek zorunlu şey yarınki tarti.Ee prenses kac yasinda annesi kac yasibda kac kilo boyu kac
Paşalar gibi uzun uzun kahvaltımı yapıyorum diyorsun Ağustos böceği.Bak canisi kalkip mutfaga kosuyorum
Hemen kahvalti hazirliyorum
Sonra wc-abdest almak falan
Sonra tarti bi yarim saat geciyo yani
Ben wcden cikip foto cekip atcam buraya kahvalti etmemi bekleseniz bi rahat 2 saat beklersiniz
Aha adim Ağustos bocegi kaldiPaşalar gibi uzun uzun kahvaltımı yapıyorum diyorsun Ağustos böceği.
Olsun canim verirsin hepsini merak etme:)hmm olsun artik bana biraz daha fazla destekk olursunn birakmayayimm birde sizin yaslar kac
Zorunlu diye sormadim zatenKızı korkutup kaçırma. Tek zorunlu şey yarınki tarti.
Bugün neler yedin Prenses. Senden örnek bi menü alalım. :)hmm olsun artik bana biraz daha fazla destekk olursunn birakmayayimm birde sizin yaslar kac
Evli bir tek Nisa aramızda. Ben formlarda pek kişisel detay yazmam, ama yarın hepimizin kilolari ortada olacak.evli varmi sen kac kilosun boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?