İlk hedef - 10 kg

Yok kiz cok olmamis aksam yeme ama:)
50 kg olmak istiyorum
biz seni 48lerle gelin yapcaz

Boşver, onlar yediğini inkar eden nankörler

Afiyet olsun şimdiden, gayet güzel.

Ya minnacık bir pancake yedim. Ofiste biri yapmış.

Ben de akşama kabaklı yoğurt yapıcam ilk defa. Nisa'nın tarifi

kabak yemeğine bayılırdım bizim abla kabağı sandal gibi yapmış içine kıyma kaşar seprmiş ama anca bu kadar lezzetsiz olurdu
oysaki kabak yoğurtla ye güzel yemektir bu sitede takılıyorsa ayrıntıya giricem de kendine çeki düzen versin açlıktan tatlılara saldıırıyorum

giyinince 1 kg fazla çıkıyorum ya çıldırasım geliyo

herkes fazla cıkar canım oyuzden sabah uyanınca tuvaletden sonra gıyınmeden bırsey yıyıp ıcmeden tartılman gerek :)

ben varım :) gunluk menumu yazar salı gunu tartımı paylasırım
zaten artık koruma donemıne gecıyorum

Abla da benden beceriksiz yaa...kıymaya baharat, soğan katmadı mı acaba? Kimse bişey demiyor mu?

Nisa aynı yemeye devam edeceksin ama di mi? Koruma dönemi diye farklı bişey mi yapacaksın ki?

Nisa aynı yemeye devam edeceksin ama di mi? Koruma dönemi diye farklı bişey mi yapacaksın ki?
aynı yemege devam edıcem ama spora agırlık verıcem tek fark suan kı mevcut yagları kaslastırmak ıcın ugrasıcam bu kez :)

ben varım
benim için çok faydalı oldu haftaya 54 olmam dileğiyle o değilde ben epey boşladım bu ara bakalım sonuçlar ne olcak nisanın menülerden utanıp az yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…