Kilo verdiğinde ilk yapmak istediğin ne :)Ya bu arada grup sahibi benimde ilk hedef-10yani 59 olmak...sonrada eksi 6 yani toplam 16 kgm var uzerime yapisan
Karabasan gibi çöktünüz uzerime defolun gidin laaaannn
Kurban bayramina kadar zayiflayip kiyafet almakKilo verdiğinde ilk yapmak istediğin ne :)
Kıyafet almak mı tatile çıkmak mi
Benim tatile çıkmaktı :)
kızlar sızlerınkını de merak ettım
ıstedıgınız kıloya ulastıgınız da ılk yapmak ıstedıgınız nedır :)
Sabah
Bi kase menemen
Suzme peynir 35 gr.
Biraz cecil peyniri
1 cay kasigi bal
Domates
aksam
2 parca soslu tavuk
1 bardak ayran
3 ceviz
Sonra 2 top dondurma maalesef
Su2 lt
Spor
9000 adim
Kizlar menum nasil:/
Ay yok kiz yicektim yemedim walla evdekilere de dondurma var demedim saat gec oldu yarin sabah erken yerimHadi dün zorla dondurma yedin bugün neden yedinhadi yedin neden yazıyon şimdi bende yicem
Ay yok kiz yicektim yemedim walla evdekilere de dondurma var demedim saat gec oldu yarin sabah erken yerim
Yaa amaaaaİki top çok bi dilimini bana ver
Ben de alışveriş yapmak istiyorum, ama bir sürü şey 1-2 parça değil. Bir de dolapda içine giremedigim şeyleri denemek istiyorum.kızlar sızlerınkını de merak ettım
ıstedıgınız kıloya ulastıgınız da ılk yapmak ıstedıgınız nedır :)
Yemedim zateeen
Çok mu diyorsun? Ya köfte sorun değil de sarma yanlış oldu hakkatenYemedim zateeen
Ama sen naptin oyleee
Yani saat cok gec bideÇok mu diyorsun? Ya köfte sorun değil de sarma yanlış oldu hakkaten
Yok kız şimdi yemedim. 7.gibi .film seyrediyordum, o bitince buraya girdim.Yani saat cok gec bide
Hii neyse hic yoktan iyidirYok kız şimdi yemedim. 7.gibi .film seyrediyordum, o bitince buraya girdim.
Kurban bayramina kadar zayiflayip kiyafet almaksence kurban bayranina kadar ne kadar verebilirim?
Sabah
Bi kase menemen
Suzme peynir 35 gr.
Biraz cecil peyniri
1 cay kasigi bal
Domates
aksam
2 parca soslu tavuk
1 bardak ayran
3 ceviz
Sonra 2 top dondurma maalesef
Su2 lt
Spor
9000 adim
Kizlar menum nasil:/
İki top çok bi dilimini bana ver
O sarmadan 1 tane yesen olurdu :)Ben de goya kabak yiyecektim. Açken markete girmemem lazım. Foto atiyorum. Eki Görüntüle 2162491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?