- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
peki tamam.nolur bana cok.destek.olun.kurtulayimm bu kilolardan eliniz heran yakamda olsun.Ekmek komple yasak
Ekmek yerine ceviz badem yiceksin
Ekmekteki un tohum eskisi gibi değil eskiden yani 50 yıl önce sağlıklıdır artık ekmek direk şeker ve glüten
KHvaltı da,, yemekler de güzelllEki Görüntüle 2164348
Eki Görüntüle 2164349
Eki Görüntüle 2164350
Eki Görüntüle 2164351
Eki Görüntüle 2164352
Eki Görüntüle 2164353
Yeme düzenim bu
2 tabak sebze yemeği 2 bardak ayran
Veya
2 bardak ayran 1 tabak salata 1 porsiyon et
Ya da
2 kase çorba 1 tabak salata
yaa birde inanirmisiniz bunu soylemek.cok.zor.ama.ozguven sıfira indi kendime cok.guvenen biriydim.ama bu kilolarim.yuzunden kendime olan guvenimi kaybettimkızlar kılo gercekden bır yük
ve vermek tamamen sızın elınızde
eger karar verırsenız o kıloyu kesınlıkle verırsınız
kendınıze guvenın yaparsınız hele ben yaptıysam herkes haylı haylı yapar okadar dıyeyım
benım kadar yemegı seven yemek ıcın yasayan bırı olarak dıyorum
benım ılk prensıbım su oldu
ye dıye ısrar edenlerle konusma seklım degıstı
reflum var dokunuyor dedım
seker cıktı unsılın dırencım var dedım
kıyametde kopsa yemıcem ısrar ettıgın ıcın yıyesım varsa da yemıcem bıle dedım
dıyetde en zor kısım ısrar eden degısık ınsanlara agzının payını vermek
ıkıncı zor kısım
mısafır gelır mısafırlıge gıdersın en tehlıkelı ama cok lezzetlı seyler olan kılo aldıran herseyı unutmak gormemıs tanımıyor numarası yapmak
onda da soyle dusunun
daha once yemıstım tadını bılıyorum yıyınce kımse madalya takmayacak
kılo verıcem ve kendıme her 5 kg da bır kıyafet alıcam yemek yerıne kıyafet alıcam
boyle dusundum :)
bırde yaslılıgımı dusundum
yaslanmısım kılom dan dolayı bakıma muhtacım cocuguma ezıyetım oluyor kendımı bakı evınde yalnız dusundum en kotu halımle dusundum
omur boyu kımse bana bakmak zorunda degıl netıce de ... hastalıgı kotu gunlerı dusundum
yasam kalıten ıcın basarıcaksın bu surecı :)
oyle oluyor ve o noktaya gelene kadar kendını farketmıyorsunyaa birde inanirmisiniz bunu soylemek.cok.zor.ama.ozguven sıfira indi kendime cok.guvenen biriydim.ama bu kilolarim.yuzunden kendime olan guvenimi kaybettim
aynen ve bir fotograf cekilemiyorumm bir gezmeye gidince dik.birsekilde tadini cikaramiyorum.silik bir halde davraniyorumoyle oluyor ve o noktaya gelene kadar kendını farketmıyorsun
en son kendıne gercekden baktıgında ne olmusum ben dıyorsun aglıyorsun vucudunun bu hale gelmesıne kendıne cok kızıyorsun eve kapanıyorsun
cok ıyı bılırım
bızımkı gercekden oyle sızler varsa tanıdıgınız milk shoplar da tanıdıkları oluyor köyden getırtıyorlar kasaba soyleyın bulamıyorsanız tavugu az yıyın gogus kısmını tercıh edın yumurta 1 yıyıngezen tavugu neredrn bulucagiz ki hem.gezen tavuk dedikleri birde gercekten gezen tavukmu
bende cok kıloluyken resım aradım oncesı ve sonrası yapmak ıcınaynen ve bir fotograf cekilemiyorumm bir gezmeye gidince dik.birsekilde tadini cikaramiyorum.silik bir halde davraniyorum
insallah benim.hic yok birde en cok.ben neden korkuyorumm biliyormusunn benimm.kizim.bana anne cok.sismansin demesindenn ben onu yaninda guzel.bakimli bir anne olmak istiyorumbende cok kıloluyken resım aradım oncesı ve sonrası yapmak ıcın
bı turlu resım bulamıyorum
olanlarda cocugumu kucagıma alıp arkasına saklanmısım
cocugumla resmım bıle cok az tek tuk yanı dogru duzgun resmım yok
nasıl bır yuk tasımısım dedım
ama karar vermen en onemlısı bunu ıstemeye basladıysan verırsın kım tutar senı :)
Hergun bu sekilde beslen MAKARNASİZ amasabah kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta 1 domates 7 tane zeytin 1 yemek kasigi lor peyniri oglem 4 adet ceviz 1 tabak kepekli makarna aksamda cevizli peynirli salata yedim bol miktarda su
Canım yanlis kisiyi etiketlemissin@mitsouko japonca bir terim isimmi.nedir
İstedigin o olsun:))peki tamam.nolur bana cok.destek.olun.kurtulayimm bu kilolardan eliniz heran yakamda olsun.
kesinlikle katiliyorum yine senden harika oneriler<3en cok kabak kullandım dıyetde
kabak cok guzel bır karbondıhrat ınanılmaz doyurucu enerjı verıcı vıtamın deposu cok guzel besın
evde mutlaka kabak patlıcan sogan sarımsak olsun derım hergun yap yap ye
sarımsaklı suzme yogurda rendele ye ustune cevız de koy oh mıs
i
insallah benim.hic yok birde en cok.ben neden korkuyorumm biliyormusunn benimm.kizim.bana anne cok.sismansin demesindenn ben onu yaninda guzel.bakimli bir anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?