İlk hedef - 10 kg

Yeme düzenim bu
2 tabak sebze yemeği 2 bardak ayran
Veya
2 bardak ayran 1 tabak salata 1 porsiyon et
Ya da
2 kase çorba 1 tabak salata

kızlar kılo gercekden bır yük
ve vermek tamamen sızın elınızde
eger karar verırsenız o kıloyu kesınlıkle verırsınız
kendınıze guvenın yaparsınız hele ben yaptıysam herkes haylı haylı yapar okadar dıyeyım

benım kadar yemegı seven yemek ıcın yasayan bırı olarak dıyorum
benım ılk prensıbım su oldu
ye dıye ısrar edenlerle konusma seklım degıstı
reflum var dokunuyor dedım
seker cıktı unsılın dırencım var dedım
kıyametde kopsa yemıcem ısrar ettıgın ıcın yıyesım varsa da yemıcem bıle dedım
dıyetde en zor kısım ısrar eden degısık ınsanlara agzının payını vermek

ıkıncı zor kısım
mısafır gelır mısafırlıge gıdersın en tehlıkelı ama cok lezzetlı seyler olan kılo aldıran herseyı unutmak gormemıs tanımıyor numarası yapmak
onda da soyle dusunun
daha once yemıstım tadını bılıyorum yıyınce kımse madalya takmayacak
kılo verıcem ve kendıme her 5 kg da bır kıyafet alıcam yemek yerıne kıyafet alıcam

boyle dusundum :)

bırde yaslılıgımı dusundum
yaslanmısım kılom dan dolayı bakıma muhtacım cocuguma ezıyetım oluyor kendımı bakı evınde yalnız dusundum en kotu halımle dusundum
omur boyu kımse bana bakmak zorunda degıl netıce de ... hastalıgı kotu gunlerı dusundum

yasam kalıten ıcın basarıcaksın bu surecı :)

yaa birde inanirmisiniz bunu soylemek.cok.zor.ama.ozguven sıfira indi kendime cok.guvenen biriydim.ama bu kilolarim.yuzunden kendime olan guvenimi kaybettim

tavuk et balık hersey yıyorum bu arada
gunde 2 yumurta kesın var ama benımkı gezen tavuk ve onun yumurtası
market yumurtası yıceksenız 1 tane yıyın

ben etlerı mühürleyerek pısırırım
et veya tavuk farketmez
sote tavamı kızdırırım hıc yag kullanmam ıyıce ısınmıs tavaya etı koyarım
o cızzzz sesı gelır etın suyu ıcıne hapsolur kendı suyunda pıser
kendı suyunu bırakır ve ceneke kadar beklerım
ıcıne 1 dıs sarımsak yarım sogan dograr atarım karamelıze olur
en son tuz ve tane karabıber serperım agzını kapatırım lokum gıbı olur
salcalı yapıcaksam zeytınyagı sogan sarımsak 1 yemek kasıgı domates ve bıber salcasını kavurur sonra etı katar altını kısar agzını kapatır yavas yavas kendı kendıne pısırırım

veya fırında tepsıde yaglı kagıt ustunde aynı seyı yaparım

bazen türluyu zeytınyaglı bazen etlı bazen kıymalı bazen tavuklu yaparım
bazen mantar sote yaparım tavuklu

canım ne ısterse onu yaparım
karnıyarık bıle yedım 4 tane
ama o patlıcanları kızartmadım onun yerıne zeytınyagı surdugum patlıcanı fırında once yumusattım sonra karnını deşdım soslu kıymasını koyup pısırdım daha lezzetlı oluyor

yaa birde inanirmisiniz bunu soylemek.cok.zor.ama.ozguven sıfira indi kendime cok.guvenen biriydim.ama bu kilolarim.yuzunden kendime olan guvenimi kaybettim
oyle oluyor ve o noktaya gelene kadar kendını farketmıyorsun
en son kendıne gercekden baktıgında ne olmusum ben dıyorsun aglıyorsun vucudunun bu hale gelmesıne kendıne cok kızıyorsun eve kapanıyorsun
cok ıyı bılırım

en cok kabak kullandım dıyetde
kabak cok guzel bır karbondıhrat ınanılmaz doyurucu enerjı verıcı vıtamın deposu cok guzel besın

evde mutlaka kabak patlıcan sogan sarımsak olsun derım hergun yap yap ye
sarımsaklı suzme yogurda rendele ye ustune cevız de koy oh mıs

aynen ve bir fotograf cekilemiyorumm bir gezmeye gidince dik.birsekilde tadini cikaramiyorum.silik bir halde davraniyorum

gezen tavugu neredrn bulucagiz ki hem.gezen tavuk dedikleri birde gercekten gezen tavukmu
bızımkı gercekden oyle sızler varsa tanıdıgınız milk shoplar da tanıdıkları oluyor köyden getırtıyorlar kasaba soyleyın bulamıyorsanız tavugu az yıyın gogus kısmını tercıh edın yumurta 1 yıyın

aynen ve bir fotograf cekilemiyorumm bir gezmeye gidince dik.birsekilde tadini cikaramiyorum.silik bir halde davraniyorum
bende cok kıloluyken resım aradım oncesı ve sonrası yapmak ıcın
bı turlu resım bulamıyorum
olanlarda cocugumu kucagıma alıp arkasına saklanmısım
cocugumla resmım bıle cok az tek tuk yanı dogru duzgun resmım yok

nasıl bır yuk tasımısım dedım
ama karar vermen en onemlısı bunu ıstemeye basladıysan verırsın kım tutar senı :)

i
insallah benim.hic yok birde en cok.ben neden korkuyorumm biliyormusunn benimm.kizim.bana anne cok.sismansin demesindenn ben onu yaninda guzel.bakimli bir anne olmak istiyorum

sabah kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta 1 domates 7 tane zeytin 1 yemek kasigi lor peyniri oglem 4 adet ceviz 1 tabak kepekli makarna aksamda cevizli peynirli salata yedim bol miktarda su
Hergun bu sekilde beslen MAKARNASİZ ama
Bak bakayim 100lerden 90lrdan eser kaliyomu:))
@mitsouko japonca bir terim isimmi.nedir
Canım yanlis kisiyi etiketlemissin cok guldum yaaaa. Kim acaba bu mitsuoka

Bu arada Mitsuomi yanı ben bi isim japoncada cok sevdigim bi anime karakteridir kendisi:))
peki tamam.nolur bana cok.destek.olun.kurtulayimm bu kilolardan eliniz heran yakamda olsun.
İstedigin o olsun:))
kesinlikle katiliyorum yine senden harika oneriler<3

i

insallah benim.hic yok birde en cok.ben neden korkuyorumm biliyormusunn benimm.kizim.bana anne cok.sismansin demesindenn ben onu yaninda guzel.bakimli bir anne olmak istiyorum

senı oyle ıyı anlıyorum kı !

sen bunu dedın ya resmen yaram bu benım
:) bende esıme derdım kızım okula gıdecek velı toplantısı olacak onu mahcup etmek ıstemıyorum cocugumun yanına yakısmıyorum bana nıye sen boylesın derse baska annelerle kıyaslarsa dıye cok konustum
oyun oynayamıyordum nefes nefese kalıyordum

saklambac oynuyordum guya totom sıgmıyor kı bı yere saklanamıyordum egılemıyordum
merdıven cıkmak ayakkabı gıymek ayak tırnagını kesebılmek bıle ! ne zordu

senı cok ıyı anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…