Gayet güzel bir menü. Hiç şeker yok, en güzeli bu. Makarna yerine et, ya da sebze olsaymis 10 numaraymış.sabah kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta 1 domates 7 tane zeytin 1 yemek kasigi lor peyniri oglem 4 adet ceviz 1 tabak kepekli makarna aksamda cevizli peynirli salata yedim bol miktarda su
Aynen yarinki.menumde nohut yapmayi planliyorummGayet güzel bir menü. Hiç şeker yok, en güzeli bu. Makarna yerine et, ya da sebze olsaymis 10 numaraymış.
No sorun.Samsonn yaa sen simdi.kisisele fazla girmiyorum.diyince cekindimm yasini falan sorarken
ben evlıyım 2 bucuk yasında cocugum varevli varmi sen kac kilosun boyun kac
sabah kahvaltida 2 tane haslanmis yumurta 1 domates 7 tane zeytin 1 yemek kasigi lor peyniri oglem 4 adet ceviz 1 tabak kepekli makarna aksamda cevizli peynirli salata yedim bol miktarda su
31 yasımdayım ben 99 kılodan 68 kıloya dustumkac yasindasin peki nisa kac yadinda
masallah cok mutsuzumm buyuk.hedefim 68 ama ilk hedefim 99ben evlıyım 2 bucuk yasında cocugum var
makarna asla yememelısın kepeklı de olsa farketmez makarna makarnadır :)
31 yasımdayım ben 99 kılodan 68 kıloya dustum
verırsın kıloyu hıc merak etme karar verdıkden sonra27 yasindayim kizimda 29 aylik birde 6 aylik oglumm oldu 108 dim enson istanbuldayim
masallah cok mutsuzumm buyuk.hedefim 68 ama ilk hedefim 99
super sabah guzel kahvaltını yaparsın ıyıce bol bolsebzem yoktu evde o sebebden onu yaptim et ve tavuk donmustu sabahtan cikarmayi unutmustumm ama.bugun fulledim.sebze ama yarin ogle nohut yapacagimm
kahvaltimm nasil iyi misuper sabah guzel kahvaltını yaparsın ıyıce bol bol
aksam da 2 tabak sebze yemegı ye yanında ayranını ıc ekmek yok
aralarda kuru yemıs ayran sekersız cay kahve ıcersın
hem tok olursun hıc aclık yasamazsın hem kılo verırsın saglıklı sekılde
hıc mutsuz olma :) gecıcı bırsey bu bır donem ve altından kalkarsın
o seker nıye oyle oldu ya hayırdır ınsallahŞekerimi ölçtüm 312
Ben gün içinde humus,az peynir, bir hurma bar ve 1 yumurta yedim.
Akşam yemeği olarak da gavur dağı salata ve bol köfte. Şimdi de yeşil çayımı içiyorum.
2 bucuk ayda verdım
hıc zor degıl aksıne fazla doyurucukaratay diyeti bendemi.yapsamm acaba cok zormu
şimdi.internetten baktimm birde sey cavdarli ekmek onlarda mi.yasakhıc zor degıl aksıne fazla doyurucu
bak menulerımı paylasıcam resımlerı
sabah nasıl yemısım aksam nasıl
sabah 9 gıbı kahvaltım
aksam 6-7 gıbı yemegım var
arada sınırsız sekersız cay kahve ve ayran ıcıyorum ve su
Ekmek komple yasakşimdi.internetten baktimm birde sey cavdarli ekmek onlarda mi.yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?